.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    1. Имате ли приятел/ка? Вече не /днес се разделихме/
    2.Ако да, как се запознахте? -
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? както и да е, само да не е чрез интеренет..
    4.Каква е най-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)-начина по който си пуска ръцете тялото ми като се натискаме. /отговора е за човека, който харесвам./
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?-Никога не се водя по първото впечатление, защото то много често ме заблуждава.
    6.Кога ви беше първата целувка?-на 11 /отговарям за целувка с език/
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?-да, но не казвам, че съм убедена в това, просто така съм го чувствала.
    8.Какво търсите у хората?-чар, разбиране и приятелство.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?-Границата между любовта и омразата е малка, така че защо не .
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?-Говорихме си по телефона и моя телефон нещо взе да си прави произволности и не можех да го чуя. Сигурно си е помислил, че оглушавам..
    (буквиииии)

1. Имате ли приятел/ка? - Приятелка
    2.Ако да, как се запознахте? По фейсбук
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Много е чувствителна и винаги се старая да бъда мил,за да не мога и малко да я нараня
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Заглеждам се в момичета и най-вече е да не въртят курвенски номера
    6.Кога ви беше първата целувка? 17.12.2011
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да
    8.Какво търсите у хората? - Обич и подкрепа във всичко
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Скарване и на следващия ден като се видяхме ни беше тъпо,почувствахме се чужди,но всичко отмина и се обичаме като луди <3
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си