.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна

Re: Лексикон...;)

Цитирай Първоначално написано от tomboy
    1. Имате ли приятел/ка? Да
    2.Ако да, как се запознахте? бяхме поканени на рожден ден на обща приятелка и там се запознахме
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ....
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Той ми е слабост целия
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? чувството за хумор и усмивката
    6.Кога ви беше първата целувка? доста отдавна
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да
    8.Какво търсите у хората? разбирателството и добротата
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? зависи
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?

сори ако вече има такава тема.... оо те са много,но вече са рядкост ..
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

2.Ако да, как се запознахте? Намери ме в Facebook ... :Д
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Абсолютно всичко ми харесва
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера и очите
    6.Кога ви беше първата целувка? Най- първата? - в 4 клас :Д
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? .. не знам
    8.Какво търсите у хората? Разбиране предполагам
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не знам какво разбираш по "тръгнали"
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Ами докато се опознавахме.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria

Re: Лексикон...;)

Цитирай Първоначално написано от tomboy
    1. Имате ли приятел/ка? Не
    2.Ако да, как се запознахте?
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Няма значение
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Ами характера, външния вид /очитее иии косатаа ии тялотоо...ВСИЧКО ;3/
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Външния вид и характера
    6.Кога ви беше първата целувка?
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Определено, да

8.Какво търсите у хората? Разбиране, приятелство, да можем да си говорим за всичко
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не...не знам, зависи
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?
    Амии веднъж вървях супер самоуверено и точно пред него се спънах

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    1. Имате ли приятел/ка? В момента не
    2.Ако да, как се запознахте? Харесах я на снимка на бала на една позната и и писах скайп.Готиният момент е , че преди това я бях видял на главната , а най-готиното е , че след това разбрах , че е от моето даскало.Do wonders ever seize ?
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? По друг начин определено.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Труден въпрос.Характер и външен вид.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?Характер и външен вид.
    6.Кога ви беше първата целувка? Не с нея на 15 или 16.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? О , да . Дали в мен са се влюбвали не мога да кажа
    8.Какво търсите у хората? Зависи за какъв човек говорим.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Нали ми е враг ? Може би само за гавра
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Всеки път се червя като си го спомням.Много шоу беше на главната , аз се червя , хората се обръщат и ме гледат и се чудят дали имам темпетарура , моят приятел се чуди кво прави , нейната приятелка почна да вика и беснее , тя е неадекватна.Може би случката , за която съжалявам най-много породи тая работа

сори ако вече има такава тема....
    ПРОЩАВАМ ТИ СПОКО

1. Имате ли приятел/ка? Не
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Незнам
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Очите
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера и външния вид
    6.Кога ви беше първата целувка? 4ти клас
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
    8.Какво търсите у хората? Приятелство и разбиране
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Нямам

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    1. Имате ли приятел/ка? Вече не /днес се разделихме/
    2.Ако да, как се запознахте? -
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? както и да е, само да не е чрез интеренет..
    4.Каква е най-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)-начина по който си пуска ръцете тялото ми като се натискаме. /отговора е за човека, който харесвам./
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?-Никога не се водя по първото впечатление, защото то много често ме заблуждава.
    6.Кога ви беше първата целувка?-на 11 /отговарям за целувка с език/
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?-да, но не казвам, че съм убедена в това, просто така съм го чувствала.
    8.Какво търсите у хората?-чар, разбиране и приятелство.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?-Границата между любовта и омразата е малка, така че защо не .
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?-Говорихме си по телефона и моя телефон нещо взе да си прави произволности и не можех да го чуя. Сигурно си е помислил, че оглушавам..
    (буквиииии)

1. Имате ли приятел/ка? - Приятелка
    2.Ако да, как се запознахте? По фейсбук
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Много е чувствителна и винаги се старая да бъда мил,за да не мога и малко да я нараня
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Заглеждам се в момичета и най-вече е да не въртят курвенски номера
    6.Кога ви беше първата целувка? 17.12.2011
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да
    8.Какво търсите у хората? - Обич и подкрепа във всичко
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Скарване и на следващия ден като се видяхме ни беше тъпо,почувствахме се чужди,но всичко отмина и се обичаме като луди <3
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Супер фен Аватара на paradosou
    1. Имате ли приятел/ка? - сега съм свободен електрон :Д
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - спонтанно.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - излъчването, специфичният му хумор
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - интелектът, стремежът към прогрес.
    6.Кога ви беше първата целувка? - преди достатъчно време :Д
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - аха
    8.Какво търсите у хората? - развитие
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? -
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - неловки чак май нямам, по-скоро смешни :Д иначе веднъж с един пич в началото на запознанството без да искам хванах неподходяща тема, тогава още не знаех някои неща
    Последно редактирано от paradosou : 02-25-2012 на 18:56

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    1. Имате ли приятел/ка? .. може да се каже
    2.Ако да, как се запознахте? преди 4-5 месеца
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ъ? Ами предпочитам очи в очи
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) като почне да си размята насам-натам косата и се разтапям
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? характер
    6.Кога ви беше първата целувка? we're still little
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? не както сега (явно преди не е било "влюбване")
    8.Какво търсите у хората? сродни вкусове/качества ..
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? WTF.. не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? предстои ..

1. Вече не ...
    2.......................
    3.Където и да е
    4.Привързвам се много лесно и бих направил всичко за човека до мене.
    5.Начина по който говори , движи , маниери , външност и най - вече начинът по който разсъждава.
    6.Децката
    7.Да
    8.Това което давам аз на тях
    9.Зависи
    10.Не си спомням

1. Имате ли приятел/ка? Да .
    2.Ако да, как се запознахте? Ами ... пред една дискотека . Таман влизах и той ме хвана за ръката и ме дръпна. Попита ме как се казвам , запознахме се ..искаше ми телефона и да излезем някой път .. аз , разбирасе , се направих на недостъпна но той беше доста настоятелен . хихи ;dd
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? --
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Обичам когато просто седим и си мълчим а той ме гледа право в очите без да отмества поглед дори за секунда . Както и когато ме прегърне силно и не иска да ме пусне ..
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Ами на пръв поглед очите тялото и т.н. но после е чувството за хумор , интелекта , характера
    6.Кога ви беше първата целувка? 13
    8.Какво търсите у хората? искреност , приятелство
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? мм знае ли се .. :д
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? не се сещам

2.Ако да, как се запознахте? В една онлайн игра, после скаип и т.н.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Уважение към мен, внимание
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Излъчване, държание
    6.Кога ви беше първата целувка? На втората ни среща
    8.Какво търсите у хората? нищо не търся
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Да, ако нямах приятел и зависи колко голям враг ми е (дали си заслужава)
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Много са, но не се сещам сега

сдадсадсасад

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    1. Имате ли приятел/ка? Да.
    2.Ако да, как се запознахте? Общи приятели.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Винаги предпочитам на живо.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ? Да ме обгръща цялата с ръцете си и да усещам как стиска адски силно и въпреки това се старае да не ме нарани.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера, вярванията, идеите, etc.
    6.Кога ви беше първата целувка? На 13.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Определено. Не веднъж.
    8.Какво търсите у хората? Доброто и чистото.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Каква е тая тъпотия са?! :Д
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Няма неловки моменти. Никога.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    1. Имате ли приятел/ка? не .
    2.Ако да, как се запознахте? ..
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? сред общи приятели, може би е най-добре .
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ? ..
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? усмивката, характера
    6.Кога ви беше първата целувка? 6-ти клас, ако не се лъжа
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да .
    8.Какво търсите у хората? сериозност и забавен и добър характер .
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? не .
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? не се сещам за такива .
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

1. Имате ли приятел/ка? В момента не!
    2.Ако да, как се запознахте? Рожден ден на приятелка.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? На живо : )
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ? Да ме обгръща силно,да чувствам като късметлийка,че съм намерила такъв човек до себе си ,дори малък жест от него ме правеше щастлива!
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера,отношението му към другите,мисленето му..
    6.Кога ви беше първата целувка? 13
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да.
    8.Какво търсите у хората? Истината - на пръв план,за мен това е най-важно!
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? ....
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Първата ни целувка .. хич не ми се получи,чувствах се ужасно.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    1. Имате ли приятел/ка? --- Имам
    2.Ако да, как се запознахте? --- На семинар на изисканите социопати от арийски произход
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ---
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) --- Обожавам всичко в нея, но да кажем усмивката : )
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? --- Комплексно е
    6.Кога ви беше първата целувка? --- С нея или по принцип? С нея - 2 часа след като се запознахме, по принцип...доста отдавна
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? --- Смятам
    8.Какво търсите у хората? --- Писал съм в друга тема какво търся...
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? --- Не, що за глупав въпрос?
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? --- Няма такъв.

1. Имате ли приятел/ка? Не.
    2.Ако да, как се запознахте? ^^
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Някъде, където не е банално..
    4.Каква е най-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите/харесвате) Зависи от самия човек, но по принцип малките неща като негов израз, движение, жест.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Излъчването.
    6.Кога ви беше първата целувка? 16
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Не, по-скоро е било увлечение.
    8.Какво търсите у хората? Kато цяло духовното, тъй като останалото се намира лесно.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Ако е от мъжки пол и ме привлича хахах.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не се сещам.
    10 letters
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Лексикон...

1. Имате ли приятел/ка? В момента хем сме заедно,хем не сме,но да кажем,че да.
    2.Ако да, как се запознахте? На един купон.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Вече си имам случая.:Д
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката му,погледът.. начинът по който ме кара да се размеквам,дори когато не искам.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Държание,характер,външен вид..
    6.Кога ви беше първата целувка? На 6.Сериозно
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Определено да.
    8.Какво търсите у хората? Честност,доверие.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не мисля,че имам такъв(момче),но ако има такава ситуация,не знам,зависи как ще протекат обстоятелствата.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не мисля,че има такива,никога не ми е било неловко с него.

1. Имате ли приятел/ка?не
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?както доди
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) държание усмивка
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? поглед характер
    6.Кога ви беше първата целувка? нааа 12-13
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да
    8.Какво търсите у хората? подкрепа
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? нямам врагове..засега но не бих

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    1. Имате ли приятел/ка? Вече не ;д
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Не знам, не съм мислила по въпроса...
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - усмивката и очите <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - на пръв поглед излъчването, а след като започне разговор.. умствения капацитет.. мразя кухи момченца, които са хубави само на външен вид а отвътре са разядени от огромното си самочувствие и егоизъм.
    6.Кога ви беше първата целувка? - ъъ.. ;д на 10-11 мисля ;д ма то една целувка, детска игра по-скоро ;д
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - ДА! <3
    8.Какво търсите у хората? - подкрепа, доверие. Искам, когато го погледна да виждам бъдещето си в неговите очи.. <3
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - не знам ;д нямам врагове момчета общо взето ;д
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - ама те са страшно многооо :X Не съм правила класация на най-неловкия ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

1. Имате ли приятел/ка? От днес.. не ;д
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Това не е от значение.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Характера и усмивката ^_^
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Очите, устните и усмивката
    6.Кога ви беше първата целувка? 7 клас
    8.Какво търсите у хората? Разбиране и да мога да им имам доверие
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Охохохо... Не бяхме гаджета, но пък беше добър момент за бъдещо такова.. говорехме си с една приятелка за него и аз и обяснявах колко е сладък, как искам да тръгнем, как като го видя ми омекват колената и... чух някакъв смях и беше той погледна ме и ми се усмихна. След това си писахме известно време, излязохме на кафе и стана работата ^_^
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

2.Ако да, как се запознахте? Излезнахме, понеже се бяхме разбрали във Фейсбук .. И на другия ден излезнахме, приказвахме си и накрая я попитах иска ли да бъде с мен ; рр
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ......
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Най-голямата ми слабост ли .. Нямам такава .. Поне за момента
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Държанието й .. Изцяло .. И естествено, колко е хубава
    6.Кога ви беше първата целувка? Мисля, че на 11 години ;дд
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да ..
    8.Какво търсите у хората? Красота .. И най-вече да са поне малко умни ;дд И естествено да не ревнуват или откачат като ме видят с друго момиче ..
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? При повечко късмет .. Но нямам врагове момичета ;дд .. Значи отговора е НЕ .. не съм обърнал резбъта ..
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не помня такъв ..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    2.Ако да, как се запознахте? В у-ще. Писахме си година и половина, в училище като че ли не се познаваме. След това започнахме да излизаме иии така.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Всичко ми е любимо, т.е - целият ми е слабост.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Външният вид, то няма какво друго да е.. Отношение, говор,очи..
    6.Кога ви беше първата целувка? 3 януари 2012 година.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да! В момента съм влюбена :*
    8.Какво търсите у хората? Да ме обича, да ме разбира, да е с мен въпреки всичко...
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Предполагам, ако се промени и след това го опозная и ми хареса новото му "Аз"
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не се сещам в момента

2.Ако да, как се запознахте? В един сайт за запознанства
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) очите,усмивката и най вече устните
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? характера и външният вид
    6.Кога ви беше първата целувка? мм 7 клас
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да, и в момента съм
    8.Какво търсите у хората? доброта
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? не

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    1. Имате ли приятел/ка? - Засега не.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - По начин, по който да тръгне добре.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - в момичето, което в момента хар. - дори не я познавам, но ще заложа на външния вид.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Характер, държание, външния вид също е от значимост.
    6.Кога ви беше първата целувка? - Загубено време...
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да.
    8.Какво търсите у хората? - Same like Sh@d0w :>
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не може би..
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - ..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си