- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Новият Президент
Хора, според вас кой ще е новия президент на България?![]()
Питай пак след 23ти![]()
Все тая кой ще стане на славяно мангалския коптор наречен българия, всички са ясни що за измет са.
Първоначално написано от TurnOffTheLight
Плевнелиев.
Калфин.
Първоначално написано от GregoryHouse
АТАКА ПОБЕДА !Първоначално написано от whiteterror
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Светльо Витков![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от GregoryHouse
Светльо Витков - президент Венци Мицов - вице !
Пералнята живее по-дълго със Калгон !
Аз в неделя за Волен ще гласувам, пък то ще се види кой ще е президент. Сега и да гадаете, и да гледате социологически проучвания файда няма![]()
Росенчо е президент, то е ясно.
На първи тур НЯМА да гласувам за него.
На втори - зависи срещу кого е.
Важното е да няма червен президент. Това е.
Волен Сидеров-той е единствения,който се бори за това България да я има-ако го няма него,циганите ше ни заколят,ще ни избиват,ще ни мачкат с коли,официалния език ще стане турския
Да живее България,Да живее Волен Сидеров!
И аз така мисля, макар че няма да гласувам за него.Първоначално написано от Lucho
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Заслужава ли , Плевнелиев да стане президент ?!
Плевнелиев: "Не искам да ставам президент, не искам да ставам кмет, не искам да ставам нищо друго освен това, което съм. Слава богу, че в България има демокрация“.
Плевнелиев: “Никой не ме е питал за събитията в Катуница, хората не се интересуват от тази тема. Единствено медиите се интересуват... На ден срещам хиляди хора, които искат да стиснат ръката, да погледнат в очите кандидат-президента и той да поеме ясен ангажимент за нещо."
Плевнелиев: "Винаги преди избори, за съжаление, е било така", бе изненадващият коментар на кандидат-президента, без да уточни кои експлозии покрай кои точно избори има предвид.
Плевнелиев: Той изрази увереност, че разследващите ще си свършат работа, за да понесат извършителите "сами отговорността си" и добави, че България ще върви напред само "с полагане на усилия и добър имидж, а не с взривяване на бомби".
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
А дано де...Ама ме съмнява да успее...Първоначално написано от whiteterror
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Все ми е тая, щото президента има само представителни функции, не сме президентска република а парламентарна
Аз лично съм за Плевнвлиев.Привлекателен е и има много приятен глас.Досега всички предишни бяха супер грозотилища,а Първанката имаше ужасно отблъскващ начин на говорене.
Еее да знаех, че на тоя принцип си избират .. и аз да си напрая приятен гласа ще вземат да ме избератПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
![]()
който и да е все ще сме си така
само Сидеров не искам да става че само той ни липсва
ОДИН!!!
Какво да кажа освен,че когато ГЕРБ е отново на власт положението в България е още по-зле /пенсии,увеличаване на студентски такси за семестъра,за ел.ток,увеличиха ми даже картата за пътуване,която беше с намаление,увеличиха я с още 20 лева огоре,да не говоря за ниските заплати и високите цени/
Хората умират от глад,и се чудят от какво да се лишат,за да препитават,Бойко строй магистрали и метро,ама знаете ли мен колко ме вълнува някакъв си асфалт,абе няма да се управим и това е,чакам да завърша и се махам от тая скапана държава.
Искам да съм независима,и да мога да помагна на родителите си,но в България това е доста трудно![]()
Другия път ,гласувайте отново за ГЕРБ,те не че другите са нещо по-различно,същите мошеници,но ГЕРБ са от най,най мошеници,както виждате,сега сами си дерете косите,че сте гласували за тях ,а не за Стефан Данаилов и Калфин.
Както каза Данаилов:
''България иска още малко да бъде тъпчена''