- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лексикон...;)
Първоначално написано от tomboy
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
1. Имате ли приятел/ка? Да
2.Ако да, как се запознахте? Намери ме в Facebook ... :Д
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Абсолютно всичко ми харесва
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера и очите
6.Кога ви беше първата целувка? Най- първата? - в 4 клас :Д
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? .. не знам
8.Какво търсите у хората? Разбиране предполагам
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не знам какво разбираш по "тръгнали"
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Ами докато се опознавахме.
![]()
Първоначално написано от tomboy
1. Имате ли приятел/ка? Не
2.Ако да, как се запознахте?
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Незнам
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Очите
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера и външния вид
6.Кога ви беше първата целувка? 4ти клас
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
8.Какво търсите у хората? Приятелство и разбиране
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Нямам
1. Имате ли приятел/ка? - Приятелка
2.Ако да, как се запознахте? По фейсбук
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Много е чувствителна и винаги се старая да бъда мил,за да не мога и малко да я нараня
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Заглеждам се в момичета и най-вече е да не въртят курвенски номера
6.Кога ви беше първата целувка? 17.12.2011
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да
8.Какво търсите у хората? - Обич и подкрепа във всичко
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Скарване и на следващия ден като се видяхме ни беше тъпо,почувствахме се чужди,но всичко отмина и се обичаме като луди <3
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
1. Имате ли приятел/ка? - сега съм свободен електрон :Д
2.Ако да, как се запознахте? -
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - спонтанно.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - излъчването, специфичният му хумор
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - интелектът, стремежът към прогрес.
6.Кога ви беше първата целувка? - преди достатъчно време :Д
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - аха
8.Какво търсите у хората? - развитие
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? -
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - неловки чак май нямам, по-скоро смешни :Д иначе веднъж с един пич в началото на запознанството без да искам хванах неподходяща тема, тогава още не знаех някои неща
Последно редактирано от paradosou : 02-25-2012 на 18:56
1. Имате ли приятел/ка? .. може да се каже
2.Ако да, как се запознахте? преди 4-5 месеца
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ъ? Ами предпочитам очи в очи
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) като почне да си размята насам-натам косата и се разтапям
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? характер
6.Кога ви беше първата целувка? we're still little
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? не както сега(явно преди не е било "влюбване")
8.Какво търсите у хората? сродни вкусове/качества ..
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? WTF.. не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? предстои ..![]()
1. Вече не ...
2.......................
3.Където и да е
4.Привързвам се много лесно и бих направил всичко за човека до мене.
5.Начина по който говори , движи , маниери , външност и най - вече начинът по който разсъждава.
6.Децката
7.Да
8.Това което давам аз на тях
9.Зависи
10.Не си спомням
1. Имате ли приятел/ка? Да .
2.Ако да, как се запознахте? Ами ... пред една дискотека . Таман влизах и той ме хвана за ръката и ме дръпна. Попита ме как се казвам , запознахме се ..искаше ми телефона и да излезем някой път .. аз , разбирасе , се направих на недостъпна но той беше доста настоятелен . хихи ;dd
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? --
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Обичам когато просто седим и си мълчим а той ме гледа право в очите без да отмества поглед дори за секунда . Както и когато ме прегърне силно и не иска да ме пусне ..
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Ами на пръв поглед очите тялото и т.н. но после е чувството за хумор , интелекта , характера
6.Кога ви беше първата целувка? 13
8.Какво търсите у хората? искреност , приятелство
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? мм знае ли се .. :д
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? не се сещам![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
1. Имате ли приятел/ка? Да.
2.Ако да, как се запознахте? Общи приятели.
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Винаги предпочитам на живо.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ? Да ме обгръща цялата с ръцете си и да усещам как стиска адски силно и въпреки това се старае да не ме нарани.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера, вярванията, идеите, etc.
6.Кога ви беше първата целувка? На 13.
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Определено. Не веднъж.
8.Какво търсите у хората? Доброто и чистото.
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Каква е тая тъпотия са?! :Д
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Няма неловки моменти. Никога.
1. Имате ли приятел/ка? не .
2.Ако да, как се запознахте? ..
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? сред общи приятели, може би е най-добре .
4.Каква е няй-голямата ви слабост ? ..
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? усмивката, характера
6.Кога ви беше първата целувка? 6-ти клас, ако не се лъжа
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да .
8.Какво търсите у хората? сериозност и забавен и добър характер .
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? не .
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? не се сещам за такива .
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
1. Имате ли приятел/ка? В момента не!
2.Ако да, как се запознахте? Рожден ден на приятелка.
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? На живо : )
4.Каква е няй-голямата ви слабост ? Да ме обгръща силно,да чувствам като късметлийка,че съм намерила такъв човек до себе си ,дори малък жест от него ме правеше щастлива!
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера,отношението му към другите,мисленето му..
6.Кога ви беше първата целувка? 13
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да.
8.Какво търсите у хората? Истината - на пръв план,за мен това е най-важно!
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? ....
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Първата ни целувка .. хич не ми се получи,чувствах се ужасно.![]()
1. Имате ли приятел/ка? --- Имам
2.Ако да, как се запознахте? --- На семинар на изисканите социопати от арийски произход
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ---
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) --- Обожавам всичко в нея, но да кажем усмивката : )
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? --- Комплексно е
6.Кога ви беше първата целувка? --- С нея или по принцип? С нея - 2 часа след като се запознахме, по принцип...доста отдавна
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? --- Смятам
8.Какво търсите у хората? --- Писал съм в друга тема какво търся...
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? --- Не, що за глупав въпрос?
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? --- Няма такъв.
сори ако вече има такава тема....
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Лексикон...
1. Имате ли приятел/ка? В момента хем сме заедно,хем не сме,но да кажем,че да.
2.Ако да, как се запознахте? На един купон.
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Вече си имам случая.:Д
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката му,погледът.. начинът по който ме кара да се размеквам,дори когато не искам.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Държание,характер,външен вид..
6.Кога ви беше първата целувка? На 6.Сериозно
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Определено да.
8.Какво търсите у хората? Честност,доверие.
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не мисля,че имам такъв(момче),но ако има такава ситуация,не знам,зависи как ще протекат обстоятелствата.
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не мисля,че има такива,никога не ми е било неловко с него.
1. Имате ли приятел/ка?не
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?както доди
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) държание усмивка
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? поглед характер
6.Кога ви беше първата целувка? нааа 12-13
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да
8.Какво търсите у хората? подкрепа
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? нямам врагове..засега но не бих
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? не се сещам
1. Имате ли приятел/ка? Вече не ;д
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Не знам, не съм мислила по въпроса...
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - усмивката и очите <3
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - на пръв поглед излъчването, а след като започне разговор.. умствения капацитет.. мразя кухи момченца, които са хубави само на външен вид а отвътре са разядени от огромното си самочувствие и егоизъм.
6.Кога ви беше първата целувка? - ъъ.. ;д на 10-11 мисля ;д ма то една целувка, детска игра по-скоро ;д
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - ДА! <3
8.Какво търсите у хората? - подкрепа, доверие. Искам, когато го погледна да виждам бъдещето си в неговите очи.. <3
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - не знам ;д нямам врагове момчета общо взето ;д
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - ама те са страшно многооо:X Не съм правила класация на най-неловкия ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
1. Имате ли приятел/ка? От днес.. не ;д
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Това не е от значение.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Характера и усмивката ^_^
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Очите, устните и усмивката
6.Кога ви беше първата целувка? 7 клас
8.Какво търсите у хората? Разбиране и да мога да им имам доверие
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Охохохо...Не бяхме гаджета, но пък беше добър момент за бъдещо такова.. говорехме си с една приятелка за него и аз и обяснявах колко е сладък, как искам да тръгнем, как като го видя ми омекват колената и... чух някакъв смях и беше той погледна ме и ми се усмихна. След това си писахме известно време, излязохме на кафе и стана работата ^_^
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
2.Ако да, как се запознахте? Излезнахме, понеже се бяхме разбрали във Фейсбук .. И на другия ден излезнахме, приказвахме си и накрая я попитах иска ли да бъде с мен ; рр
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ......
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Най-голямата ми слабост ли .. Нямам такава .. Поне за момента
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Държанието й .. Изцяло .. И естествено, колко е хубава
6.Кога ви беше първата целувка? Мисля, че на 11 години ;дд
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да ..
8.Какво търсите у хората? Красота .. И най-вече да са поне малко умни ;дд И естествено да не ревнуват или откачат като ме видят с друго момиче ..
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? При повечко късмет .. Но нямам врагове момичета ;дд .. Значи отговора е НЕ .. не съм обърнал резбъта ..
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не помня такъв ..
2.Ако да, как се запознахте? В у-ще. Писахме си година и половина, в училище като че ли не се познаваме. След това започнахме да излизаме иии така.
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Всичко ми е любимо, т.е - целият ми е слабост.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Външният вид, то няма какво друго да е.. Отношение, говор,очи..
6.Кога ви беше първата целувка? 3 януари 2012 година.
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да! В момента съм влюбена :*
8.Какво търсите у хората? Да ме обича, да ме разбира, да е с мен въпреки всичко...
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Предполагам, ако се промени и след това го опозная и ми хареса новото му "Аз"
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не се сещам в момента
2.Ако да, как се запознахте? В един сайт за запознанства
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) очите,усмивката и най вече устните
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? характера и външният вид
6.Кога ви беше първата целувка? мм 7 клас
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да, и в момента съм
8.Какво търсите у хората? доброта
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? не се сещам
1. Имате ли приятел/ка? - Засега не.
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - По начин, по който да тръгне добре.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - в момичето, което в момента хар. - дори не я познавам, но ще заложа на външния вид.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Характер, държание, външния вид също е от значимост.
6.Кога ви беше първата целувка? - Загубено време...
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да.
8.Какво търсите у хората? - Same like Sh@d0w :>
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не може би..
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - ..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd