- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знам какво да правя
Здравейте,аз съм момиче на 19 години.С моя приятел искаме да имаме детенце и сме опитвали само един път до сега и нищо не станавсе ми се върти в главата безумната мисъл че няма да се получи и за напред... не знам какво да направя...кажете някой лесни пози за забременяване или хапчета. Моляяя ще полудея
![]()
Питаш за хапчета за забременяване?![]()
Ами чувала съм че имало такива хапчета...![]()
Рано ти е за детеПоживей си още, та тогава мисли за деца
Все пак едно дете е огромна отговорност и изисква не малко финансови средства
![]()
А иначе за да забременееш, просто го правете когато си в овулация или плодовити дниА ако все пак се притесняваш, че може да ти има нещо иди на профилактичен преглед при гинеколог, за да си спокойна, че всичко е наред
![]()
Има тестове, за установяване на овулацията в аптеките.
Според мен ти е рано за деца. По-добре не избързвай, вземи си висшето поне.
Онзи ден бях на лекър и ми казаха че нищо ми няма,но не спирам да мисля за това и да се моля...
Кажи и на приятелят ти да се прегледа тогаваПървоначално написано от v3io
Може в него да е проблема ( ако изобщо има такъв ) знае ли човек.
Благодаря ви много,надявам се скоро да стане![]()
Хубаво е, че сте се решили на такава стъпка. Нямам намерение да ти опявам, че си млада и ви е рано-който, когато реши, тогава.
Но, опитали сте само един единствен път. На някои хора им трябват месеци, за да се получи. Не се отчайвай и по-важното е-не се депресирай с такива мисли, защото влияят. А много често се случва да има наличие на бременност, когато двойката спре да опитва.
Фолиева киселина (до колкото си спомням) е много полезна за бъдещи и настоящи майки.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Фолиева_киселина
Желая ви успех с бебеправенето и само положителни мисли![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ъм, опитали сте един път и не е станало.... Има хора, които опитват месеци наред и пак нищо, вие от един път сте се разпискали.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Това че съм на 19 нищо не значи,стига детето да е желано и да имаме възможности за отгледжането му...А за това че трябва да съм спокойна е така но не мога да спра да мисля за това...
така е..стига да не учиш още и аз не виждам нищо лошо.И аз искам дете(на 20 съм),имам сериозн приятел но още не сме готови с етажа от къщата която стягаме...не знам защо хората казват че като си на 20 примерно ти е рано..аз не мисля така важното е да имаш човека,да има къде да живеете и да имате пари..другото си идва от самосебе си.Иначе кога сте правили секс?Била ли си в овулация?Препоръчвам ти да си купиш тест за овулация,ще забременнеш на 100% ако освен нямате гинекологични проблеми.Пиши ми на лично ако искашПървоначално написано от v3io
![]()
Радвам се че ме разбра!! Ние го правихме по-миналата седмица и точно тогава ми беше минал М.Ц. Но така и не стана...![]()
Точно след М. няма как да си в овулация, затова и не се е получилоПървоначално написано от v3io
Сега си във втората седмица след М така че много вероятно тея дни да си в овулацияПрепоръчвам ти да си я изчислиш с някой калкулатор:
Например ето този
http://www.detski-sviat.com/index.ph...t/view/82/105/
Ами и аз това казах. Но с оглед на последния ти пост-явно не сте го правили, когато трябва. Все пак опити за забременяване се правят, когато си в овулация, която или ще изчисляваш по календар, или си купувай тестове за овулацияПървоначално написано от v3io
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Добре, как може да не знаеш кога може да се зачене,да правиш опити когато това е най-малко възможно и накрая да се жалваш,че нищо не става?!
А и да заченеш не е чак толкова лесно колкото си мислят всички тийнове.При някои хора става от първия път,при други - месеци дори и години опити са нужни.
Успех в начинанието!
Благядаря,вече знам кога е най лесно.Тези дни ще си взема тестчета за уволация и ще стискам палци да стане)
Просто продължавайте да опитвате... не винаги става от първия път.
Започнахме да правим опити,все по-често) Дай Боже да стане!!!
Чакай,бе.Изучи се първо,тогава раждай.То от 1 път няма да стане.А хапчета за забременяване-ескапел(всеки път след секс)
![]()
![]()
Това са хапчета против бебе,а аз попитах за такива за по-лесно забременяване.понеже на скоро чух че имало... А това дали ми е рано или не е моя работа.Не искам да се карам или да ме разбереш погрешно,но си е наше решение.
На 19 деца? Супер дете ще гледа дете! Както и да е въпроса ти беше друг... пробвайте още все пак има двойки, които пробват с месеци...
In a mad world , only the mad are sane...
Има такива на хормонална основа, но доколкото знам те са само за хора с проблеми, а щом ти нямаш...и се пише ОвУлация, а не уволация... както и да е това не е най-важнато. Ако НАИСТИНА и ДВАМАТА го желаете и сте сигурни че сте емоционално, физически, парично и т.н. подготвени, за отгледате едно щастливо и разумно дете... Искрено ви пожелавам успех!Първоначално написано от v3io
![]()
Извинете за грешката.Ние сме готови и си имаме всичко,но най-вече се обичаме много. Така че според мен нищо не ни пречи дори и годините.