- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той просто не знае какво иска!!
Проблема е следният :
Ходих с едно момче, връзкИ изпълнени с емоция, но кратки .. късахме и тръгвахме на няколко пъти. Когато ме види с дръго момче ревнува, уж още имал чувства... Е, да ама ходи с различни момичета! Има си аверка, но това не му пречи да идва почти всеки ден, да ми пише .. не се е случило нищо, но все пак гаджето му не знае, а той няма желание да й звъни .. Уж пак щял да ми предлага, но не искам пак същото, защото знам какъв е краят (всеки път след раздялата аз страдам!), въпреки това, поне ми се иска да вярвам, че ще има промяна...
Мерси предварително за мненията, моля без излишни коментари!![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Една уважаваща себе си жена/момиче не би се оставила да бъде разигравана по този начин.
Още след първия път е трябвало да го отпишеш.Бахти пубертетската история сега те искал,после не,пък после щял пак да ти предлага...?
Толкова ли нямаш самоуважение,че се оставяш да те разиграва?
сори ама няма да се промени. пак за сетен път казвам- ако едно нещо е счупено и да се залепва няма да има ефект. Аз с моя ходих година и 4 месеца... като ...в този период не точно разделяли но сме късали за по един ден най мн ...тъкмо си казвам край...виждам го и пак на ново...но няма промяна...човекът си остава същият...
добре е че си харесах друго момче та изцяло се откъснах от бившия ми вече... ура!
Зарежи го. Продължи напред.Първоначално написано от Sh@d0w
Момиче ^^
+1Първоначално написано от arsenalllbaby
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Остави го тоя. Не става.
Хората са такива, каквито са. Няма да се промени нищо в него, не хаби надежди.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
"Жените винаги си мислят, че могат да променят някого(нещо)".
Аз не мога да разбера защо доброволно си решила да бъдеш в застой и да дълбаеш на едно място. Или си същата незнаеща какво иска лигла като него, или имаш някакви комплекси и си мислиш, че ако го отрежеш тоя, никой друг няма да те хареса. Което и да е от двете, време е да спреш с тоя мазохизъм.
Остави го да се развива. Не е пораснал за сериозна връзка..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Оооооо напълно съгласна с NambyPamby с всяка написана дума !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
++++++++++++Първоначално написано от Sh@d0w
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "