- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да и кажа ли, че преди години ми беше първата?
Преди години писах тук. помагах на хората или поне се опитвах. после спрях. Мина много време и вече не съм точно тийнейджър, но реших да се върна тук за един проблем, който е актуален и днес, а се случи преди много години. Дълги години не сме се виждали с момичето, което ми беше първата. Тя така и не разбра. въпроса е, ако стане на въпрос да и кажа ли истината или да премълча?
А защо ще се виждате сега?
И какъв е смисълът да и казваш?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не ходите,какъв е смисълът и защо подяволите си я излъгал?
Какво е значението към днешна дата ? Какво очакваш да се случи/да каже/да направи след като й го кажеш ?
Смисълът е в това, той да й признае, тя да възкликне смаяна "ама вЕрно ли" и да пожелае отново да прави секс с него, мислейки си колко добър е бил преди време, когато е бил девствен и колко ли още е задобрял оттогава.![]()
Ти откъде си толкова сигурен, че не е знаела, че си девствен, може просто да си е замълчала.
виждаме се защото успщхме да запазим прителството си въпреки годинитеПървоначално написано от SisiStrange
и аз съм на таквоа мнение, но реших да се посъветвамПървоначално написано от cigarettekisses
оценям чувството за хумор и не се имам за добър или с големи размериПървоначално написано от NambyPamby
не си замълча защото каза че е мислела че съм девствен но явно не съм(това още първия път като го рпаивхме)
не нзма какво е значението. за мен го има. за нея най вероятно го няма. понеже нямам очаквания реших да вия хората какво мислятПървоначално написано от Goddess
Ми след като нямаш очаквания - не й казвай. Защото и нейната първа мисъл вероятно ще е "С каква умисъл пък ми го казва сега ?!"
От какъв зор?
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
След като е минало много време от тогава , и все пак сте решили да се видите , мисля , че има много други работи да си кажете , но не и товаНо ако за теб е толкова важно и от голямо значение , имаш някакви други чувства към това момиче , и очакваш да ти отвърне по някакъв начин.. сподели и
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
и аз мисля,че е безсмислено,но ти си решаваш,ако те човърка отвътре и не искаш повече да го криеш,сподели й ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
не ще си замълча по този въпрос. благодаря за съветите. считайте темата за заключена
Кажи й. Нищо не пречи да си припомните хубавите моменти заедно.
Според мен има право да знае за това, колкото и време да е минало, по - добре човек да знае истината, от колкото да живее в заблуда, кажи й го, к'во пък толкова... Кажи й, че ти е била първата и затова я помниш и че ще я помниш винаги! Ще се впечатли :P
Ако евентуално пак започнете връзка няма лошо да й кажеш. Иначе единственото,което ще постигнеш е неловка ситуация.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не виждам смисъл да й казваш, след като вече е минало.