Абе задължително ли е булките да са с бяло бельо,светъл,нежен грим и невинно излъчване ?(на сватбата имам предвид де ;д )
Шофирай разумно - стигни жив!
То вече не се женят в бели рокли, пък какво остава за бельото и грима...
Иначе моята сватба ще бъде колкото се може по-традиционна и обикновена - чисто бяла рокля, нежен, светъл грим, мъжът ми ще е с черен, обикновен костюм и т.н.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не е задължително.Ако реша да се оженя ще бъда с бяла рокля.За грим не знам,но едва ли ще е бял или светъл-светлитте цветове не ми отиват.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Скоро бях на сватба на една братовчедка.Всичко беше бяло-лилаво (по булката само букета и грима де,но като цяло ;д ) ...и сега гледах снимки и се замислих ;д
Когато се женя ще съм с някои червени ,дантелени прашки,все пак после мъжа ми ще ги гледа![]()
Бяла,стилна рокля (не с диаметър 5 метра) и някакъв по-женствен грим,червено червило,а -у ...и без това се знае,че невинни булки няма
![]()
Още съм малка,не съм се замисляла как ще изглеждам..Ноо със сигурност ще бъда със чисто бяла рокля.. Според мвн е абсурдно да сложа червено червило.Сякаш по-добре отиват по-светлите тонове...
В днешно време нищо задължително няма, всичко е традиция, и все още повечето искат да я спазват - бяло, нежно ...
Не мога да си се представя като булка честно казано, знам само, че не ме кефят роклите с обръчи, тея широките.. и вероятно няма да съм с такава![]()
Аз не искам да бъда булка, но принципно няма нищо "задължително", ако искаш спазваш традициите, ако искаш - не. За рокля даже ми харесват повече тези, които като цвят бият повече на шампанско, кремаво, бежаво...Колкото до грима - кой-както си се харесва.
^Мда и аз харесвам роклите в цвят шампанско..
Роклята на Кейт Мидълтън ми хареса,за разлика от тази на Николета /която все пак стои доста по-добре на Кари/.
По-нежния грим,сякаш ми допада повече,но и червено червило...нищо нередно не виждам
На Николета самата рокля не ми харесва, много ми е обемна, но на нея ми харесва как стоеше.
Традиционният цвят при сватбите е белият.Отделен въпрос е,че ти можеш да си носиш и черна рокля,ако така пожелаеш.
Аз не харесвам рокли, които са ушити от яскрящо бял плат, виждала съм много такива и не ми харесва изобщо. Не ми харесват и разни обръчи и бухнали истории. За грима мисля, че трябва да е по-неженТук има много красиви рокли http://www.jlmcouture.com/Alvina-Val...dal/Additional
^ Наистина има не лоши рокли, даже си харесах една. : )
За червеното червило и аз не виждам нищо лошо, ако на дамата й отива.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
http://www.jlmcouture.com/Alvina-Val...nal/Style-9058
Тази много ми допада![]()
Аз искам да съм с бяла рокля подобна на тази, която постнах, нежен грим и хубав букет от жълти и бели цветяСамо младоженец ми трябва и съм готова
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Дадох линка директно към роклите на Alvina Valenta, защото най ми харесват, ама и на другите дизайнери от сайта също са много яки![]()
Аз какви булки съм виждала по циганските сватби,вие бялото обсъждате :Д
Червено червило ми отива,затова искам такова ;д
И младоженец съм си харесала,той нещо се дърпа,ама ;д
аз като се женя искам да съм в бяла дълга бухнала рокля.Много обичам бонбонено лилаво така , че мисля по роклята да има някакви лилавки орнаменти. Тези дни бях на една свадба . Много ми хареса - цветовете бяха в бяло и лилаво точно този нюанс който харесвам , а булката беше много красива![]()
![]()
Оооо аз много харесах букета,беше тоолкова различен,даже първоначално като го видях още преди да започне сватбата ;ддд се чудих какво е...
ето снимка http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...14974350_n.jpg във фб се качват с много гадно качество,но все пак![]()
Малко не е по темата но искам да кажа, че имам една позната, която е 1 год по-голяма от мен 92 набор и оня ден прайше сватбана 19 е за бога-годеникът е 84 набор