Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Я се стегни бе мухльо,самочувствие нямал,сигурно те подиграват? Обиждат те? Нямаш приятели? Всички са срещу теб? Лапешка работа.. и кво ся? Колкото и теми да напишеш/да изчетеш нищо няма да стане.Признавам си и аз бях така като бях на 14-15,ама след 1-2 месеца осъзнах че няма смисъл от тия простотии и филми и просто спря да ми пука <- буквално.Колкото и тъпо да ти звучи просто спря да ми пука за всичко,което не е много добре,ама не ми пука. Не само за хората около мен,какво си мислят за мен и т.н. а за всичко,всеки човек все някога стига до фазата "I DONT GIVE A FUCK" сега явно е твой ред,как така нямаш самочувствие? Колкото и комплекси да имаш,кво ти пука бе? Аз преди 2 години бях някъв пъпчасал олигофрен който постоянно си стоеше в тях и цъкаше УоУ по цял ден,щото 'нямах самочувствие' стига с тия глупости,избий си тия комплекси или там квото имаш от главата и почни да живееш,щото ако си останеш така няма ти прави много кеф нали.Като някой ти каже нещо,че си тъпак примерно или идиот,малоумник,мърлив,гей, олигофрен и т.н. просто им отвръщай да ходят да се скрият някъде и тва е,изобщо не трябва ти дреме на оная работа.Аиде приятно вдигане на самочувствието
Ти пък си 10 пъти по-голямо хлапе от тези, които описваш в поста си. I DON'T GIVE A FUCK ?! Я се успокой малко.
И твоята фаза ще премине, така наречената "подчертано тийнейджърска". Тея смехории с "не ми пука" и "по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката" всички сме ги слушали. Моля ти се, дръж се на ниво, колкото и ниско да е числото на възрастта ти.
Що се напрягаш? Нито знаеш на колко съм години нито нищо,аз няма какво да се успокоявам,просто както казах съм минал през тая фаза,и знам какво е.. и знам как да помогна.Това че ти ме мислиш за лапе aka тинейджър си е твой проблем, и моля ти се не мe оценявай по постовете ми ,защото тва е един смешен сайт,на който само троллвам щото 90% са изпростели и просто не виждам как мога да дам компетентно мнение,пиша сериозно в теми ако си заслужава.Както и да е,няма какво да обсъждаме мен в тема която не е моя..and I dont give a fuck anyways.. hoes.