Мохохо, с удоволствие ще живея в мир и разбирателство със сродна душа, на някоя планинска хижичка, ще творим и радваме на живота заедно, а света няма да е материалистичня ад, който е... но наркотиците, които ще ме карат да виждам тез неща бързо ще ме убият...

Сериозно - повечето са ви промили още преди 2 поколения, с някой от наще още им се опъваме, но и вие сте срещу нас...

"мъжът има огромен потенциал,ама много му се ебе"

"най-добрия ми приятел от университета така се затри
хареса си една мадама от отбора по гребане
много хубаво момиче,ама хич не се разбираха
една зимна вечер така изнервени се качват в колата по време на снежна виелица
моя човек усилва парното на макс,обаче след десет минути нещо се преебава и спира да духа топло
за две минути колата изстива и почват да се потят стъклата,отделно,че му свършва и водата на чистачките
нашия,fuckthenorm да го прости,спира колата,дава едно шише вода на момичето и супер изнервен през зъби й казва:
“айде аз ще вдигна капака,а ти ходи излей цялото двулитрово шише в казанчето на чистачките,дето е отляво,майка му деба”
“аз през това време ще забърша колкото мога стъклото отвътре”
и тихичко добавя,сякаш сам на себе си:
“майка му деба”
почва се едно здраво бърсане,обаче след десет секунди мацката се връща:
“ми то аз излях само една четвърт от шишето и то казанчето се напълни…”
“оф ма,пак нещо не си направила като хората… аре качвай се в колата,няма тука да стоим цяла вечер”

след сто метра правят брутална катастрофа и моя човек умира на място
девойката се отърва жива,ама се наложи да й ампутират едната ръка
после се оказа,че тя сипала водата в казанчето за хидравликата и колата станала неуправляема
тя разбрала,че казанчето e от отдясно
ето такива неща стават,като хората не се разбират

ако не ми вярваш,тая същата девойка понякога можеш да я видиш на езерото
докторите й казали,че само заради ампутацията не бива да се лишава от удоволствията на живота
мен ако ме питаш,само гребе в кръг и плаши децата…"