.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    1. Имате ли приятел/ка? В момента не
    2.Ако да, как се запознахте? Харесах я на снимка на бала на една позната и и писах скайп.Готиният момент е , че преди това я бях видял на главната , а най-готиното е , че след това разбрах , че е от моето даскало.Do wonders ever seize ?
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? По друг начин определено.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Труден въпрос.Характер и външен вид.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?Характер и външен вид.
    6.Кога ви беше първата целувка? Не с нея на 15 или 16.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? О , да . Дали в мен са се влюбвали не мога да кажа
    8.Какво търсите у хората? Зависи за какъв човек говорим.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Нали ми е враг ? Може би само за гавра
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Всеки път се червя като си го спомням.Много шоу беше на главната , аз се червя , хората се обръщат и ме гледат и се чудят дали имам темпетарура , моят приятел се чуди кво прави , нейната приятелка почна да вика и беснее , тя е неадекватна.Може би случката , за която съжалявам най-много породи тая работа

сори ако вече има такава тема....
    ПРОЩАВАМ ТИ СПОКО

1. Имате ли приятел/ка? Не
    2.Ако да, как се запознахте?
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Незнам
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Очите
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера и външния вид
    6.Кога ви беше първата целувка? 4ти клас
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
    8.Какво търсите у хората? Приятелство и разбиране
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Нямам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си