Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
1. Имате ли приятел/ка? В момента не
2.Ако да, как се запознахте? Харесах я на снимка на бала на една позната и и писах скайп.Готиният момент е , че преди това я бях видял на главната , а най-готиното е , че след това разбрах , че е от моето даскало.Do wonders ever seize ?
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? По друг начин определено.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Труден въпрос.Характер и външен вид.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?Характер и външен вид.
6.Кога ви беше първата целувка? Не с нея на 15 или 16.
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? О , да . Дали в мен са се влюбвали не мога да кажа
8.Какво търсите у хората? Зависи за какъв човек говорим.
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Нали ми е враг ? Може би само за гавра
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Всеки път се червя като си го спомням.Много шоу беше на главната , аз се червя , хората се обръщат и ме гледат и се чудят дали имам темпетарура , моят приятел се чуди кво прави , нейната приятелка почна да вика и беснее , тя е неадекватна.Може би случката , за която съжалявам най-много породи тая работа

сори ако вече има такава тема....
ПРОЩАВАМ ТИ СПОКО