- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата ..
Знам, че сигурно тази тема я е имало и друг път, но не ми се търсеше ... Искам да ви попитам как мога да разбера дали съм отпушена .. Защото една моя приятелка е била гимнастичка и като малка , когато е правила шпагати и т.н и е усетила че е отпушена .. и сега и е по лесно .. Аз също съм тренирала гимнастика , но не мога да разбера ;д моля ви не ми се подигравайте .. защото съм съвсем сериозна .. искам нормални отговори и ако няма да ми отговаряте сериозно просто не пишете нищо![]()
Може и да си си разкъсала химена, да.
Това не значи, че не си девствена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Отпушена...![]()
![]()
![]()
Тва да не е мивка бе![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Oтпушена?!![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз знам че съм си девствена .. просто искам да знам КАК да разбера дали химена ми е скъсан ... // и Шадол ... тук му казваме отпушване .. не сме мивки спокойно (:
Оф просто ръгни една краставица ако не бликне кръв- не си била отпушена, ако бликне-честито! вече си!
^Или спираш с дебилните коментари, или си аут.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Опитай с Мистър мускул Гел водопроводчик!
Отпушени ... както и да е
Усещала ли си нещо да се е разкъсало,знам ли,ти най-добре си познаваш тялото,ти трябва да кажеш дали имаш или не.Кви сме ние тук,виртуални гинеколози!
maDamn
Да била съм гимнастичка от 9 до 12 годишна .. и да правила съм шпагати и такива .. и стига се шегувахте с отпушването ;дд
Дебилните ми коментари са нищо в сравнение с дебилните ви теми!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Oтпушена?!![]()
има ли водопроводчици във форума![]()
Хюстън, имаме проблем
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Абе знаете ли какво .. заключете и направо изтрийте темата... то се е видяло че няма някой свестен човек да ми отговори (: Ще питам някой възрастен , който поне ще ми отговори сериозно .. Айде лека нощ! .. Шегаджии такива![]()
чак се засегнаПървоначално написано от WhereIsTheLove
сама си си виновна, че не си се изразила правилно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Тя още малко очаква някой друг да и каже, дали е отпушена.
Искаш да кажеш, че ....Ще питаш възрастен дали си отпушена?!?!??!?!Първоначално написано от WhereIsTheLove
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оххх нененене!![]()
Недей питай възрастен,че или ще те вземе за бавноразвиваща се ,или така ще ти се изсмее в лицето ,че ще потънеш в земята.Първоначално написано от WhereIsTheLove
maDamn
Гинеколог може да ти каже.
Айде лека.
Заключвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!