.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ето избиваш комплекси, че съм по - умен от теб и това те дразни
    n00bs

Супер фен Аватара на Oldschool
    И какъв е смисъла на темата?

Да попиташ един казан с интернет мухльовци какво им е мнението за мястото на жените, а те единственият допир с тази тематика го получават от 4chan или 9gag и ще те залеят с meme-та.

А да, в една връзка, а както и във всичко останало освен льобофф, трябва да има компромиси, разбирателство и т.н. Не искаш той да те възприема по някакъв начин, но искаш той да бъде ххх. Що не пробвате да се приемате такива, каквито сте просто - без фалшиви очаквания и изисквания?

Голям фен Аватара на Done
    тук има ли мъже ?

Супер фен Аватара на Oldschool
    Не.

Град
    София
    Простаците мислят така
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Голям фен Аватара на sifon4o

Re: Много важна тема!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Интересно ми е...
    МЪЖЕ, наистина ли мислите, че ролята на една жена е да готви,чисти,да не знае много и да прави секс с вас? (разбирам, че тея неща са нормални, но въпроса е това ли е най-важното) Да няма естествени разговори, искрени думички и интимни мигове? (под това не разбирайте секса) И дори ей тъй ако ви пита "Стои ли ми добре тая рокля?" да й кажете "Абе що не пробваш някоя друга, съкровище?", вместо да излъжете и да кажете: "Да, да, много е добре". и т.н и т.н. Смятате ли като цяло, че жената е под вас и че вашата дума тежи повече?!
    точно тоя пример е неудачен... за нас мъжете НАИСТИНА няма никакво значение каква дреха ще облечете

но иначе, не - всичко зависи на какъв човек ще попаднеш, аз примерно съм мечтата на всяко момиче

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Много важна тема!

Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Интересно ми е...
    МЪЖЕ, наистина ли мислите, че ролята на една жена е да готви,чисти,да не знае много и да прави секс с вас? (разбирам, че тея неща са нормални, но въпроса е това ли е най-важното) Да няма естествени разговори, искрени думички и интимни мигове? (под това не разбирайте секса) И дори ей тъй ако ви пита "Стои ли ми добре тая рокля?" да й кажете "Абе що не пробваш някоя друга, съкровище?", вместо да излъжете и да кажете: "Да, да, много е добре". и т.н и т.н. Смятате ли като цяло, че жената е под вас и че вашата дума тежи повече?!
    точно тоя пример е неудачен... за нас мъжете НАИСТИНА няма никакво значение каква дреха ще облечете

но иначе, не - всичко зависи на какъв човек ще попаднеш, аз примерно съм мечтата на всяко момиче

И как изглежда мечтата ни?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Ermic
    http://www.vbox7.com/play:4be942c80d&start=153
    човека си го каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си