- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка ми иска да съм нещастна
От твоя квартал ли е това момче? Може да не иска, защото е възможно преди да е имала вземане даване с баща му или майка му. Не е задължително причината да е в теб или него. Може и да е беден, може.. много неща може. Щом е толкова против, значи има причина, а щом не иска да ти я каже, тогава трябва доста да се зачудиш. Ако майка ти е психически добре би трябвало да има причина, макар че при жените не винаги всичко се основава на логика.
Temet Nosce
벨야카
Аз ако бях на тебе така щях да се ядосам на майка ми,че без думи щеше да остане.Може би щях да й се разкрещя много жестоко ,ако не е съгласна.Нямаше дай говоря известно време,щеше да се осети да поговорим,тя да ми каже причината поради,която не го харесва.Аз да я убедя,че не е толкова лош и всичко да си е на ред.Не,че моята майка би нарекла гаджето ми боклук щом нищо не казва за приятелките на брат ми значи и против моите гаджета не би имала нищо против.Но за теб ,виж не познавам майка ти ,но си мисля че ако измислиш нещо с което да я затапиш(трябва да е много жестоко) и може би ако и кажеш ок като не сме на 1 и също мнение и щом си чак толкова твърдоглава няма да ти говоря известно време така да си помислиш.Честно не съм го преживявала ,обаче знам какво е направо само като ти чета постовете се изнервям,че моята майка е постъпила така с мен.
Ако на 14 дъщеря ми е ходила с 4 момчета,и аз не бих харесвала приятелите й.
Да избягаш?На 14?Честно ли?Къде мислиш да отидеш.
Сори,че се заяждам,ама тая "вечна" любов ще ви умори.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Може пък да знае нещо, но да не иска да ти го каже. Да не би да е от друга етническа група и за това да не го одобрява ?
Мисля,че майка ти иска да си щастлива и ти го казва от личен опит,за да те предпази.
М, да, личен опит, понеже сигурно преди да ходи с баща й, е излизала с тоя 16-годишния.Първоначално написано от Vladel
Явно, че няма да стане ясно каква е причината майката ти да не го харесва. Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш изключително мила и послушна, да се прибираш на време , да й помагаш и да не обелваш и дума за гаджето, ако майка ти не те попита. Излизайте си след училище или преди училище, ако сте втора смяна и казвай на майка ти, че си с приятели и толкова. Не е нужно да я лъжеш, че сте скъсали. Казвай, че излизате, че се харесвате и т.н. В един момент ще се примири. Знам го от личен опит.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не,но може да е излизала с подобни особи...защо всички си мислите,че майките са светици...Първоначално написано от Josefinne