.
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Threaded View

Голям фен Аватара на toad
    Няма как всички да имат задълбочени познания и да са много компентентни по въпросите , които се решават , не е и задължително . Нужно е единствено да са достатъчно информирани . В държавите , където се провеждат по-често референдуми да не би всички да са големи познания по въпросите ? А и колкото и да не разбира народа , знае , че едно евентуално находище на шистов газ няма да ни донесе така бленуваната газова независимост , нито някакво реално намаление цената на този ресурс . Не е нужно да си спец за да знаеш това .

А и аз не казвам , че референдуми трябва да се правят за щяло и нещяло , че да се опразни хазната заради грешките на народа . Това е хем нереално , хем неизпълнимо . Референдумите не се правят така системно и неконтролируемо . Единствената грешка на народа е , че е търпелив , но това си има логично обяснение .

Колкото до изказванията , че Дянков е педал , ами такъв е . За политиката , която той води не е нужно да си кадър на Световната банка и да имаш докторски степени от 10 топ университета в САЩ . Съкращения , свиване на разходи и икономии всеки може да прави . Не ме разбирай погрешно , и аз съм ЗА реформи , но не смятам , че правят достатъчно и , че влагат много усилия в тях . Гласувах за ГЕРБ , защото ми беше интересно да видя какво ще направят , но честно казано очаквах повече .

И тъй като твърдиш , че разбираш , моля те , разясни ми, каква е ползата от този кредитен рейтинг , за когото четем едва ли не всяка седмица

djipsito - не се обиждай , но е факт , че жените политиката не ви касае .
    Последно редактирано от toad : 02-16-2012 на 21:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си