- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Получавам заплахи от потребител на форума
Не знаех, че сте такава мафия тук. Покорно се извинявам на всеки с настъпен мазол. Да очаквам ли мутри, биячи, емемейци, каратисти и обикновени изверги да наводнят Велико Търново?
Да.
Чакат те пред Джеронимо.
бегай от тука бе атеншън хор,к'во ни заминаваш с глупости,разбрахме ,че си 'ного интелигентен.
Първоначално написано от Done
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
тва на аватра ти е хамстер, не мишка...Първоначално написано от Mi6inka
Звъннал съм на приятели на баща ми, който е бил генсек на 7 комунистически парти в 9 държави. Понеже не знам какво да очаквам съм се приготвил за най-лошото - войнствени травестити с розови перуки и огромни дилдота.
Не знам дали има потребители от Перник или Якоруда, но за тях правя специално обръщение: "НЕ, не съм закачал мадамите ви, не съм ви поглеждал с бялото на окото и всъщност никога не съм стъпвал по вашият край!".
Благодаря.
другари току-що по телефона ми се обади бащата на lightcameraction
каза че след като прочел тази тема от ужас киселинността на урината му рязко се повишила, в следствие на което колабирал. от шест часа му бият есенция от попара венозно в опит да го съживят, но е възможно да трябва от тук нататък да си пикае през пъпа.
моли народната власт за милост. аз поне съм милостив интернетист и утре пред пленума ще внеса предложение да се помилва и да му бъде дадена пенсия по инвалидност когато дойдем на власт.
аз няма да ти отговарям,просто се надявам да си интересен на някого с тези неща,иначе не виждам смисъл (:
то густо, то пусто
ахаха , какво , какво, някой се е оплакал на баща си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
камераакшън, не съм те виждала, нов си , що за идиот си, сега ще те столкна, хахахахахахахахах
Дайте ми някакво съмари на това което съм изпуснала тези дни, че ми стана интерсно.
И темата за урината също.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Продължавайте да се напъвате. Искам този някой да излезе и да си признае, че е интернет терминатор тук, а не да големее само на лични. Знам, че всички сте сте супер яки башибозуци.
може ли да те набия в люлин пред баничарницата![]()
утре 13.30 да си там
Мишинка ли те заплашва бе ,заплашен.Тя е опасна,преди 1 седмица излезе от затвора мисля.
Към теб се придвижва пехотен батальон.Очаква се и подкрепа по въздух.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ако това беше филм на ужасите..хм.
..предполагам главните заподозряни са тези,които не очакваме да са..
Аз залагам,че Щрудел пуска заплахите,но заплашва автора,че ако я издаде,ще го намери,ще го изкорми,ще му извади червата,ще ги изяде ,след това ще стопли чорап в микровълновата и ще го накара да го изяде натъпкан с червата вътре..според мен за това е всичко.Това се отнася и за NomNomNom.
Все повече започвам да се притеснявам. Но моят иззедник мълчи и не излиза да си признае.