.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Не знам какво да правя

Здравейте,аз съм момиче на 19 години.С моя приятел искаме да имаме детенце и сме опитвали само един път до сега и нищо не стана все ми се върти в главата безумната мисъл че няма да се получи и за напред... не знам какво да направя...кажете някой лесни пози за забременяване или хапчета. Моляяя ще полудея

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Питаш за хапчета за забременяване?

Ами чувала съм че имало такива хапчета...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Рано ти е за дете Поживей си още, та тогава мисли за деца Все пак едно дете е огромна отговорност и изисква не малко финансови средства
    А иначе за да забременееш, просто го правете когато си в овулация или плодовити дни А ако все пак се притесняваш, че може да ти има нещо иди на профилактичен преглед при гинеколог, за да си спокойна, че всичко е наред

Супер фен Аватара на radeberger
    Има тестове, за установяване на овулацията в аптеките.

Според мен ти е рано за деца. По-добре не избързвай, вземи си висшето поне.

Онзи ден бях на лекър и ми казаха че нищо ми няма,но не спирам да мисля за това и да се моля...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от v3io
    Онзи ден бях на лекър и ми казаха че нищо ми няма,но не спирам да мисля за това и да се моля...
    Кажи и на приятелят ти да се прегледа тогава Може в него да е проблема ( ако изобщо има такъв ) знае ли човек.

Благодаря ви много,надявам се скоро да стане

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Хубаво е, че сте се решили на такава стъпка. Нямам намерение да ти опявам, че си млада и ви е рано-който, когато реши, тогава.
    Но, опитали сте само един единствен път. На някои хора им трябват месеци, за да се получи. Не се отчайвай и по-важното е-не се депресирай с такива мисли, защото влияят. А много често се случва да има наличие на бременност, когато двойката спре да опитва.
    Фолиева киселина (до колкото си спомням) е много полезна за бъдещи и настоящи майки.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Фолиева_киселина

Желая ви успех с бебеправенето и само положителни мисли

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ъм, опитали сте един път и не е станало.... Има хора, които опитват месеци наред и пак нищо, вие от един път сте се разпискали.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Това че съм на 19 нищо не значи,стига детето да е желано и да имаме възможности за отгледжането му... А за това че трябва да съм спокойна е така но не мога да спра да мисля за това...

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Това че съм на 19 нищо не значи,стига детето да е желано и да имаме възможности за отгледжането му... А за това че трябва да съм спокойна е така но не мога да спра да мисля за това...
    така е..стига да не учиш още и аз не виждам нищо лошо.И аз искам дете(на 20 съм),имам сериозн приятел но още не сме готови с етажа от къщата която стягаме...не знам защо хората казват че като си на 20 примерно ти е рано..аз не мисля така важното е да имаш човека,да има къде да живеете и да имате пари..другото си идва от самосебе си.Иначе кога сте правили секс?Била ли си в овулация?Препоръчвам ти да си купиш тест за овулация,ще забременнеш на 100% ако освен нямате гинекологични проблеми.Пиши ми на лично ако искаш

Радвам се че ме разбра!! Ние го правихме по-миналата седмица и точно тогава ми беше минал М.Ц. Но така и не стана...

Град
    Варна
    Радвам се че ме разбра!! Ние го правихме по-миналата седмица и точно тогава ми беше минал М.Ц. Но така и не стана...
    Точно след М. няма как да си в овулация, затова и не се е получило
    Сега си във втората седмица след М така че много вероятно тея дни да си в овулация Препоръчвам ти да си я изчислиш с някой калкулатор:
    Например ето този
    http://www.detski-sviat.com/index.ph...t/view/82/105/

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ами и аз това казах. Но с оглед на последния ти пост-явно не сте го правили, когато трябва. Все пак опити за забременяване се правят, когато си в овулация, която или ще изчисляваш по календар, или си купувай тестове за овулация

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Добре, как може да не знаеш кога може да се зачене,да правиш опити когато това е най-малко възможно и накрая да се жалваш,че нищо не става?!
    А и да заченеш не е чак толкова лесно колкото си мислят всички тийнове.При някои хора става от първия път,при други - месеци дори и години опити са нужни.
    Успех в начинанието!

Благядаря,вече знам кога е най лесно.Тези дни ще си взема тестчета за уволация и ще стискам палци да стане )

Keep working !
    n0 mus1с, n0 l1f3

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Просто продължавайте да опитвате... не винаги става от първия път.

Започнахме да правим опити,все по-често ) Дай Боже да стане!!!

Повече от фен
    Чакай,бе.Изучи се първо,тогава раждай.То от 1 път няма да стане.А хапчета за забременяване-ескапел(всеки път след секс)

Това са хапчета против бебе,а аз попитах за такива за по-лесно забременяване.понеже на скоро чух че имало... А това дали ми е рано или не е моя работа.Не искам да се карам или да ме разбереш погрешно,но си е наше решение.

Повече от фен Аватара на NoMore
    На 19 деца? Супер дете ще гледа дете! Както и да е въпроса ти беше друг... пробвайте още все пак има двойки, които пробват с месеци...
    In a mad world , only the mad are sane...

Това са хапчета против бебе,а аз попитах за такива за по-лесно забременяване.понеже на скоро чух че имало... А това дали ми е рано или не е моя работа.Не искам да се карам или да ме разбереш погрешно,но си е наше решение.
    Има такива на хормонална основа, но доколкото знам те са само за хора с проблеми, а щом ти нямаш...и се пише ОвУлация, а не уволация... както и да е това не е най-важнато. Ако НАИСТИНА и ДВАМАТА го желаете и сте сигурни че сте емоционално, физически, парично и т.н. подготвени, за отгледате едно щастливо и разумно дете... Искрено ви пожелавам успех!

Извинете за грешката.Ние сме готови и си имаме всичко,но най-вече се обичаме много. Така че според мен нищо не ни пречи дори и годините.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си