1. Имате ли приятел/ка? - Да
2.Ако да, как се запознахте? - От едно училище сме, той ходеше преди с една моя позната... Та просто отидох при него и се проведе следния диалог:
-Ти ходеше с ... нали?
-Да, защо ?
-Ох горкичкия
и така де, вечерта ми писа .. и станахме приятели, споделяхме си, станахме бая близки и тнт
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Нормално ;д .. всъщност би било по-добре ако се познаваме преди да се влюбим, защото ми писна да бъда с хора, които не съм познавала добре преди да тръгна с тях и в последствие да разбера, че въобще не сме един за друг
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Че е голям сладур, не мога да му се сърдя като ме погледне миличко
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Начинът на държание
6.Кога ви беше първата целувка? - М 8ми клас
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да
8.Какво търсите у хората? - човечност
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - бих ... предполагам ще има бая искри между нас
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - Ох ние двамцата толкова неловки моменти сме имали, особено преди да тръгнем, харесвахме се, обаче аз ходех с едно друго момче по това врем .. ии .. да