- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво ви е мнението
за прошката? :-)
Уж прощавам,но някак си не е искрено.В смисъл,ако някой ме разочарова много после дори да съм казал,че му прощавам отношението ми към дадения човек никога няма да е същото : )
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Прощавам почти винаги,много съм добричък,и много често някой хора ми се качват на главата.
Ако е за нещо по-сериозно никога не прощавам и си слагам хората във вечният черен лист,защото веднъж подведат ли те,ще го направят и пак.Първоначално написано от LovEsIckk
винаги прощавам,колкото и да са ме наранили,сърцето ми е от мед![]()
прощавам според зависи
nigga stole my bike
трябва някой да ме обиди доста сериозно ,за да не му простя никога
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Мисля, че до сега няма нещо, което да не съм простила. Имам предвид отсреща като виждам, че има разкаяние и... да..
Прощавам, но нищо не е същото след това.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм злопаметен и обикновено ми държи доста влагаНе и никога не съм искал някога някой нещо да ми прощава.
n00bs
Прощавам някои неща много лесно, други ги помня винаги и си имам едно наум . Да простиш, не значи да забравиш грешката на човек, а да я приемеш .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...