- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- гарегаереартаре КАК МОЖЕ БЕ РХАЕУРГИЕРГЙАПОЕИРЙГОигйа рейг ои
оф как може тоя дето само магистрали прави и реже лентички да се среща с АРНОЛД и да се правят на първи дружки и ДА МУ ПОДАРЯВА МЕЧТА ОТ КОНАН ВАРВАРИНА ?!Точно па ТОЯ заслужава да му подарят такова нещо .. Трябваше да се срещне с 10-20 обикновени човеци и да подари на някой от тях това ,те ще ценят такова нещо и ще го запомнят за цял живот,а не няк'ъв дет сигурно ще го сложи в шкафа и ще си го остави там :@:@ .. Как може?1 може ми как може,може как ..може..не МОЖе . Тоя БОЙКО БОРИСОВ само го дават през 2 дена с ТЕЯ НЕПОБЕДИМИ ( се едно са богове ) и само с тях се снима,ДРУГО НЕ ПРАВИ,РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ И СЕ СРЕЩА С ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ,ЗАЩО НЕ ГИ СРЕЩНАХТЕ С ФЕНОВЕ БЕ ИДИОТИ .. А ТОЯ МЕЧ,СИ ГО ЗАВРИ В ГЪЗА греагаергаергарег
Точно!! =D>
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
wut?
Always wanna play but never wanna loose
ъъъм...
еми, да
не си добре
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
няма да може да ти отговори
майка му току-що се обади и казала че го е сложила да спи и че не си мил зъбите така че утре ще е без интернет и ще продължите в сряда
в момента той самия ми праща есемеси да не го обиждам зад гърба му в интернет понеже ще ме намери и Обие
Първоначално написано от Perchem
тоя ник ме кефи много повече от предишните и ще си остана с него вечно![]()
а дано, щото другите без тва ще ги трия
само да спре да ме мързи
аз като си направих новия акаунт написах ПМ на мачока да ми изтрие всичко други акаунтиПървоначално написано от LadyDi
![]()
що не си писал на мен?
не знаеш ли кво желание имам да те изтрия
ебаси...