1. Имате ли приятел/ка? Не.

2.Ако да, как се запознахте? Ако говоря за човека, който може да се каже, че харесвам - запозна ни наш общ приятел.

3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? По принцип предпочитам запознанствата да стават на живо и по естествен начин. В смисъл, няма значение къде и кога, като харесаш някой - отиваш и се запознаваш, или пък чрез общи приятели, познати, компании. След това може да се свържете чрез скайп, facebook и т.н. за контакт, но не съм много "за" запознанствата, които стават само по интернет.

4.Каква е най-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Значи, ако отново говоря за момчето, което харесвам... Не бих го нарекла "слабост", а по-скоро си е доста стряскащо, че сме адски еднакви като хора, характери, начин на мислене и разсъждения като цяло; неща, които и двамата не харесваме и харесваме и т.н. Просто, реално погледнато, е доста нереално да имаме чак толкова прилики и общо помежду ни. Дори мога да кажа, че е "моето второ Аз в мъжки род"

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? На пръв поглед - външния вид, цялостното излъчване, чар, а след това държанието. Определено от начина, по който се държи един човек мога да си извадя доста изводи за това какъв е.

6.Кога ви беше първата целувка? Мисля, че в детската градина, но беше доста отдавна и нямам спомен, а и не знам дали е било точно целувка или някаква лиготия. Вече по-зрялата ми и по-осъзната първа целувка беше в 8 клас.

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Не, но само съм си мислила и съм се залъгвала, че съм била влюбена, а пък и по принцип не съм влюбчива. Дори трудно някой може да ми направи до такава степен впечатление, че да си задържа интереса и вниманието над него.

8.Какво търсите у хората? Това, което вече във все по-малко хора се среща. Много неща са, съвкупност от качества. За повечето истинските ценности за сетивата им са скрити.

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не мога да кажа, че чак имам "врагове", но има момчета, които не харесвам и определено ме дразнят, така че е ясно - не бих била с момче, което не е мой тип.

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? С момчето, което харесвам до момента не сме имали неловки моменти, но знам кой ще е неловкия момент между нас, затова не мисля и да го създавам. Просто, защото сме приятели и понеже съм почти сигурна, че той не очаква и не предполага за чувствата ми, не бих искала да го разочаровам или да сметне, че съм "предала" приятелството ни.