.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Тема: Булки!

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Хах,като сте тръгнали да коментирате кой каква сватба иска,нека и аз да си кажа какво ми е на сърце.
    Искам да се омъжа,но в никакъв случай не искам голяма сватба.Много тесен кръг от хора-само най близките няколко човека,изчистена бяла и семпла рокля..Пък след това заминаваме някъде да почивка!Вместо да хвърля всички пари,за да направя така,че да угодя на всеки от гостите ми,с които вероятно няма да съм изобщо близка,но трябва да ги поканя,що да не си направя кефа и да замина някъде,от където ще ми останат наистина хубави спомени?
    +1 съгласен съм!

Подкрепям мацката преди мен. Аз едно време като се омъжих бях на 23г. Мечтаех за голяма красива сватба и за щастие успяхме да си я позволим. Беше в огромен и скъп ресторант, гостите бяха 150, а на сутринта след сватбата заминахме на сватбено пътешествие за 10 дена. Имахме престой в Париж и след това прекарахме останалите дни на екзотичен остров.
    Остана ми невероятен спомен.
    Мисля, че когато човек може да си го позволи е хубаво. Сватбата ни излезе 11 000 лв. за този лукс. ( включително и почивката )
    Но не трябва да се правят разхищения, била съм на сватби от по 200 000 лв. и според мен това вече е прекалено... Нещо по - скромно и след това наистина да се наблегне на екскурзията, а не да се пълнят гуши.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Хах,като сте тръгнали да коментирате кой каква сватба иска,нека и аз да си кажа какво ми е на сърце.
    Искам да се омъжа,но в никакъв случай не искам голяма сватба.Много тесен кръг от хора-само най близките няколко човека,изчистена бяла и семпла рокля..Пък след това заминаваме някъде да почивка!Вместо да хвърля всички пари,за да направя така,че да угодя на всеки от гостите ми,с които вероятно няма да съм изобщо близка,но трябва да ги поканя,що да не си направя кефа и да замина някъде,от където ще ми останат наистина хубави спомени?
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си