- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лексикон...;)
1. Имате ли приятел/ка? — Нямам си.
2.Ако да, как се запознахте? —
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? — Няма значение как ще се запознаем.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) — Очите, сърцето…
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? — Ми не знам, във всяко едно момиче при мен е различно. Главно характерът ми прави най-голямо впечатление по принцип…
6.Кога ви беше първата целувка? — Не помня точно. Преди доста години е била.
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? — Есте.
8.Какво търсите у хората? — Истината!
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? — Не!
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? — Няма момиче за момента, което да „харесвам“, следователно нямам и най-неловък момент.
Последно редактирано от lamer4e7o : 08-17-2012 на 10:32
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1. Не е ясно още...
2. Запозна ни общ познат...
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
4. Усмивка, поглед, характер, начинът, по който се държи с мен.
5. Първоначално - очи, усмивка, после - характер, чувство за хумор.
6. Преди няколко години.
7. Да.
8. Любов, разбиране, подкрепа, в същото време не прекалено обсебване и умение да поддържат нещото между нас интересно и живо.
9. Нямам "врагове", но да, била съм с момче, което много ми лази по нервите, а след това се е оказвало доста добре и забавно, въпреки че е продължавал да ме дразни.
10. Не се сещам...
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
1. Имате ли приятел/ка? -Да
2.Ако да, как се запознахте?- В училище![]()
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?
4.Каква е няй-голямата ви слабост ? - Има страхотен чар и излъчване.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?- Външен вид-очите, характер-ако е много тегав характер, определо ще ми направи впечатление.
6.Кога ви беше първата целувка?-Доооста преди да тръгнем на едни стълби.. забавна история
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?-Да.
8.Какво търсите у хората?-Липса на преструвки.
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?-НЕ.
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?-Най-добрият му приятел ни сгащи в сублимния момент![]()
1. Имате ли приятел/ка? Да.
2.Ако да, как се запознахте? Във фен сайт на една група.
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Какъв по дяволите е тоя въпрос?
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката, очите.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Усмивката.
6.Кога ви беше първата целувка? На първата ни истинска среща.
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да.
8.Какво търсите у хората? Интересното.
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не. А и нямам такъв.
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Паднахме от леглото първият път когато дойде у нас. И при положение, че го бях предупредила, че леглото се срутва от време на време.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
1. Имате ли приятел/ка? Да
2.Ако да, как се запознахте? И аз това се чудя ;дд
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?-
4.Каква е няй-голямата ви слабост ? Амиии като го погледна ии край и да съм му била сърдита или ядосана няма не мога да му устоя ;дд
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Усмивката, държанието ии т.н. ;дд
6.Кога ви беше първата целувка? 15 ;д
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
8.Какво търсите у хората? Ммм не знам точно ;дд може би добротата, отношението му към околните
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Ммм едва ли
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Ами първата целувка беше повече от ужасна...Така се изложих че не е истина простооо ;хх Той ме гледаше и аз знаех на къде бие ама нали не се бях целувала с никой преди това ии се правих на луда ;дд ии да като ме целуна първия и втория и третия път си беше голяма излъгация за мен ;дд
1. Имате ли приятел/ка? не
2.Ако да, как се запознахте? ...
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? обичам случайността..)
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) гласът му !! <3
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? държанието
6.Кога ви беше първата целувка? ,,
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? ДА, в момента
8.Какво търсите у хората? разбиране, подкрепа, култура
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? НЕ
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? доста са.. ;д
1. Имате ли приятел/ка? Не
2.Ако да, как се запознахте? ..
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Рандом, не искам срамежливец, просто да дойде)
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Искам човека, с когото съм да е талантлив
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Очите и чувството му за хумор
6.Кога ви беше първата целувка? 12 или 11 има ли значение ..
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Не истински
8.Какво търсите у хората? Потенциал за разговор
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Бих го фраснала
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Това, че трудно прикривам притеснението си, което за първи път ми се случва
1. Имате ли приятел/ка? - Да
2.Ако да, как се запознахте? - От едно училище сме, той ходеше преди с една моя позната... Та просто отидох при него и се проведе следния диалог:
-Ти ходеше с ... нали?
-Да, защо ?
-Ох горкичкия
и така де, вечерта ми писа .. и станахме приятели, споделяхме си, станахме бая близки и тнт
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Нормално ;д .. всъщност би било по-добре ако се познаваме преди да се влюбим, защото ми писна да бъда с хора, които не съм познавала добре преди да тръгна с тях и в последствие да разбера, че въобще не сме един за друг
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Че е голям сладур, не мога да му се сърдя като ме погледне миличко
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Начинът на държание
6.Кога ви беше първата целувка? - М 8ми клас
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да
8.Какво търсите у хората? - човечност
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - бих ... предполагам ще има бая искри между нас
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - Ох ние двамцата толкова неловки моменти сме имали, особено преди да тръгнем, харесвахме се, обаче аз ходех с едно друго момче по това врем .. ии .. да![]()
2.Ако да, как се запознахте? Vbox7 ... хах
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ...
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Очите и ръцете... ОБОЖАВАМ ГИ!!!
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Доста неща
6.Кога ви беше първата целувка? На първата среща отново със сегашния ми приятел!!!
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Никога. За първи път в него!
8.Какво търсите у хората? Човечност
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Нямали сме такива моменти!
Последно редактирано от pandiflysche : 08-20-2012 на 17:04
24.12.2010
2.Ако да, как се запознахте? общи приятели
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? . . .
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - очите
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? характера,чуството за хумор,външния вид
6.Кога ви беше първата целувка? четвърти клас
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да,един път
8.Какво търсите у хората? човечност
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?не помня
1. Имате ли приятел/ка? Да (((:
2.Ако да, как се запознахте? Преди месец и нещо на един купон.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Охх..очите и усмивката, а като ме прегърне направо се разтапям...ммм
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? На пръв поглед - външния вид, иначе характер, начин на мислене и т.н
6.Кога ви беше първата целувка? Седмица и половина май, след като се запознахме.
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да.
8.Какво търсите у хората? Много неща, не ми се изброява.
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? 'Що не?
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Ахх.. имах една бивша любов, който се опита да ме сватоса с негов приятел, преди да разбере за чувствата ми към него. Беше... кофти. Доста.![]()
1. Имате ли приятел/ка? --- при това най-страхотния ^_^
2.Ако да, как се запознахте? --- по един много необичаен начин.. да кажем на една хижа ;d
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? /
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) --- когато ме погледне с големите си сини очи сякаш е готов на всичко за да ме накара да се усмихна.. или просто начинът, по който се усмихва когато е до мен...
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? --- характера !!!
6.Кога ви беше първата целувка? --- в детската градина...![]()
![]()
буквално по детски
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? --- в момента...
8.Какво търсите у хората? --- щастие
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? --- не, защото имам един единствен човек до себе си!
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? --- няма такъв.. при нас всичко се приема на шега и с много смях![]()
![]()
![]()
1.Имате ли приятел/ка? - Да
2.Ако да, как се запознахте? - Общи познати, обща компания
4.Каква е най-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Всичко му харесвам (колко сладникаво :P)
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Първоначално външен вид, след което характер, интелект, държание и т.н.
6.Кога ви беше първата целувка? - Точно 2 месеца след запознанството ни
8.Какво търсите у хората? - Приятелство, разбиране
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - Може би първия път, когато си легнахме, защото и двамата бяхме адски притеснени и дървени![]()
1. Имате ли приятел/ка? - Да
2.Ако да, как се запознахте? - В едно рок заведение, още когато влезе ми направи силно впечатление.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Романтичен е, мил е, грижи се за мен, истински е. Всичко си му харесвам.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Държанието, очите, усмивката.
6.Кога ви беше първата целувка? - Ъъъ месец-два след като се запознахме.
8.Какво търсите у хората? - Приятелство, разбиране, да се забавлявам с човека, доверие ..
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - О, забавни моменти колкото искаш. Да кажем, че понякога си забравям главата вкъщи. Но пък най-неловкия момент определено беше след като го целунах за пръв път. Просто не знаех какво да правя след това и седях и гледах миличко. Просто и двамата сме стеснителни и се получи тази неловка ситуация.
Последно редактирано от TheBobqk : 08-24-2012 на 11:15
^^^
Бургас <3
2.Ако да, как се запознахте? Имахме общи приятели и тека той понякога излизаше с нас, аз с тях и така се опознахме
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Не се сещам точно определено нещо, мисля , че всичко в него ми харесва
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Държанието му
6.Кога ви беше първата целувка? Мм около месец-два след като се запознахме и около седмица преди да тръгнем
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да, в момента
8.Какво търсите у хората? Приятелство
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Вероятно не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Първият път когато го направихме. Не ни беше за първи път , но и двамата се притеснявахме