.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    1. Имате ли приятел/ка? не
    2.Ако да, как се запознахте?--
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? знам ли :d
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) очите и сърцето
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? държанието
    6.Кога ви беше първата целувка? не помня кога но помня къде беше ужасно
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да за първи път, и след това много съжалявах, до ден днешен съжалявам
    8.Какво търсите у хората? разбиране и обич
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? никога
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? когато му казах че съм пред нас а бях пред един магазин а той беше на около 100 метра от мене

1. Имате ли приятел/ка? - да
    2.Ако да, как се запознахте? - общ приятел
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - той <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - характер, очи..
    6.Кога ви беше първата целувка? - когато тръгнахме..
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - в момента съм влюбена
    8.Какво търсите у хората? -
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - не предполагам
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - нямам
    My boy <3

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    1. Имате ли приятел/ка? Мдам.
    2.Ако да, как се запознахте? Мии.. не помня точно как, но мисля, че и фейсбука играеше роля. ;д
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?..
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Погледа му <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Как се държи...
    6.Кога ви беше първата целувка? 14.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Разбира се.
    8.Какво търсите у хората? Разбиране.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не схващам смисала на въпроса?!
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?Ще си замълча.

Повече от фен Аватара на Gllory
    1. Имате ли приятел/ка? - Имам ..имах, не знам вече

2.Ако да, как се запознахте? - В един сайт отначало бяхме просто приятели

3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?

4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - обичам всичко в него, но любимите ми са устата и очите.. обожавам го!

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - характера, отношението...

6.Кога ви беше първата целувка? - с него, на 15 бях .. мноого време, след като се запознахме

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да и в момента все още съм : (

8.Какво търсите у хората? - ... приятеля ми (но в никой не го откривам, никой не е той :/)

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не мисля

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - До такава степен бях свикнала с него, че не се притеснявах от Нищо! Сега ми е неловко, дори когато погледите ни се засечат : (
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

1. Имате ли приятел/ка? дам
    2.Ако да, как се запознахте? общи фр :дд
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? .....
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)
    Усмивката..

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? хм.. усмивката,очите и характера не на последно място ;д
    6.Кога ви беше първата целувка? мм не помня
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да

8.Какво търсите у хората? разбиране
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? НЕ

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? след като излезнахме на кафе .. после той си ме закара до нас и за чао се чудим кои кои да прегърне и тка.. (т'ва беше преди да тръгнем) ;д

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    1. Имате ли приятел/ка? - имах .. ;д а сега, работя пак по въпроса (но с друг човек - Е. да кажем
    2.Ако да, как се запознахте? - приятелка от 12 клас ме запозна с него.. и с бившия ми
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Еми..ние се познаваме.. иначе - лично ;дд
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) хумора, лигнята, как приема живота с лекота, оптимизмът му <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? 1.височината (ми 1.74 съм - момиче ;х ;дд) 2. очита - трябва да съм чувстени
    6.Кога ви беше първата целувка? еми с бившия ми - беше у нас.. бях викнала няколко души да гледаме страшни филми
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да.. за нещастие ;дд но с човека, така и не стана нищо
    8.Какво търсите у хората? разбиране, радост, оптимизъм, смелост, доброта
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? еми.. нямам такъв
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? с бившия - 1-вата целувка (беше трагично ;дд)... с Е. няма такъв <3
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

1. Имате ли приятел/ка? - В момента не..
    2.Ако да, как се запознахте? -..
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - ми на живо , определено не в нета
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - очите , гърба , ръцета , абе като цяло обожавам истински мъжествените тела и най - много сините очии!!
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - очите , мъжественота , а не това да са някви женствени момченца
    6.Кога ви беше първата целувка? - мии някъде 5-ти клас , или може би края на 4-ти ;dd
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - определеноо да ии супер трудно го преживях ;ss
    8.Какво търсите у хората? - във всеки човек нещо различно , но главно лудост(в добрия смисъл ;dd)
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - определено не , защото когато някой ме е наранил , почти никога не забравям , или по - точно не прощавам...
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - доста са били , не си спомням точно , кой е бил най - неловкият ;dd

Talking q

Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    1. Имате ли приятел/ка? Да.
    2.Ако да, как се запознахте? Познаваме се от деца.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката му <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? -
    6.Кога ви беше първата целувка? На 14.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да, в момента съм.
    8.Какво търсите у хората? -
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Когато трябваше да се целунем, стана изведнъж и в последствие се изчервих.

сори ако вече има такава тема....
    f

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    1. Имате ли приятел/ка?Не,соло съм
    2.Ако да, как се запознахте?-
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Няма значение,стига да се запознаем :Д и да не е конфузно
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)Принципно обичам романтиката и там ми е слабото място :3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Винаги гледам (освен външния вид) да има акъл-ще е тъпо да не си говорим,да споделяме мисли и тн :Д
    6.Кога ви беше първата целувка?Не помня,май преди годинка-две о.О
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?Ах,да.За съжаление след това сърцето ми бива разбито....
    8.Какво търсите у хората?Търся обаяние,чар, ум и вътрешна(и външна) красота.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не о.О
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?Когато и двамата млъкнем(мразя тишината,явно и той :Д)

Супер фен Аватара на Glamour92
    1. Имате ли приятел/ка? Ноуп.
    2.Ако да, как се запознахте? Ами не сме.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Би било весело,ако някой от нас направи велик гаф,след което вместо да се сконфузим,да се разсмеем дружно и след време да си го припомняме със смЕх.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Не ходя.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Очите.Обожавам тъмни очи.С топъл отблясък,такива в които мога да намеря някакъв плам.Прави ми впечатление и височината.Някак все се случва,че винаги залитам по високи момчета(въпреки,че аз не се извисявам кой знае колко над земята).Широките рамене също са ми фетиш.И за десерт-увереността,подплатена с работещ мозък.Най-често наличието точно на тия качества си личи от пръв поглед(въпреки че в самото начало не е е трудно да бъдат симулирани)
    6.Кога ви беше първата целувка? Най-първата на 6.Първата "сериозна"-на 13,мисля.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Случвало ми се е.
    8.Какво търсите у хората? Много неща,но човечност и склонност към употребяване на мозъчните гънки по предназначение,най-вече.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Зависи накъде ще се наложи да тръгнем. xDD
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Нека не разказвам.

1
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

1. Имате ли приятел/ка? Не
    2.Ако да, как се запознахте?
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Случайно...
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката,когато се усмихне,все едно света е мой...
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Усмивката ...очите
    6.Кога ви беше първата целувка? На един купон...
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да,в момента
    8.Какво търсите у хората? Чувство за хумор,доброта...а в момчето(колко то и кораво да бъде) да бъде мил и добър към мен
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? НЕ (ама зависи )
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? ми няма...има ,какви ли не смешни моменти,ама неловки,май няма...ама ако има, не ги помня

1. Имате ли приятел/ка? От месец.. не
    2.Ако да, как се запознахте? В училище ;д
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Няма значение къде
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Най-голямата ми слабост у него.. бяха устните и погледа му, но като цяло всичко в него ми беше голяма слабост
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? очите, усмивката и интелекта
    6.Кога ви беше първата целувка? 7 клас
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да, веднъж
    8.Какво търсите у хората? доброта
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не..
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Хм.. чак толкова неловък няма
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    1. Имате ли приятел/ка? имам нещо по-хубаво
    2.Ако да, как се запознахте? в училището,той дойде в класната ми стая и се сблъскахме случайно
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) начинът му на мислене и характерът му в по-голямата си част.Във външния вид са може би очите(заблеяния поглед и това,че са толкова черни,че не мога да различа ирис от зеница) и косата му (обожавам да я роша и мачкам :P )<33
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Във външния вид най-много гледам зъбите . В личността гледам интелекта,ценностната система и отношението му към женския пол.
    6.Кога ви беше първата целувка? на 14
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? сега съм влюбена
    8.Какво търсите у хората? интелект
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? НЕЕЕ
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Ще си замълча тук
    Последно редактирано от LadyTerrible : 07-30-2012 на 16:59

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    1. Имате ли приятел/ка?
    Да.

Покрай общи приятели. След това той ми писа във Facebook, пописахме си около 2 дена и накрая решихме да излезем. Срещата мина сравнително добре и тръгнахме. Накратко е това.

4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)
    Всичко в него ми е любимо. И най - голяма слабост.

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?
    За мен усмивката и очите. И характера, най - вече.

6.Кога ви беше първата целувка?
    Принципно или в настоящата връзка?

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?
    Да. Истински влюбена съм в настоящия си приятел.

8.Какво търсите у хората?
    Зависи.
    От настоящия ми приятел искам истинска любов, щастие, доверие и разбиране.

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?
    Не.

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?
    Не мисля, че имам такъв.

1. Имате ли приятел/ка?- Не
    2.Ако да, как се запознахте? -//-//-//-
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Ами може би.. случайно!
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)- Очите, усмивката...
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера и държанието
    6.Кога ви беше първата целувка? - На 12
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Дааа, определено.. <3
    8.Какво търсите у хората? - Подкрепа, доверие..
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Нали все пак за това е поговорката.. "Дръж приятелите си близо, а враговете още по- близо!"
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Амиии... не се сещам!
    {{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]

1. Имате ли приятел/ка? -честно казано вече и аз не знам ;д

2.Ако да, как се запознахте? - не помня ;дд

3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ..

4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - ОЧИТЕ

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - очите..

6.Кога ви беше първата целувка? -преди няколко години

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - да...

8.Какво търсите у хората? - искреност..

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - мал шанс ;д

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - ох.. ;д най-добрее да си замълча ;ддд

Мега фен Аватара на tori
    1. Имате ли приятел/ка? - Да.
    2.Ако да, как се запознахте? - Една моя приятелка беше в неговия клас и ни запозна. Тогава стана магията.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Очите му.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Държанието му към мен.
    6.Кога ви беше първата целувка? - О, не помня, май 7ми клас бях. :дд
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - ДА! В момента съм влюбена.
    8.Какво търсите у хората? - Чувство за хумор, приятелство, разбиране... И много други сигурно.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - Първият път, в който го целунах.
    :дд

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    1. Имате ли приятел/ка? Да, имам приятел.
    2.Ако да, как се запознахте? В училище.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Това, че е супер мил, джентълмен е и винаги се грижи за мен. ^^
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Поведението, жестовете, начинът на говорене и външният вид, разбира се.
    6.Кога ви беше първата целувка? Бях доста малка.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да.
    8.Какво търсите у хората? Разбирателство, честност, добронамереност, приятелство.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Може би някоя от първите ни срещи като без да искам му бръкнах в носа и то със засилка.

nigga stole my bike

1. Имате ли приятел/ка? da
    2.Ако да, как се запознахте? mii s obshti priqteli
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) haraktera i ochite mu
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? haraktera i darjanieto mu
    6.Кога ви беше първата целувка? ami na 2rata sreshta
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? dam
    8.Какво търсите у хората? dobrota i chestnost
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? nee
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? nz

Голям фен Аватара на mir4eto93
    1. Имате ли приятел/ка? - Не
    2.Ако да, как се запознахте? ....
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - От общи познати, да попаднем в една компания, а не с някоя свалка насред улицата
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?... Погледът
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Чувството за умор, начина, по който се отнася с останалите
    6.Кога ви беше първата целувка? На 12
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Мисля, че не, не и по онзи начин, когато не можеш да спреш да мислиш за даден човек и ти омекват краката само като чуеш името му
    8.Какво търсите у хората? Съвместимост, да можем да говорим с часове за всичко, дори за неща, които нямат никакъв смисъл
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Има си причина, за да ми е враг, следователно не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? хахха, когато говоря с приятелка за него и се окаже, че той върви след нас и ни чува, епик фейл
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    1. Имате ли приятел/ка? - не
    2.Ако да, как се запознахте? - -
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - случайно
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - усмивката...очите и дълга коса също,но усмивката...
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - държанието и логично външния вид
    6.Кога ви беше първата целувка? - 1ви клас някъде
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - да,бях влюбен..някога..
    8.Какво търсите у хората? - разбиране,приятелство,чест ност
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - не,но за да тръгна с нея значи не може да сме врагове вече...явно е пламнала някоя искра
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - емии имам много,но в момента ми идва на ум само случая,когато излизах с близначка,мой приятел излизаше с другата,те излязоха,аз носех букет,а той някакво синджирче или там кво беше не помня,и нали виждаме ги,прегръщаме ги,даваме "подаръците",те се споглеждат и си ги разменят....защото ги бяхме объркали беше ни адски тъпо,ама рисковете да излизаш с близначки
    >>DjBelev<<

1. Имате ли приятел/ка? да
    2.Ако да, как се запознахте? във facebook ;д
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?..
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) усмивката му
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? как се държи с хората около себе си
    6.Кога ви беше първата целувка? на нова година
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да, в момента съм!
    8.Какво търсите у хората? най-вече честност и характер сходен с моя
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? когато се видяхме за първи път ;д

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    1. Имате ли приятел/ка? — Нямам си.
    2.Ако да, как се запознахте? —
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? — Няма значение как ще се запознаем.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) — Очите, сърцето…
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? — Ми не знам, във всяко едно момиче при мен е различно. Главно характерът ми прави най-голямо впечатление по принцип…
    6.Кога ви беше първата целувка? — Не помня точно. Преди доста години е била.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? — Есте.
    8.Какво търсите у хората? — Истината!
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? — Не!
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? — Няма момиче за момента, което да „харесвам“, следователно нямам и най-неловък момент.
    Последно редактирано от lamer4e7o : 08-17-2012 на 10:32

1. Имате ли приятел/ка? ... не
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? .... няма значение
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) усмивката
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? усмивката :Д
    6.Кога ви беше първата целувка? ... честно казано не помня
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? ... и аз не знам
    8.Какво търсите у хората? ... искреност
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? ... не, разбира се
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? ... На първата ни среща бяхме на кафе и стана дума за килограми ... и той сега да предположи колко съм и вика 53. Аз само го погледнах някво и викам 48... и на него му стана наистина неловко :Д и после след кафето седим на една пейка, аз съм седнала в него, прегърнали сме се и той изведнъж почна да се смее. Питах го защо и той ми вика "Сетих се, че ти казах, че си 53 килограма" :Д и аз само го ударих леко по гърба в знак на издразнение и той ме прегърна силно и ме целуна :Д
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

1. Имате ли приятел/ка? Не
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Няма значение
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Очите..
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Амии.. характерът
    6.Кога ви беше първата целувка? Не помня :Д
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да и то много..
    8.Какво търсите у хората? Ами да са искрени с мен и да ме разбират.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Ъъ.. не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Амии те са ужасно много :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си