.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Евтиниики

Hybrid View

Евтиниики

Понеже не съм от най-богатите хора и нямам много пари за козметика,исках да помоля да споделите някои по-евтинички пудрички,спирали,сенки,гла цова,червила и така нататък.Надявам се темата да не е много странна.Понеже наистина нямам по 20-30 лева за спирали и фон-дьо-тени исках наистина някой да сподели нещо,което му харесва и ефекта е що-годе добър.Шампоани,маски,всичк за което се сетите.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Имаше такава тема.Но все пак--- > Шампоан Билка,крем Бочко,крем Здраве
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Banned Мега фен
    фдт. аффинитон -10лв. - ако ти е скъпо не знам.. само него ползвам
    спиралите на Мейбълиин ако са ти скъпи мога да ти кажа,че съм ползвала спирала на Импала и бях доволна.. да.. може да е 3 лв. ама ми правеше миглите хубави .. няма да сбъркаш ако си вземеш .. иначе орифлейм имаха някакви евтини спирали и един фдт. ама не знам орифлейм или ейвън беше.. един черен с розово-лилава капачка има и пудра такава .. гланцове.. от по евтините - бруклин,също молива за очи на бруклин .. маски за коса - миосотис около 10лв. е ама стига за много така че не идва скъпо.. за сега за това се сещам

Essence не знам, ама за мене тази марка е по-добра и качествена от много други 10 пъти по-скъпи, пробвала съм почти всичките им продукти и страшно много ми харесват, а цената на повечето им неща е към 5 лв. За маски и шампоани не знам, взимам си професионални от фризыорката ми, които са си скъпички.
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^+1 също така нещата на Балеа

Фен
    Град
    София
    Шампоан Бочко, Кря-Кря, Па-Па... Спирала мейбълин (аз използвам жълта и съм доволна) струва 10 лв. .... Сенки са очи си купувам от едно мазенце, в което продават козметика и други работи, купувам си за 2.90 и съм много доволна. Маслените сенки бях най-много 5 лв. .. Моливите за очи са по 2/3 лв.
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Нещата на Алверде - био,хубави и не са много скъпи Другото го казаха.Балеа,Есенс..Зависи какво търсиш.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    За фон дьо тен мога да ти препоръчам Impala.Евтин е и е адски хубав

Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    +1

Знам,че е банално и не питаш за това,ама ако ще си слагаш Импала или някой друг боклук на лицето - по-добре въобще не слагай ФДТ - хвърли едно око на съдържанието и ще разбереш защо.Изборът си е твой,все пак

Фон-дьо-тен изключително рядко ползвам,имам един доста скъпичък,които ми е подарък,него си ползвам като се налага,аз съм почитателка на пудрата.Благодаря за съветите,ще чакам още.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Голям фен Аватара на daru6a1
    Според мен козметика от магазините за по 1 лев трябва да се избягва .. Говоря главно за ФДТ, пудра, спирала и очна линия.
    За гланца и червилото не е нужно много да се мисли , тъй като отиваш на място , избираш , плащаш и си го ползваш със здраве .. : ]

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пудра- Rimmel Stay Matte.
    Най-добрата пудра и е само 10лв, невероятно качество, обожавам я!!!
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на mey_si
    На мен от Импала-та ми излязоха адски много пъпки..запушиха ми се порите..и стой като маска,докато ползвах фон дю тен..от него да съм си сложила 5 пъти и това беше ефекта : )

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    На мен от Импала-та ми излязоха адски много пъпки..запушиха ми се порите..и стой като маска,докато ползвах фон дю тен..от него да съм си сложила 5 пъти и това беше ефекта : )
    Напълно очакван резултат, бих казала. Импала е най-лошото нещо, което можеш да си причиниш на кожата.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на girl91
    Виж тази тема, както и предходните, мисля, че ще са ти полезни - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599097.0

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ооо как импала,аз като си сложих на една пъпка и цялото лице почна да ми парии :O:O:O

За по еввтина козметика Есенс..
    Шампоани,Балсами и т.н. Билка
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Виж тази тема, както и предходните, мисля, че ще са ти полезни - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599097.0
    +1 !!!

За бяла козметика - Bio Fresh определено са ми фаворит. Добри отзиви има и за Bilka, Balea, Alverde (Алверде всъщност имат доста смесени отзиви)
    Декоративна козметика - Essence, имат хубави сенки, пудри, гланцове и очни линии. За червила не мога да кажа, не съм пробвала...
    Много наситени са сенките на Flormar, имат хубави лакове и пудри, но за спиралите и гланцовете не мога да кажа същото.
    Спирали - Maybelline Colossal, аз лично харесвам и спиралите на Rimmel с гумените четки .

Супер фен Аватара на pressiana
    моливи за очи - бруклин, импала
    спирала - ейвън супершок
    балсам за устни - балеа
    шампоани и балсами - балеа, бирен шампоан
    лосиони за тяло, ексфолианти - шели и афродита /в кауфланд/, също флормар, но не съм пробвала
    крем за ръце - арома
    кремове за лице - арома отново

Тоник за лице гледах, че есенс имат - по 5 лв. май бяха, имат и ексфолиант пак за толкова. Не знам дали не са боклуци обаче, не съм пробвала.. Лакове може да си вземеш на флормар, катрин арли, есенс, мис спорти..

Ако не ме сметнеш за нагла обаче, ще ти кажа, че един продукт като тоника за лице например в дългосрочен план ти излиза суперевтин. Аз имам един и си го ползвам от април, 10 лева беше, но пък много време си карам с него. Други такива продукти са балсамите за устни, моливите за очи, може би и спиралите..

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Avon Super shock MAX !!! Много е хубава
    Днеска я получих и е страхотна... Аз си я взех за 7 и 90

Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си