.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    1. Имате ли приятел/ка? - Да
    2.Ако да, как се запознахте? - В едно рок заведение, още когато влезе ми направи силно впечатление.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Романтичен е, мил е, грижи се за мен, истински е. Всичко си му харесвам.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Държанието, очите, усмивката.
    6.Кога ви беше първата целувка? - Ъъъ месец-два след като се запознахме.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да
    8.Какво търсите у хората? - Приятелство, разбиране, да се забавлявам с човека, доверие ..
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - О, забавни моменти колкото искаш. Да кажем, че понякога си забравям главата вкъщи. Но пък най-неловкия момент определено беше след като го целунах за пръв път. Просто не знаех какво да правя след това и седях и гледах миличко. Просто и двамата сме стеснителни и се получи тази неловка ситуация.
    Последно редактирано от TheBobqk : 08-24-2012 на 11:15
    ^^^
    Бургас <3

1. Имате ли приятел/ка? Да
    2.Ако да, как се запознахте? Имахме общи приятели и тека той понякога излизаше с нас, аз с тях и така се опознахме
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Не се сещам точно определено нещо, мисля , че всичко в него ми харесва
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Държанието му
    6.Кога ви беше първата целувка? Мм около месец-два след като се запознахме и около седмица преди да тръгнем
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да, в момента
    8.Какво търсите у хората? Приятелство
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Вероятно не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Първият път когато го направихме. Не ни беше за първи път , но и двамата се притеснявахме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си