- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Новият Президент
Държа да отбележа, че не подкрепям конкретна политическа партия, просто ми е неприятно да чета глупости. Станишев може да е бил образован, умен и т.н. но направи доста далавери за милиони, които са и ще продължават да са с години наред в ущърб на държавата. Язовир "Цанков камък", 25-те мотриси за БДЖ, които към момента на закупуването си бяха вече морално остарели, а отделно на това закупени на космически цени, които ще продължат да бъдат изплащани още дълги години. Наред с тях и 50-те нови 40-годишни рециклирани спални вагони, от които дойдоха половината, също закупени на космически суми.... и още множество други примери за далавери. Пък после човека не ни правел за смях.
Мен не ме интересува как ще изглежда премиера в медийното пространство - важно е да работи. А ако трябва да сме честни, от както е демокрация, България не е имала премиер, който да е така близък с хората. Колко пъти Станишев, Костов или "Царя" са си говорили с обикновени хора, инспектирайки строежа на обект с национално значение ? Аз поне не помня такъв случай.