- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е истина...
Не е първия,нито последния,но е единствения в сърцето ми...Минаха месеци - времето не лекува ! Заминах надалеч - разстоянието не помага ! Бях със други - пак искам него ! Излизам и се забавлявам - той просто изплува в съзнанието ми... Питам се дали в живота има една такава единствена и истинска любов,която не се забравя...Дали не съм срещнала,а след това изгубила сродната си душа?Защо с никой друг след него не ми е хубаво,не е същото,не мога да обичам и не съм щастлива?Защо само той успя да ме опознае и разбере такава каквато съм? Отначало бях силна,опитвах се да не мисля,да не тъгувам,мислех,че ще отмине,но колкото повече време минава,толкова повече ми липсва...и аз просто отслабвам и се предавам.Всичко ми изглежда загубено,отчайвам се и понякога ми идват такива мисли,че никога няма да срещна по добър от него за да успея да го забравя и се самосъжелявам... Просто никой не може да бъде като него,а камоли по добър от него...Вече не вярвам,че ще срещна такъв човек,прекалено дълго време бях силна и удържах фронта,но вече се сринах...Него съм го чувствала така както никой друг,от първата ни среща ние заговорихме и се отпуснахме така сякаш сме се познавали,за първи път не изпитвах притеснение на първа среща,той ме предразполагаше към всичко,затова мисля,че той е моята сродна душа...и заради това толкова страдам,че съм я загубила...Опитвам се да се науча да живея без него,но незнам как да се справя !
Ще ти мине. Колко време бяхте заедно? Защо се разделихте?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ние не може да ти го избием от главата , съжалявам. По-добре се занимавай с нещо. Гледай филми , дори може играеш нещо , какво като си момиче![]()
Именно това е проблемът ти. Толкова силно искаш наистина да съществува такава любов, че подсъзнателно си го втълпяваш тоя. Така сама затваряш вратите пред себе си за по-добър партньор. Вероятно не сте си изкарали връзката до изчерпване, което също допринася за промиването на мозъка ти. Отделно с него оправдаваш и множеството си връзки. По-често се случва при момичетата, но понякога и момчета действат по този начин. Опасно е, защото така има вероятност да пропилееш доста години и да пропуснеш подходящи за теб партньори.Първоначално написано от mishet0
До скоро и аз бях в абсолютно същата ситуация, докато не срещтнах настоящият ми приятел. В момента дори и бившият да ми предложи да сме отново заедно, бих му отказала.
Тоест когато срещнеш подходящият, ще забравиш бившият ти.
Така като чета все едно аз съм писала тази тема. Бих ти дала съвет ако можех, но и аз самата търся същия...
кАсмет нямаш маняк
And [url]spoiler not and
[spoiler]scooby doo[/spoiler]
bb santa
Ти си го втълпяваш.Ще видиш ,че живота си тече,а това което ще срещнеш ще е по-добро от старото.Просто с времето ще осъзнаеш,че е пълна загуба на време да се самосъжаляваш и да се връщаш към една и съща загърбена страница.Човек се самозалъгва единствено сам.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Стана ми много тъжно като прочетох това което си написала, може би защото и аз в момента се чувствам горе-долу като теб. Не ми е ясно само защо сте се разделили, той ли спря да те обича, или чувствата са били само от твоя страна? Може би той е изпитвал само привличане към теб, но е бил добре прикрит![]()
Не знам как да ти отговоря, поради простата причина, че и аз съм в същото положение като теб... Не знам какви са точно обстоятелствата при теб, но след като толкова много ти липсва и не можеш да живееш без него - по-добре го потърси отново... Аз така направих.