При положение, че имаш безпроблемна възможност да му искаш телефона или да му предложиш да излезете няма смисъл да взимаш телефона от списъците. Жалко е просто и много по-голямо впечатление ще направиш, ако му го поискаш директно. Срамът не е нищо повече от една психологическа бариера, която повечето хора ги е страх да прекрачат, но истината е, че малкото, които я прекрачват, са много по-силни и доминиращи в обществото. Ти си момиче... може и да не изглеждаш жалко, ако му вземеш телефона от списъците, дори може да е сладко, ако го направиш както трябва, но във всички случаи е най-добре да го направиш лично, очи в очи.
Щом се гледате и се усмихвате един на друг, почти сигурно е, че те харесва, освен ако не е някой бавноразвиващ се. Поне при мен е така, че в 90% от случаите аз съм инициативния и правя всичко, контролирам нещата, но когато едно момиче ме изпревари и тя тръгне да прави най-първоначалните стъпки, тва ми прави голямо впечатление. Най-пресният пример е от днеска. Една мацонка, стабилно хубава, в асансьора си казахме 2-3 общи приказки и чак ме изпревари и побърза да се запознае с мен и да ми покаже на кой етаж живее. Такива неща ми правят доста впечатление на мен. Жените, като цяло, може много от тях да се правят на отворени и недосегаеми, на думи, но вътре в себе си са много несигурни и много рядко могат да бъдат инициативни в каквото и да е, особено в първи запознанства и първо впечатление. Да си инициативна и леко агресивна, поне в началото, е много добре и голям плюс. След първата среща максимум, предаваш инициативата на него, защото както и да го гледаш, той е мъж и той трябва да е действащият протагонист. Ако не е, значи най-вероятно е страхлива п*тка или просто не е достатъчно привлечен от теб.
Във всяко правило си има изключение и за всяко изключение си има по още 2 изключения, така че винаги нещата могат да се развият не така както на теб ти харесват. Най-важното, което трябва да запомниш е, че тва, което ти казах по-горе е най-добрият вариант, а вече развоят на нещата зависи и от двамата. Ако нещата не станат, а ти си направила всичко, което е трябвало да направиш, значи просто не сте един за друг.