- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много важна тема!
Интересно ми е...
МЪЖЕ, наистина ли мислите, че ролята на една жена е да готви,чисти,да не знае много и да прави секс с вас? (разбирам, че тея неща са нормални, но въпроса е това ли е най-важното) Да няма естествени разговори, искрени думички и интимни мигове? (под това не разбирайте секса) И дори ей тъй ако ви пита "Стои ли ми добре тая рокля?" да й кажете "Абе що не пробваш някоя друга, съкровище?", вместо да излъжете и да кажете: "Да, да, много е добре". и т.н и т.н. Смятате ли като цяло, че жената е под вас и че вашата дума тежи повече?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ти пък точно тука ли намери да питаш?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако има истинска любов, всички са равни !
Първоначално написано от BadAss
Stand Your Ground
Много искам да вкарам малко сексистки хумор, но ще се сдържа и ще ти отговоря сериозно.
Жената и мъжа са равнопоставени.Готвенето, чистенето и т.н. са задължения на жената.Ремонтирането, физическата дейност и т.н. са дейности на мъжа.Защо не спрете да се оплаквате за вашата част?
ако е бизнес дама , не.И , което смятам за правилно ще и го кажа , ако реша , че нейното е по-правилно ще го приема.
![]()
Аз мисля, че ако двама интелигентни и културни хора имат връзка ще живеят равнопоставено и ще си разделят задълженията без да има недоволни.
Ама аз съм момиче и нямам право на мнение.![]()
TheShoah
Жената е място където да си оставиш чепа след работа !![]()
Сериозна ли вярваш, че някой от тук мисли жената само за готвене, чистене и секс![]()
n00bs
Добре, нека приемем тая част, макар че мога да сменям крушки и да работя с отверки и какво ли не (мхохо, да). Говоря и за отношенията по-скоро. Как мъжа гледа на жената от към психологическо ниво. ъмм :>Първоначално написано от FeelMyPain
Можете ли да обичате така, както ние ви обичаме?
Страх ме е от това един ден да не попадна на някого, който ще е с мисълта, че ще си живеем патриархално, с който няма да сме приятели (защото е мноого, много важно да сме И приятели) и с който ще се караме за глупости, заради нечия гордост или "право"...
За щастие не съм имала такива "проблеми", но се замислям, защото знам, че няма до края на живота си да съм в положенето, в което съм сега.
4XCOKИ
Миличка, можеш да попаднеш в такава ситуация единствено ако сама го допуснеш.Първоначално написано от ShtrudeL
спокойно ти харесваш гействени личности, винаги ще си мъже в семейството
n00bs
Аз съм достатъчно наивно, за да повярвам безрезервно и да го допусна.
yakuza_ кастрирай се!
Едит: Искам сродната си душичка. <3
4XCOKИ
Ти сериозно ли мислиш, че няма да успееш да познаеш един такъв селендур? Най-малкото, че в днешно време е рядкост да попаднеш на някой с патриархални ценности...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Верно ми е интересно какво мисли сериозната част от форума. Ако утре ми се избистрят мислите, ще анкетирам любовчиите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ама ти кво си мислиш, че ние не можем да мием чинии или да пуснем пералнята ли?
Според мен има 2 вида хора.Първият вид излизат на дискотека, харесват си някое готино момиче и се опитват да я вкарат в леглото.Те не гледат умственото ниво на "жертвата".Ако е добра в леглото, може и да продължат нататък.
Вторият вид, в който попадаме по-голяма част от мъжете, гледаме предимно това, което ти описа.Аз не мога да си представя да съм с човек, с който нямаме какво да си кажем.Не мога да си представя да съм с човек, който не ми е най-добър приятел (с други думи мога да му споделям всичко).
Мъжа гледа това, което ти му "нарисуваш".Ако се правиш/си глупава, мъжа винаги ще те гледа пренебрежително.Ако си умна, ще ти иска съвети и в неговите очи ти ще си буфер за проблемите и решенията.
Дано го прочетеш цялото.![]()
[quote="ShtrudeL"]
yakuza_ кастрирай се!
/quote]
само ако го милваш 1-во с език обратно на часовниковата стрелка
n00bs
Много зависи от самия човек, но като цяло е така. В смисъл най-общо погледнато това са 2та типа мъже.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
да де, аз нарисувах примерна картинка, като се опитах да е възможно най-кратко написано, че едва ли много хора ще го прочетатПървоначално написано от fear4o
![]()
Повечето тук се правят на интересни, не знам защо задаваш въпроса си тук като всички отговарят не особено сериозно ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Прочетох го.Първоначално написано от FeelMyPain
Мерси.
Аз вярвам в моя принц Чаровен де.
4XCOKИ
Е, понякога идва по-разсеян и си пилее чорапите навсякъде. И цапа плота на печката. И забравя да си измие чиниите. И чупи чекмеджетата на секциятаПървоначално написано от ShtrudeL
Ма да не му търсим кусури.
ddz Казвам равенство , но най-важното е разбирателството и по желание да имате сходни вълнения, мислене, интереси
Искам само да ти кажа едно нещо на теб, конкретно.
С това си държание, което демонстрираш тук, никога няма да хванеш принц.Най-много да хванеш нещо като пернишкия хъш, който само бог го съди.
Примерно в моите очи ти си разглезена, което веднага те вкарва в графата от хора, с които не искам да се занимавам.
Внимавай и принца ти да не те прецени погрешно.