.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Просто това, което ти е дала майка ти, е свободия и жената сега се усеща и се опитва да си поправи грешката.
    На 14 не знам за какви бивши говориш, като две изречения не можеш да вържеш на кръст, 4-5 поста драсна в темата и във всичките едно и също пишеш, само дето словореда променяш от време на време. Та, отново, за какви връзки говорим въобще?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    От твоя квартал ли е това момче? Може да не иска, защото е възможно преди да е имала вземане даване с баща му или майка му. Не е задължително причината да е в теб или него. Може и да е беден, може.. много неща може. Щом е толкова против, значи има причина, а щом не иска да ти я каже, тогава трябва доста да се зачудиш. Ако майка ти е психически добре би трябвало да има причина, макар че при жените не винаги всичко се основава на логика.
    Temet Nosce

벨야카

Фен
    Град
    bg
    Аз ако бях на тебе така щях да се ядосам на майка ми,че без думи щеше да остане.Може би щях да й се разкрещя много жестоко ,ако не е съгласна.Нямаше дай говоря известно време,щеше да се осети да поговорим,тя да ми каже причината поради,която не го харесва.Аз да я убедя,че не е толкова лош и всичко да си е на ред.Не,че моята майка би нарекла гаджето ми боклук щом нищо не казва за приятелките на брат ми значи и против моите гаджета не би имала нищо против.Но за теб ,виж не познавам майка ти ,но си мисля че ако измислиш нещо с което да я затапиш(трябва да е много жестоко) и може би ако и кажеш ок като не сме на 1 и също мнение и щом си чак толкова твърдоглава няма да ти говоря известно време така да си помислиш.Честно не съм го преживявала ,обаче знам какво е направо само като ти чета постовете се изнервям,че моята майка е постъпила така с мен.

Ако на 14 дъщеря ми е ходила с 4 момчета,и аз не бих харесвала приятелите й.

Да избягаш?На 14?Честно ли?Къде мислиш да отидеш.

Сори,че се заяждам,ама тая "вечна" любов ще ви умори.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Бившият да не е бил на 17 хахаха

-----

sorry , ама не се сдържах !
    FIAT GT TURBO FAN
    -----------------------------------

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Може пък да знае нещо, но да не иска да ти го каже. Да не би да е от друга етническа група и за това да не го одобрява ?

Повече от фен
    Мисля,че майка ти иска да си щастлива и ти го казва от личен опит,за да те предпази.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Мисля,че майка ти иска да си щастлива и ти го казва от личен опит,за да те предпази.
    М, да, личен опит, понеже сигурно преди да ходи с баща й, е излизала с тоя 16-годишния.
    Явно, че няма да стане ясно каква е причината майката ти да не го харесва. Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш изключително мила и послушна, да се прибираш на време , да й помагаш и да не обелваш и дума за гаджето, ако майка ти не те попита. Излизайте си след училище или преди училище, ако сте втора смяна и казвай на майка ти, че си с приятели и толкова. Не е нужно да я лъжеш, че сте скъсали. Казвай, че излизате, че се харесвате и т.н. В един момент ще се примири. Знам го от личен опит.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    М, да, личен опит, понеже сигурно преди да ходи с баща й, е излизала с тоя 16-годишния.
    Явно, че няма да стане ясно каква е причината майката ти да не го харесва. Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш изключително мила и послушна, да се прибираш на време , да й помагаш и да не обелваш и дума за гаджето, ако майка ти не те попита. Излизайте си след училище или преди училище, ако сте втора смяна и казвай на майка ти, че си с приятели и толкова. Не е нужно да я лъжеш, че сте скъсали. Казвай, че излизате, че се харесвате и т.н. В един момент ще се примири. Знам го от личен опит.
    Не,но може да е излизала с подобни особи...защо всички си мислите,че майките са светици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си