- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много важна тема!
Мен Щрудела ми се вижда от тези , които даваш всичко за тях и пак не са доволни. Тоест и сама не се разбира. Ако предложиш едното , ще поиска другото и обратното.![]()
Ще ме откажеш да сключа брак.Първоначално написано от LadyDi
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Принципно ние не сме по разхвърлени и ни мързи да чистим и перемПървоначално написано от LadyDi
Смисъл всички ги мързи,но една жена не понася мръсно и веднага го чисти, докато мъжа остава докато не прелее чашата![]()
Забелязали сме.Първоначално написано от loveca777
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
:> Прекалено много погрешно ви е впечатлението, за да го оспорвам. Нещо като * :> Аз искам само да ме обичат и да си раздавам обичта най-вече.
*-Какво ти се иска да знаеш?
- Всичко- отговори Дъглас.
- Всичко ли?- засмя се благо Куотърмейн. -Това би отнело поне десетина минути.
- А не може ли поне нещо?- попита Дъглас след малко.
- Нещо ли? Нещо определено? О,Дъг,това би ни отнело цял живот.
От доста време го знам. "Всичко" се плъзга по езика лесно като хапка пай. Но "нещото"!" Нещото"! Схващат ми се челюстите
дори от усилията да го налучкам.
Нека засега си поговорим за всичко.
А когато накрая освободиш езика си и откриеш едно особено,
вечно нещо със смисъл в него, сподели с мен. Обещаваш ли?"-
Рей Бредбъри, "Сбогом,лято"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е, де. Говорили сме си с теб на тази темаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
всички мъже са лоши=всички жени са добри
ето това казвате
големи разсъждения за хората имате
Винаги съм мислела, че тъпите хора не са виновни за състоянието си, но всеки сам избира дали да се развива или не. Ти явно си избрал да не се затормозяваш излишно.Първоначално написано от yakuza_
4XCOKИ
когато я получиш , ще измислиш друго. Примерно страстта я нямало вече и други такива глупости. Тоест , когато малко влезете в задънена улица , ти ще избягашПървоначално написано от ShtrudeL
Понеже искаш постоянно онова чувство.
А то не е халва , режеш и ядеш....
Не е така. Знам, че има момченце, с което мога да съм до края на живота си и да е моето човече. <3Първоначално написано от darkPaladin
Както и да че има ебати противните женски.
4XCOKИ
ами не ти се отдава много мисленетоПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
n00bs
тогава защо пусна темата?Първоначално написано от ShtrudeL
Верно че мъжете сексисти са много, но и феминистките бързо нарастват особено в България.
Отнасям се сексистки само към - подчертавам, пачи - който друго не заслужават.
Съгласен съм, че мъжете и жените са равнопоставени, но ако и двете страни го приемат така.
Често това е и рецептата за щастлив брак.
Мохохо, с удоволствие ще живея в мир и разбирателство със сродна душа, на някоя планинска хижичка, ще творим и радваме на живота заедно, а света няма да е материалистичня ад, който е... но наркотиците, които ще ме карат да виждам тез неща бързо ще ме убият...
Сериозно - повечето са ви промили още преди 2 поколения, с някой от наще още им се опъваме, но и вие сте срещу нас...
"мъжът има огромен потенциал,ама много му се ебе"
"най-добрия ми приятел от университета така се затри
хареса си една мадама от отбора по гребане
много хубаво момиче,ама хич не се разбираха
една зимна вечер така изнервени се качват в колата по време на снежна виелица
моя човек усилва парното на макс,обаче след десет минути нещо се преебава и спира да духа топло
за две минути колата изстива и почват да се потят стъклата,отделно,че му свършва и водата на чистачките
нашия,fuckthenorm да го прости,спира колата,дава едно шише вода на момичето и супер изнервен през зъби й казва:
“айде аз ще вдигна капака,а ти ходи излей цялото двулитрово шише в казанчето на чистачките,дето е отляво,майка му деба”
“аз през това време ще забърша колкото мога стъклото отвътре”
и тихичко добавя,сякаш сам на себе си:
“майка му деба”
почва се едно здраво бърсане,обаче след десет секунди мацката се връща:
“ми то аз излях само една четвърт от шишето и то казанчето се напълни…”
“оф ма,пак нещо не си направила като хората… аре качвай се в колата,няма тука да стоим цяла вечер”
след сто метра правят брутална катастрофа и моя човек умира на място
девойката се отърва жива,ама се наложи да й ампутират едната ръка
после се оказа,че тя сипала водата в казанчето за хидравликата и колата станала неуправляема
тя разбрала,че казанчето e от отдясно
ето такива неща стават,като хората не се разбират
ако не ми вярваш,тая същата девойка понякога можеш да я видиш на езерото
докторите й казали,че само заради ампутацията не бива да се лишава от удоволствията на живота
мен ако ме питаш,само гребе в кръг и плаши децата…"
Е такива изречения ме карат да счупа монитора, просто така.Първоначално написано от ShtrudeL
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от domain
представям си как една едноръка стой и се върти
![]()
n00bs
Първоначално написано от domain
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тря форуно да се събере след 5-10 години на маса
Creative Technologie
Мъж без комплекси ще подкрепи успехите на жена си в кариерата. Нищо не пречи да е добра домакиня и мръсница в леглото. Нали подобна беше онази приказка?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не мисля че е много уместно жена да говори за комплексиПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Creative Technologie
Първоначално написано от ohluv
Всички имаме! Няма ли да се радваш, че именно твоята жена примерно е обявена за жена на годината или изпълнителен директор еди къде си? В същото ти готви най-хубавата вечеря и има хубав секс?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
ще е мн доброПървоначално написано от ohluv
![]()
n00bs
И после като се събудя кво стаа ?Бих бил горд с приятелката си/жена ми ако постигне нещо такова.Темата започва да се изменя пак
Creative Technologie
Първоначално написано от ohluv
Не се изменя. Якузата ме дразни.![]()