.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    anonymous682486
    Guest

Липса на самочувствие!

Днеска прочетох една статия на тиин проблем в началната страница за "самочувствието.Можете ли да си представите човек които се притеснява твърде много и почти не общува ,а и няма грам сомочувствие!Аз съм такъв човек.Аз съм друг човек сред познати роднини и друг когато съм сред приятели или във даскалото съм коренно различен човек.!Може да ви се струва лесно на тези дето имат супер високо самочувствие но всъщност на мене и такива като мен им е много трудно да придобият самочувствие.Разкажете ми реална история на ваши приятели или вашата история в която се разказва за моя тип хора и как се излезли от кризата.

Мега фен
    Стефчо, като за начало недей да четеш много от статиите на тийнпроблем, а още повече не се опитвай да ги заучаваш или пък да прилагаш написаното в тях.

На въпросът ти - да, има много други хора като теб. Това обаче не трябва да ти пречи да си живееш живота.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Има много хора,които нямат самочувствие.
    Според мен липсата на самочувствие се основава при много хора на това,че имат някакви комплекси. Ти имаш ли комплекси?

Леле.. Сеста ми е същата като теб.. Вкъщи е много отворена.. В смисъл супер отоврено се държи ии даже понякога изкарва нашите извън нерви.. ;дд А пред други хора е някаква толкова тиха и затворена..
    Аз супер много й се дразня ии постоянно и повтарям само едно: Не трябва да ти пука какво си мислят другите - важно е ти да се чувстваш добре!
    Ии дори и да ти се струва трудно да го направиш, повтаряй си го всеки път, когато имаш нужда и ще видиш, че ще стане.. (Божее колко филмирано звучи.. хД)

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Я се стегни бе мухльо,самочувствие нямал,сигурно те подиграват? Обиждат те? Нямаш приятели? Всички са срещу теб? Лапешка работа.. и кво ся? Колкото и теми да напишеш/да изчетеш нищо няма да стане.Признавам си и аз бях така като бях на 14-15,ама след 1-2 месеца осъзнах че няма смисъл от тия простотии и филми и просто спря да ми пука <- буквално.Колкото и тъпо да ти звучи просто спря да ми пука за всичко,което не е много добре,ама не ми пука. Не само за хората около мен,какво си мислят за мен и т.н. а за всичко,всеки човек все някога стига до фазата "I DONT GIVE A FUCK" сега явно е твой ред,как така нямаш самочувствие? Колкото и комплекси да имаш,кво ти пука бе? Аз преди 2 години бях някъв пъпчасал олигофрен който постоянно си стоеше в тях и цъкаше УоУ по цял ден,щото 'нямах самочувствие' стига с тия глупости,избий си тия комплекси или там квото имаш от главата и почни да живееш,щото ако си останеш така няма ти прави много кеф нали.Като някой ти каже нещо,че си тъпак примерно или идиот,малоумник,мърлив,пед рас,олигофрен и т.н. просто им отвръщай да ходят да се скрият някъде и тва е,изобщо не трябва ти дреме на оная работа.Аиде приятно вдигане на самочувствието
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

anonymous682486
    Guest
    в смисъл какво искаш да кажеш със това дали имам Комплекси

имам една приятелка в моя клас.. момичето знае всичко, може много, но стане ли въпрос да го направи пред някой се започва - аз не мога, аз ще объркам, аз няма да го направя както трябва... мога да кажа, че тя е най-песимистично настроения човек когото познавам и да и тя няма самочувствие...
    Лично на мен ми изглежда странно,но аз съм оптимист ии все гледам да изтъкна хубавото а за самочувствие да не говорим.. да някога и аз не смеех да направя нищо, но след това си казах "или се осмеляваш и се качваш на сцената, или вечно оставаш зад кулисите" понеже се записах на танци и ме беше срам и страх от всичко и всички. Ама свикнах и си казах - какво пък живота е пред мен...
    Та до всички с ниско самочувствие ---- просто ви трябва малко смелост

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Я се стегни бе мухльо,самочувствие нямал,сигурно те подиграват? Обиждат те? Нямаш приятели? Всички са срещу теб? Лапешка работа.. и кво ся? Колкото и теми да напишеш/да изчетеш нищо няма да стане.Признавам си и аз бях така като бях на 14-15,ама след 1-2 месеца осъзнах че няма смисъл от тия простотии и филми и просто спря да ми пука <- буквално.Колкото и тъпо да ти звучи просто спря да ми пука за всичко,което не е много добре,ама не ми пука. Не само за хората около мен,какво си мислят за мен и т.н. а за всичко,всеки човек все някога стига до фазата "I DONT GIVE A FUCK" сега явно е твой ред,как така нямаш самочувствие? Колкото и комплекси да имаш,кво ти пука бе? Аз преди 2 години бях някъв пъпчасал олигофрен който постоянно си стоеше в тях и цъкаше УоУ по цял ден,щото 'нямах самочувствие' стига с тия глупости,избий си тия комплекси или там квото имаш от главата и почни да живееш,щото ако си останеш така няма ти прави много кеф нали.Като някой ти каже нещо,че си тъпак примерно или идиот,малоумник,мърлив,гей, олигофрен и т.н. просто им отвръщай да ходят да се скрият някъде и тва е,изобщо не трябва ти дреме на оная работа.Аиде приятно вдигане на самочувствието
    Даам,много истина има в твоя пост.

Я се стегни бе мухльо,самочувствие нямал,сигурно те подиграват? Обиждат те? Нямаш приятели? Всички са срещу теб? Лапешка работа.. и кво ся? Колкото и теми да напишеш/да изчетеш нищо няма да стане.Признавам си и аз бях така като бях на 14-15,ама след 1-2 месеца осъзнах че няма смисъл от тия простотии и филми и просто спря да ми пука <- буквално.Колкото и тъпо да ти звучи просто спря да ми пука за всичко,което не е много добре,ама не ми пука. Не само за хората около мен,какво си мислят за мен и т.н. а за всичко,всеки човек все някога стига до фазата "I DONT GIVE A FUCK" сега явно е твой ред,как така нямаш самочувствие? Колкото и комплекси да имаш,кво ти пука бе? Аз преди 2 години бях някъв пъпчасал олигофрен който постоянно си стоеше в тях и цъкаше УоУ по цял ден,щото 'нямах самочувствие' стига с тия глупости,избий си тия комплекси или там квото имаш от главата и почни да живееш,щото ако си останеш така няма ти прави много кеф нали.Като някой ти каже нещо,че си тъпак примерно или идиот,малоумник,мърлив,гей, олигофрен и т.н. просто им отвръщай да ходят да се скрият някъде и тва е,изобщо не трябва ти дреме на оная работа.Аиде приятно вдигане на самочувствието
    Ти пък си 10 пъти по-голямо хлапе от тези, които описваш в поста си. I DON'T GIVE A FUCK ?! Я се успокой малко.
    И твоята фаза ще премине, така наречената "подчертано тийнейджърска". Тея смехории с "не ми пука" и "по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката" всички сме ги слушали. Моля ти се, дръж се на ниво, колкото и ниско да е числото на възрастта ти.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Ти пък си 10 пъти по-голямо хлапе от тези, които описваш в поста си. I DON'T GIVE A FUCK ?! Я се успокой малко.
    И твоята фаза ще премине, така наречената "подчертано тийнейджърска". Тея смехории с "не ми пука" и "по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката" всички сме ги слушали. Моля ти се, дръж се на ниво, колкото и ниско да е числото на възрастта ти.
    Що се напрягаш? Нито знаеш на колко съм години нито нищо,аз няма какво да се успокоявам,просто както казах съм минал през тая фаза,и знам какво е.. и знам как да помогна.Това че ти ме мислиш за лапе aka тинейджър си е твой проблем, и моля ти се не мe оценявай по постовете ми ,защото тва е един смешен сайт,на който само троллвам щото 90% са изпростели и просто не виждам как мога да дам компетентно мнение,пиша сериозно в теми ако си заслужава.Както и да е,няма какво да обсъждаме мен в тема която не е моя..and I dont give a fuck anyways.. hoes.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

"..and I dont give a fuck anyways.. hoes."

Мислиш, че някой пораснал и навлязъл в късния си пубертет човек ще напише нещо такова? Моля ти се, тея номера с "няма как да знаеш на колко съм от поста ми" и аз съм ги правила, до болка са ми познати. Повярвай ми, има как.
    Като си толкова ларж, с огромен интерес и превъзбуденост очаквам "компетентното ти мнение". Предполагам, че то ще отвори очите на автора за битието, смъртта, съдбата и други дълбоко философски теми.
    А да се напрягам? Заблуждаваш се, отдавна са преминали годините, в които се връзвах на писаниците на непознати в Интернет.

Ми аз съм срамежлива - не знам дали това отговаря на крритериите ти, но съм много притеснитлна и винаги съм на тръни с определени хора, които не са ми чак приятели...Иначе с приятелите съм тооооооолкова шумна и бъзикаща, че понякога изглеждам напушена....С нещо като две лица съм (Е, повече лица са ) и когато съм в различно настроение се държа различно...И с различните хора....Но попринцип предпочитам да изслуушвам хората вместо аз да говоря, защото все се притеснявам за тема на разговор, дали ще го обидя с нещо, дали няма да разбере майтапа....А пък тва последното толкава пъти ми се е случвало, че....И тва е най-гаднотто чувство да не те разберат и да не се смеят с теб (кви са тия хора без чувство за хумор ужас) Както и да е ....Просто бъди малко по - весел, бодър, напушен и да не ти пука...Аз имам някои причини от детска травма да съм малко по-притеснителна, ама това се случва само на моменти - иначе съм си супер отворена
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Ми аз съм срамежлива - не знам дали това отговаря на крритериите ти, но съм много притеснитлна и винаги съм на тръни с определени хора, които не са ми чак приятели...Иначе с приятелите съм тооооооолкова шумна и бъзикаща, че понякога изглеждам напушена....С нещо като две лица съм (Е, повече лица са ) и когато съм в различно настроение се държа различно...И с различните хора....Но попринцип предпочитам да изслуушвам хората вместо аз да говоря, защото все се притеснявам за тема на разговор, дали ще го обидя с нещо, дали няма да разбере майтапа....А пък тва последното толкава пъти ми се е случвало, че....И тва е най-гаднотто чувство да не те разберат и да не се смеят с теб (кви са тия хора без чувство за хумор ужас) Както и да е ....Просто бъди малко по - весел, бодър, напушен и да не ти пука...Аз имам някои причини от детска травма да съм малко по-притеснителна, ама това се случва само на моменти - иначе съм си супер отворена

Леле, човек, все едно мен описа в първите си няколко реда! Същата съм и аз. Пред приятели, близки.. боже, толкова съм отпусната, лигавя се много, че чак и на мен са ми казвали това за напушената. Но до тук и край. След това в училище съм коренно различен човек. Просто.. не съм аз, по свита съм, срамежлива, опитвам се да не ми пука и успявам, ама.. до тук. Просто сякаш ме е страх да не се "изложа" пред хората, защото ще ме направят за смях пред всички. Страх ме е, че ако се опълча на някои и ще си навлека гнева им и ще стана омразна за повечето. Страхувам се, че няма да ме харесат, че ще изглеждам като издънка пред тях. А и вече няколко пъти се случва и не ми е много приятно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas

Леле, човек, все едно мен описа в първите си няколко реда! Същата съм и аз. Пред приятели, близки.. боже, толкова съм отпусната, лигавя се много, че чак и на мен са ми казвали това за напушената. Но до тук и край. След това в училище съм коренно различен човек. Просто.. не съм аз, по свита съм, срамежлива, опитвам се да не ми пука и успявам, ама.. до тук. Просто сякаш ме е страх да не се "изложа" пред хората, защото ще ме направят за смях пред всички. Страх ме е, че ако се опълча на някои и ще си навлека гнева им и ще стана омразна за повечето. Страхувам се, че няма да ме харесат, че ще изглеждам като издънка пред тях. А и вече няколко пъти се случва и не ми е много приятно.
    +1 АБСОЛЮТНО!!!!! Чоек изумяваш ме Аз попринцип съм голям шапшал и си го знам (Как няма да го знам-колко неловки моменти съм имала) и затова пред различните хора - леко чужди или такива дето няма да ме разберат и како хахо съм .....Офф ама си зависи и от настроението ми, което меня през 5 секунди
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

+1 АБСОЛЮТНО!!!!! Чоек изумяваш ме Аз попринцип съм голям шапшал и си го знам (Как няма да го знам-колко неловки моменти съм имала) и затова пред различните хора - леко чужди или такива дето няма да ме разберат и како хахо съм .....Офф ама си зависи и от настроението ми, което меня през 5 секунди

Същото!! Страх ме е, че ще изглеждам смешно в очите на другите! Иначе не съм някаква изолирана в класа ми де, но просто не общуваме много, но не е същото. Никак даже. Друго си е когато си сред твоите приятели, коренно различно е! Имах 1-2 неловки момента тази година, но те бързо се забравят, щот не са кой знае какви ;д Но сега сякаш е различно и се страхувам да не ги имам отново. И сега изобщо.. нищо не казвам, мълча си просто и това е. Иначе хич не ми дреме ама... сбъркан човек съм Просто знам, чекакто каза "чуждите хора" няма да ме разберат ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

и аз я видях тая статия, но едно е написано, друго е да го приложиш ;д
    друг въпрос е, че е безполезна ;д

на всеки малко или много му липсва самочувствие или сигурност ;д (освен на кифлите със самочувствието без покритие ;д)

аз бях доста затворена, безразлична към тва кво става около мен, но един ден си казах просто еби му майката ;д сега съм social monster
    просто се навивай, че не ти пука какво мислят другите.. от това произтичат проблемите със самочувствието, според мен

великото "чуждо мнение" ;x съветвам те да започнеш малко по малко.. baby steps, както се вика - заговаряш непознати на улицата за дребни неща - огънче или колко е часа.. запиши се на някакъв спорт или таекуон-до, бъди активен, в училище поздравявай всички, носи удобни дрехи, бъди широкоскроен, усмихнат и резултатите ще са на лице ^^

още нещо - запомни, че самочувствието на онези високомерни създания се гради на смазване на самочувствието на останалите. не го допускай!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Същото!! Страх ме е, че ще изглеждам смешно в очите на другите! Иначе не съм някаква изолирана в класа ми де, но просто не общуваме много, но не е същото. Никак даже. Друго си е когато си сред твоите приятели, коренно различно е! Имах 1-2 неловки момента тази година, но те бързо се забравят, щот не са кой знае какви ;д Но сега сякаш е различно и се страхувам да не ги имам отново. И сега изобщо.. нищо не казвам, мълча си просто и това е. Иначе хич не ми дреме ама... сбъркан човек съм Просто знам, чекакто каза "чуждите хора" няма да ме разберат ;д
    Еми ти ако ми видиш темите ще разбереш за какво става ъпрос...Абе всички общо взето пишем тук, защото ни е страх да го кажем на живо да не разберат какви шапшали сме и да не ни се смеят.... Иначе и аз имах неловки моменти - например заради голямата ми уста пуснах (без да искам) слух и малко така се поулях пред момчето, което харесвам....И някои хора от своя страна също пуснаха слухове за мен Абе порочен кръг..Дразнех доста дълго и едно друго момче, но това е друга тема Просто устата ми граници няма - т'ва и учителите го знаят
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си