.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

най-невероятното,интересно и приятно нещо което са правили..

Споделете кое е най-невероятното,интересно и приятно нещо което са правили за вас ....... ако са повече от едно ги напишете всичките или тея няколко на вас които са ви любими ако са повече от едно
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Дойде ми на бала.
    Когато бях тъжна, ми нарисува една супер сладка картинка.
    Грижи се за мен, когато бях яко болна и не мязах на нищо.
    Отиде да ми потърси мъжка костенурка в дъжда вместо да си учи за изпита.
    И още много.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Знам че много от хората тук се притесняват но както знаете всички си остават анонимни така че )) давайте по-смело
    She is my baby!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Неочакваните цветя/букети, които съм получавала от няколко момченца.
    Моментът, когато първото момче, което някога съм обичала ми каза същото в очите.
    Мили смси/неочаквани обаждания.
    Сутринта, в която получих колет от него, въпреки че живее на 15 мин от мен. Беше адски приятна изненада.
    Първия път, когато се сдърпахме за нещо ми звъня продължително (аз не дигнах) и накрая след като не издържах и отговорих ми каза - слез пред блока ти, долу съм ..
    Многото мили жестове, които не ми се споделят с целия форум.

Преди 5 6 години, бях на училище и денят беше 14 февруари (само че аз бях изключила какъв ден е..)

Нямахме час, обаче бяхме в класната стая. Беше часът точно преди голямото междучасие. Малко преди да бие звънеца, господина ми прочете името и пита дали присъствам (заместваше и не ни познаваше), после каза като бие звънеца да сляза долу при секретарките. Аз много се учудих, въобще не знаех за какво съм им. В предишния час един мой приятел ме пита дали очаквам нещо днес и се опулих, щото не знаех кво говори и му казах- не.

Би звънеца и слязох до долу, а секретарките ме посрещат ухилени и двете до уши. Казвам им, че са ми казали да сляза и те ме питат дали очаквам нещо, а аз вече се чудя кво им става на хората, че постоянно ме питат едно и също. И на тях казах не.

Едната влезе в една стаичка и след малко се връща с един ГОЛЯЯМ, много красив букет цветя. Аз не знаех как да реагирам, освен да се усмихна широко... въобще бях в тъча. Питаха ме дали знам от кого е, казах, че не знам, а те почнаха да ме бъзикат, че си имам таен обожател. Имаше бележка в букета в един малък червен плик и беше закачена с една от онези миниатюрни щипчици. Само като го отворих и като се зачетох, разбрах от кой е букета (един мой съученик, който живее в квартала)... Пишеше някакви обяснения в любов и т.н (не помня точно кво пишеше, сега като пиша ми се прииска да я намеря тази бележка, за да видя ;д)..

Много се зарадвах за жеста, беше супер мило и неочаквано

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ох не знам.. не са никак малко Това с подаръците не го считам за "най-невероятното и мило нещо", макар че на 14 февруари получих букета,за който не съм си и мечтала (е не само букета де ), но той ми направи по-голямо впечатление,наистина ме трогна

Важното за мен е,че ме подкрепя,уважава и обича и че не се уморява постояно да ми говори сладко сладко хихи

Супер фен Аватара на gabsit000
    имах едно време една любов с едно момче от Варна...тогава просто не възможно да бъдем заедно заради голямото разстояние и не се получи .. но той въпреки това..направи всичко възможно и дойде .. видяхме се..после аз бях,но просто няма как да се поддържа тази връзка.. сега пак се виждаме веднъж ..два пъти в годината..той сега учи в Англия ,тази година се видяхме докато бях София.. та така унесох се ..за мен това е най-хубавото което ми се е случвало..и дори да прозвучи клиширано..малките неща които правят приятелите ми..най-вече когато съм имала трудни моменти ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да ми напишат стихотворение!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Някой друг да сподели
    She is my baby!

- писал ми е стихотворения
    - рисувал ми е картини, които са свързани с нас двамата
    - измислял е песен и ми я е пял
    - беше написал цялата ни история от началото на връзката ни
    - пази билетите, с които е идвал при мен

- и най - вече.. премести се да живее в моя град

Има още много неща..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си