.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

искам да попитам спешно

възможно ли е след като си свършил един път и си се изтрил и след това го вкараш във влагалището без кондом за няколко секунди да се забременее???

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    1. това е немърливост.

2. зависи как е избърсано и с какво. доколкото знам сперматозоидът не може да живее и секунда на кислород, но все пак..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Сперматаозоидите могат да виреят в кислородна среда , а оцеляват и 2 -3 дни във влагалитето на жената.Малко вероятно е да забременее и то само,ако е в овулация,но пак казвам,малко вероятно е .
    Не си прави експерименти!Мий се след всеки тек и слагай кондом!
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: искам да попитам спешно

Цитирай Първоначално написано от ujdurluk
    възможно ли е след като си свършил един път и си се изтрил и след това го вкараш във влагалището без кондом за няколко секунди да се забременее???
    Да, ако момичето е в овулация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Сендария
    Сперматозоидите могат да живеят до 30 минути в кислородна среда! И да, може да забременее, ако е в плодовитите си дни!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Да не говорим, че след това попринцип продължава да се отделя малко количество сперма.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на gabsit000
    купувайте ТЕСТ!!!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

След изхвърляне най-добре да се сложи презерватива при продължаване на половия акт , защото колкото и да е изтрит не се знае каква е гаранцията, че няма да стане гаф !

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    купувайте ТЕСТ!!!
    awerw

Подходили сте нехигиенично! Много малка е вероятността да се забременее .. но все пак възможна.Научете няколко прости правила,вместо да пускате всеки ден по 10 теми,дали сте бременни. Ползвайте си презерватив винаги и няма за какво да се притеснявате.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hesinka
    Подходили сте нехигиенично! Много малка е вероятността да се забременее .. но все пак възможна.Научете няколко прости правила,вместо да пускате всеки ден по 10 теми,дали сте бременни. Ползвайте си презерватив винаги и няма за какво да се притеснявате.
    +1
    Много точно изказване!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Hesinka
    Извинявай ,ама...не беше ли ти писала някъде,че ти и приятелят ти не ползват презервативи.
    Да знам,той се контролира,в никакъв случай не е свършвал в мен,но наскоро посетих форумна на бг.мама от там сигурно около 50 дами бяха забременяли по този начин и доста се наплаших,но те го практикуват от примерно 5-6 години и са забрелемяли веднъж,а на мен ми се случва за 2-3 път .. и се съмнявам че е станало .. при теб не е имало такива проблеми нали ?
    Вярно е всеки си решава дали да се пази или не...хах не зная , стана ми интересно,че ти даваш съвети,а не ги спазваш!
    maDamn

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    1. това е немърливост.

2. зависи как е избърсано и с какво. доколкото знам сперматозоидът не може да живее и секунда на кислород, но все пак..

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    купувайте ТЕСТ!!!
    Стига си стресирала хората we

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си