- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой е най - ебливия потребител
Всеки 15 годишен чекиджия в този форум е източил литри семенна течност и успешно може да се състезава за този приз.
Момичетата не искам да ги коментирам, защото те пък сигурно са изпили литри от гореспоменатото, но от батковци с голфове/калибри.
аз
поря ги кат риби и ги пълня като агнита
цуцко, тя е била мината от половината ѝ село
е то има пропадняци които всичко шият....Първоначално написано от Ermic
Никой, тук всички сме девствени.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ЗАЩО се говори така за това момиче, не разбирам! я си опичайте акълите малко... уважение бе, деца!Първоначално написано от Done
Защото са шибани олигофрени, които си мислят, че са хванали оня горе за пишката...Първоначално написано от rabbito
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Жал ми е за тебПървоначално написано от Ermic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И на мен,..... мн е тъпПървоначално написано от rabbito
ти чезвай смотан хахахахахахПървоначално написано от Ermic
![]()
и какво сега,Сиско е по-хубавка от някой от вас или няма да ви пусне и я изкарахте курва?
Един добър довод от типа "гроздето е кисело", но пък е и доста изтъркан в интернет, където ВСИЧКИ са по-хубави. Къде е истината?Първоначално написано от lightcameraction
Умират от завист, че СисКоо е красива, и че е модератор и реже глави... много са прости и злобеят и нямат уважение.. ама нека има за кво да завиждаттъпаци и тъпачки само има тука
к*рви и педер*си само ма*на....
аре стегнете се и стига завиждайте на сиско
Нейната глава е отрязана, защото горкичката не може да мисли и грам...Първоначално написано от Nevazmutima
![]()
Започвам да разбирам...
Лагер 1. Грозни завистници, които са били нагрубени или банвани от модератора Сиско
Лагер 2. Красиви подмазвачи, които не искат да бъдат обект на модераторски произвол.
![]()
Мне,не се подмазвам и дори не съм гледал кой к'во я защитава..Аз не я защитавам,просто е смешно как се злобее без да се познава някой човек.
Друг интересен постулат от дебрита на интернета - "ти не ме/го познаваш".
Ами то тук всички са своят ник/аватар и мнения, на тяхна база те съдят, защото това е образа, който ти си създаваш сам.