- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момиче в 8ми клас
Оо, Меги, супер са.. имам като вторите и ще си ги нося на училище.Така че давай смело, не си първата, нито последната.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Обувай ги, яки са... особено тия първите !!
е че да какво им е, барни си се спокойно![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Какво се притесняваш?! Не са чак толкова високи,а и щом ти седят ти седят доре какво има да се чудиш дали да ги обуеш?Аз мналата година бях осми клас и от тогава започнах да нося обувки нат,не на платформа.Миналата година имах едни боти с ток 5-6см а тази годна си взех на 7см.В училище много момичета ходят с токове.
На мен първите не ми харесват..Вторите са чудесни,но щом на теб ти харесват и са ти удобни си ги носи!
Вторите са много хубави няма за какво да се притесняваш не са много високи и са на платформа.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ооо момичее първите разцепват направо!
С удоволствие бих ти ги откраднала!![]()
![]()
Носи си ги смело!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обувките са страхотни и не са много високи. Няма от какво да се притесняваш.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Като са ти удобни, какъв е проблемът?
мислех, че въпреки всичко не те "грее" за чуждото мнение, дори и да не се харесат обувките на повечето.. май те надцених
Love is everything!
Колкото и да не ме грее за чуждото мнение си има граници.Аз не питам дали им харесват обувките, а дали няма да е смешно, ако отида с тях на училище. Има разлика
Иначе Благодаря Много На Останалите! (: