Аз също имах един провален случай като теб, мислех, че никога няма да открия своята най-добра приятелка, но след около 1 година се оказа, че греша. Запознах се с едно момиче, с което сме на една и съща възраст, но тя е в другия клас (в едно и също училище учим, но не сме от 1 населено място). Аз от двете съм тази, която не държи много на външния си вид и не ми позволяват да излизам вечер, но през деня излизаме, това не ни пречи, макар че сме имали доста разногласия и сме се карали доста пъти и то все за някви дреболии, много се дразня и не знам защо се караме, естествено, че после ни минава, но се чувстваме много гадно. Тя има приятелка, с която се познават, откакто се помнят и живеят доста близо, но не ни пречи това. Като излизаме трите не съм усетила едната да бъде пренебрегната. Другото момиче е много свястно, но не сме толкова близки двете, макар че сега имам чувството, че се сближаваме. Та какво исках да ти кажа, нищо лошо няма в това 1 момиче да си има две най-добри приятелки, както моята си има две-мен и момичето, което познава от малка. Не се притеснявай, ако не си открила още твоята най-добра приятелка. Ще му дойде времето и ще разбереш кое ще бъде момичето! Рано или късно всичко си идва на мястото