.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: Булки!

Hybrid View

Мега фен Аватара на Biskfitka

Булки!

Абе задължително ли е булките да са с бяло бельо,светъл,нежен грим и невинно излъчване ? (на сватбата имам предвид де ;д )
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не, не е задължително, но все пак булка в бяло символизира...непорочностт , чистотата и т.н , въпреки, че в днешно време "непорочни" булки не съм срещала .
    Грима много зависи от роклята, но лично аз ако ще се омъжвам няма да се гримирам като за клуб .

То вече не се женят в бели рокли, пък какво остава за бельото и грима...
    Иначе моята сватба ще бъде колкото се може по-традиционна и обикновена - чисто бяла рокля, нежен, светъл грим, мъжът ми ще е с черен, обикновен костюм и т.н.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не е задължително.Ако реша да се оженя ще бъда с бяла рокля.За грим не знам,но едва ли ще е бял или светъл-светлитте цветове не ми отиват.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Скоро бях на сватба на една братовчедка.Всичко беше бяло-лилаво (по булката само букета и грима де,но като цяло ;д ) ...и сега гледах снимки и се замислих ;д
    Когато се женя ще съм с някои червени ,дантелени прашки,все пак после мъжа ми ще ги гледа
    Бяла,стилна рокля (не с диаметър 5 метра ) и някакъв по-женствен грим,червено червило,а -у ...и без това се знае,че невинни булки няма

Град
    София
    На мен ми звучи абсурдно да си сложа червено червило на собствената сватба .

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Още съм малка,не съм се замисляла как ще изглеждам..Ноо със сигурност ще бъда със чисто бяла рокля.. Според мвн е абсурдно да сложа червено червило.Сякаш по-добре отиват по-светлите тонове.. .

Голям фен Аватара на daru6a1
    Традицията повелява булките да бъдат облечени в бяло , но съм виждала какво ли не От кърваво червени до сини оттенъци .. Зависи и от самата булка

Голям фен Аватара на UniCoWN
    В днешно време нищо задължително няма, всичко е традиция, и все още повечето искат да я спазват - бяло, нежно ...
    Не мога да си се представя като булка честно казано, знам само, че не ме кефят роклите с обръчи, тея широките.. и вероятно няма да съм с такава

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз не искам да бъда булка, но принципно няма нищо "задължително", ако искаш спазваш традициите, ако искаш - не. За рокля даже ми харесват повече тези, които като цвят бият повече на шампанско, кремаво, бежаво...Колкото до грима - кой-както си се харесва.

^Мда и аз харесвам роклите в цвят шампанско..
    Роклята на Кейт Мидълтън ми хареса,за разлика от тази на Николета /която все пак стои доста по-добре на Кари/.
    По-нежния грим,сякаш ми допада повече,но и червено червило...нищо нередно не виждам

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На Николета самата рокля не ми харесва, много ми е обемна, но на нея ми харесва как стоеше.

Мега фен Аватара на Colouring
    Традиционният цвят при сватбите е белият.Отделен въпрос е,че ти можеш да си носиш и черна рокля,ако така пожелаеш.

Аз не харесвам рокли, които са ушити от яскрящо бял плат, виждала съм много такива и не ми харесва изобщо. Не ми харесват и разни обръчи и бухнали истории. За грима мисля, че трябва да е по-нежен Тук има много красиви рокли http://www.jlmcouture.com/Alvina-Val...dal/Additional

^ Наистина има не лоши рокли, даже си харесах една. : )
    За червеното червило и аз не виждам нищо лошо, ако на дамата й отива.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    http://www.jlmcouture.com/Alvina-Val...nal/Style-9058

Тази много ми допада

Аз искам да съм с бяла рокля подобна на тази, която постнах, нежен грим и хубав букет от жълти и бели цветя Само младоженец ми трябва и съм готова
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Дадох линка директно към роклите на Alvina Valenta, защото най ми харесват, ама и на другите дизайнери от сайта също са много яки

Аз какви булки съм виждала по циганските сватби,вие бялото обсъждате :Д

Червено червило ми отива,затова искам такова ;д

И младоженец съм си харесала,той нещо се дърпа,ама ;д

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    аз като се женя искам да съм в бяла дълга бухнала рокля.Много обичам бонбонено лилаво така , че мисля по роклята да има някакви лилавки орнаменти. Тези дни бях на една свадба . Много ми хареса - цветовете бяха в бяло и лилаво точно този нюанс който харесвам , а булката беше много красива

Оооо аз много харесах букета,беше тоолкова различен,даже първоначално като го видях още преди да започне сватбата ;ддд се чудих какво е...
    ето снимка http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...14974350_n.jpg във фб се качват с много гадно качество,но все пак

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Доста интересен букет , прилича ми на ветрило

Мега фен Аватара на koshtramba
    То Е направено като ветрило.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    Ами оригинално е според мен, но самия лилав цвят не ми допада, иначе идеята си я бива .

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Малко не е по темата но искам да кажа, че имам една позната, която е 1 год по-голяма от мен 92 набор и оня ден прайше сватба на 19 е за бога-годеникът е 84 набор

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Cvetii95
    Доста интересен букет , прилича ми на ветрило
    Даже е супер циганско.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си