Е защо пък и бельото?! Само това не мога да разбера![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да бе верно .. Защо пък бельото трябва да е бяло ?Първоначално написано от Pamaa
![]()
Аз лично не виждам нищо нередно в червеното червило.Майка ми е била с червен оттенък на сватбата си и стои страшно нежно.Все пак зависи и какво е самото червено.Ако е някакъв много мноооого искрящ цвят разбира се ,че ще стои грозно.Но ако е нормален или пък по-тъмен цвят защо не ?
Е не бях аз булката ,нормално да не ми отива ;дддПървоначално написано от vampire_girl_
На живо изглеждаше много по различно и цвета е друг,но снимките са ужасниВсеки с вкуса си де
![]()
А за бялото бельо...ми щото нали невинност а у ..трябва да символизира,но само трябва ;дд
Шофирай разумно - стигни жив!
Малко е тъпо още от сега да си представям сватбата си, но знам че искам да се спазят всички български традиции и да се омъжа по старите български обичаи![]()
DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!
Не е задължително, но е красиво![]()
не съм чела коментарите, но според мен е си е класика бялата рокля ! .. бяла рокля,светъл грим (но все пак да се вижда,че е нещо специално,а не примерно както ходиш на рожден ден) хубава прическа и мъжа в черно !
все пак не отиваш на бал.. а колкото до грима - наистина има хора,на които им отиват повече по-тъмните тонове.. и това ми харесва, но важното е на човека да му отива,грима да е сложен добре и въпреки,че е тъмен да не е много натрупано и да не стои като на клоун
![]()
иначе нещо към темата..
когато хора се женят жената е с бяла рокля,а мъжът с черен смокинг,защото на жената 'и почват черните дни,а на мъжа белите![]()
Аз не мисля,че започват черните дниПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
сватби не искам.
един подпис в гражданското и малка церемония в най-тесен кръг, най-добрите ни приятели и родителите-не повече от 15 човека, и искам да е на морето.
на това ще държа, ако имам сериозна връзка, ама ще му мисля след 5-10 години..
Аз съм на същото мнение. За кво са ми 100 маймуни, дето даже 80 % няма да са ми близки.Първоначално написано от bloodyF
Само че аз сватбата не искам да е на морето, а върху мотори в движение. Мъжът ми ще е облечен с черен мото екип, с черна каска и черен визиор, върху черен мотор (примерно някой RR или новия ZX10R). Аз ще съм с бял мото екип, бяла каска и черен визьор, на бял мотор. Ще караме моторите, а попът между нас ще кара чопър и ще чете там квото се чете. Като стане време да казваме "ДА" - "НЕ" ще трябва да форсираме 2-пъти за "ДА", веднъж за "НЕ" ! Поканите все още не съм измислила какво ще представляват! Ааа, и също така тесния кръг гости как ще чува какво чете попа, ама ще го измисля !
Такава е традицията. Но има много булки, които са по - възрастни да речем и искат по - кремава рокля. Или пък, ако не им е първата сватба. Всеки си избира сам стила. Аз съм традиционалистка - бяла рокля с тюл и було![]()
Имаш толкова нежно лице,представях си те с бяла рокля,ама ти ми разби всички фантазииПървоначално написано от koshtramba
И аз не мисля,че има нужда от 200 човека,около 60-70...абе даже и 100 не са много, има и младоженец и той си има хораМале аз като се замисля колко ли гости ще имам на бала
:O
Biskfitka, като гледам не си много на ти с дрескода на сватбите и за това едва ли ще си булка в бяло. Визирам черната рокля на подобно събитие, която е крайно неприемлива, въпреки така широко потребявана. Бих те посъветвала да започнеш оттам, а после да мислиш и за цветовете на собствената си сватба.
Колкото до червеното бельо - изумих се. Под бяла рокля ли това? Че то може да се вижда, да пусне цвят, да се покаже ненадейно...В никакъв случай бельото не трябва да е контрастно, а най-добре е да е телесен цвят, защото бялото личи на снимки.
Не се стърпях да изкоментирам черната ти рокля, за което те моля да ме извиниш, че коментарът е на твой гръб. Де, що сватба съм видяла, 90% от жените са с черно,а когато това е кумата...нещата са просто трагични. Колкото и да е официално, черното е цвят за траур и е неподходящо като основен цвят в облеклото. Черна пола (за панталон и за жена на сватба изобщо не ми се коментира) и ярък топ (блуза) е ок, но изцяло черно, а дори и без цветен акцент...Същото важи и за бялото (цветът на булчинската рокля).
krem4et0И аз мислех да не е черно,но роклята идеално ми прикри излишните кг. (не,че имам някакви комплекси ,че съм дебела ;д ) ..беше ми и подарък от булката,тя се радваше,че ще съм с точно тая рокля,прическа и т.н. и реших все пак да съм с нея
![]()
То черното е траурен цвят,но май вече не се спазват такива неща,щом има дори и булчински рокли с черни мотиви...
А за червените прашки,как ще пуснат цвят? Пък то роклите на булките имат по толкова пластове,че няма как да прозираНе знам,аз така си го представям,тогава сигурно няма да мисля така
Но със сиг. ще съм в бяло
![]()
И аз искам абсолютно същото !Първоначално написано от bloodyF
Не си падам особено по сватби, но на мен лично ми е писнало от еднообразни булки в снежно бяло или шампанен цвят рокли, светъл грим и едва забелязващ се маникюр. Някак си всички са ми еднакви, еднообразни... Аз ако някога се омъжвам сигурно ще съм в червено...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не виждам нищо нередно, ако и двамата са достатъчно зрели. Аз също съм '92 и догодина ще се омъжвам.Първоначално написано от mlakniwe2
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
П а т к и, такива като вас не получават предложение за брак, всъщност много малко жени получават дори годежен пръстен. И то само такива с добри сърца, които се омъжват защото обичат годеника си, а не заради роклята, маникюра или тържеството.
Заблудени малки деца. Било тъпо бяла рокля, незабелязващ се маникщюр, ама иначе всяка втора има екстеншъни и филирана коса, патета такива.... с надъфкани от преси коси и кфо? Като станете на по 23-4 само обикаляте и к*рвеете по баровете...
на такива няма кой да предложи![]()
взе ми думите от устатаПървоначално написано от rabbito
![]()
+1Първоначално написано от bababa7
![]()
![]()
За мен е задължителна бялата рокля и нежния грим. И не, защото така трябва и е няква традиция, ами просто е страшно красиво .
Коя си ти и с какво си по-добра от момичетата във форума, та си тръгнала да ги обиждаш и да ги поставяш под общ знаменател ?! Да не би да ги познаваш лично или да си имала контакт с тях ? Едва ли.Първоначално написано от rabbito
Явно много приказки си чела щом си мислиш, че само "такива с добри сърца" получават предложение за брак.
Хах,като сте тръгнали да коментирате кой каква сватба иска,нека и аз да си кажа какво ми е на сърце.
Искам да се омъжа,но в никакъв случай не искам голяма сватба.Много тесен кръг от хора-само най близките няколко човека,изчистена бяла и семпла рокля..Пък след това заминаваме някъде да почивка!Вместо да хвърля всички пари,за да направя така,че да угодя на всеки от гостите ми,с които вероятно няма да съм изобщо близка,но трябва да ги поканя,що да не си направя кефа и да замина някъде,от където ще ми останат наистина хубави спомени?