- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дали ще успея ??!?!?
Първо се извинявам дали темата ми е правилния раздел, но честно казано това ми е първата тема и все още незнам нищо, така че сори !!
КАкто всички и аз си имам мечта- да стана актриса, и се нуждая от вашите мнение просто искам да знам какво мислят околните/
Момиче съм на 13 година и мечтая от доста време да стана актриса, даже вече съм планирала къде да уча затова след като стана на 18, смятам да замина за Ню Йорк и се запиша в една школа точно за това. НАправила съм си списък със филми които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да гледами смятам скоро време да си пускам клипчета с монолози и др. работи в някой сайт за видео споделен като ютуб !! Смятам да уча испански, защото този език много се говори в щатите и мога да кажа, че съм умна и ще успея да вляза в елитна гимназия. В края на лятото ходих на нещо като кастинг за една школа по актьорско майсторство, но преподавателката напшраво ми каза че не ствам за НИЩО, честно казано думите й доста ме засегнаха, все пак това ми беше мечтата а тя ми я разби и сега искам да й покажа че е сбъркала !! ИСкам да го направя повече от всичко, за да покажа на хората, които не вярват изобщо в мен (като родителите ми и приятелите ми), смятат, че това да бъдеш известен е неизвестно и още повече, че съм от Бг. Искам го и за да покажа на света, че в Бг има и много талантливи хора, а не като тия изроди дето правят клипове против родината ни !! И най-вече го искам заради самата себе си и смятам да направя всичко възможно, за да успея !!!
Е, според вас дали ще успея. Наистина нуждая се от вашето мнение, нуждая се от думите и подкрепата на някой !! Аз вярвам в себе си , но леко се обезнадеждавам като слушам другите какво мислят за това, не смятам да се отказвам, но все пак се нуждая от мнението Ви !!!!
Вярвай в мечтите си !
Хубаво е че имаш толкова големи амбиции и мислиш за бъдещето си , но не е толкова лесно колкото си го представяш. В САЩ е ужасно трудно 1-во ще ти трябват доста пари 2-ро не се знае дали ще успееш да влезеш
, но виж някъде в Европа може би ще е по-лесно .
Всеки е имал по една такава мечта по - късно се замисляш и виждаш че не всичко е толкова лесно , но все пак не казвам че е невъзможно.
мдаа... мечтите са хубаво нещо...добре, че си още малка
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ДА знам и точно за това смятам доста здраво да уча, за да успея !!Първоначално написано от Youudontknowme
Вярвай в мечтите си !
ДА знам и точно за това смятам доста здраво да уча, за да успея !!Първоначално написано от Youudontknowme
Вярвай в мечтите си !
няма да стане... чал
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ти явно искаш да ти напишем "да ще успееш", но не, лично аз няма да ти напиша това, защото нито те познавам, нито имам представа за възможностите ти.
Тази мечта за актрисата в Ню Йорк съм я чувала милион и двеста пъти.
По-добре наблегни на английския и на акцента, освен ако не искаш да играеш в някоя испанска сапунка на Телемундо...
Здравей! Много се радвам че има хора като теб,който мислят да станат нещо повече от продавачи в магазин.От това което прочетох виждам,че имаш упоритостта и всичко останало което е на психическа основа и което може да те изтласка нагоре към успеха! Проблем е,че си още малка и най-вече това,че така се влияеш от чуждото мнение,но това е нормално за момиче на твоята възраст.Сигурно много си слушала как не трябва да слушаш другите какво говорят и да вярваш в себе си,може да звучи банално,но наистина е така! Ако искаш нещо толкова много не трябва да позволяваш на другите да те дърпат надолу със думите си и действията си.Ти си само на 13 години,за това хората не мислят,че можеш да постигнеш нещо такова,защото децата не знаят какво искат (поне повечето) това което трябва да направиш е да ги опровергаеш,ако наистина мислиш да станеш актриса.Ако си толкова упорита и вдъхновена от това да станеш актриса ще го постигнеш и още как.Бих ти препоръчал да гледаш някой филми,като например този или този.Не съм сигурен дали филмите ще ти харесат,но смисъла им е никога да не се предаваш щом искаш нещо,независимо какво говорят другите,просто трябва да разбереш филмите. Може би и това ще ти помогне,всъщност според мен е задължително да го прочетеш,ако не знаеш английски можеш да ми пишеш на лично или тук,за да ти го преведа.Ще е добре да се запишеш на някакви курсове.Дано и за в бъдеще си толкова 'надъхана' и упорита! Успех!!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Много филми гледаш.Да,повечето оттук ще те отрежат,защото са реалисти.Включително и аз.Разбира се,всичко това може да стане реалност,но шансът е много,много малък.Хубаво,на 13 си,имаш мечти-супер.Но:
1.Имаш много време докато решиш с какво ще се занимаваш.Ако това в момента ти е мания,догодина може да искаш да станеш световно известна певица,готвачка,учителка по физическо или шеф на банка.Капиш?
2.Само с искане не става.Много лесно звучи 'ще отида в Ню Йорк и ще стана актриса'.За да отидеш в Ню Йорк са нужни средства,а за да влезеш и в елитно учебно заведение-много знания.Залягаш над учебниците,над езика и ставаш МНОГО,АМА МНОГО сериозна.
3.И талант трябва.Преценяй дали го имаш или само си въобразяваш.
Съжелявам,но много далечно ми изглежда тази твоя мечта.Да,няма лошо от цели,но нека те бъдат в мярката на постижимото,а и дори да големи,трябва да покажеш,че можеш да ги постигнеш.Тоест да имаш самочувствие с покритие.Ще те разочаровам,но хиляди,ако не и милиони,имат мечта,същата като твоята,но колко са постигнали исканото?
Не винаги е като по филмите.
uspqvat idiotti. a boluci kato az i dr ne!!!!!!!!!
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Много е яко да се правиш на идиот, нали ??? И защо да не успея ?? Много е лесно да кажеш няма да станеш нали ?? Но ще ти кажа, че този който иска успява, а тия като теб стават обикновенни работници, не защото немогат повече, а защото не вярвар в себе и невярват в това, което искат, мислят си че то е невъзможно, а с всъщност то е в рамките на допустимото, просто трябва да си по-упорит и да вярваш в себе си и мечтите си !!Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
Вярвай в мечтите си !
thegreenzombie що си толко лошА към момичето бе, остави го да мечтае.![]()
awerw♥
ОК,вярвай в себе си,но освен вяра и желание,трябва упоритост и постоянство.Вместо да висиш тук и да си просиш изказвания от рода "да,ще успееш да постигнеш мечтата си",залегни над учебниците и учи!Пробиването в чужбина е адски трудно,пък за актриса е още по,защото на всеки втори мечтата му е да отиде в Ню Йорк/Лондон,да пробие и да стане световноизвестен.Първоначално написано от shaunaa
Аз останах с впечатлението, че искаш да ставаш актриса, защото искаш да натриеш носовете на някои хора, а не защото наистина това те влече.
И спря да се върти за миг земята..
Аз пък ще ти кажа да преследваш мечтата си докрай и да не се отказваш.![]()
I'm inlove with a criminal...
след като видях заглавието си помислих ' това 100% е 12-13 годишно момиче,дето иска да иде в САЩ и да стане актриса ' .. прочетох първото изречение и пиша коментара..сега 'сички ще ти пишат,че ще успееш въпреки че има още 150 такива теми с по 10 страници размисли..сега ще прочета темата ти,всички идиотски коментари без никакъв смисъл и ще кажа моето мнение.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Потресен съм ,имало хора,които разбират какво е положението.
Първо - не можеш да заминеш след 12ти клас туко-така в Ню Йорк.Трябват ти МНОГО ама МНОГО пари,ти знаеш ли колко са 20 хиляди долара за един семестър и знаеш ли,че дори и да вземеш няк'ва стипендия за такова училище тя ще ти бъде макс 3-4 хиляди долара?
Второ - знаеш ли,че не ти трябва само учене?Много е смешно да си мислите,че като учите биология и физика и имате 6ци ще успеете в живота,тъпо е просто..
Трето - не съм компететен толкова тук,но имаш ТОЛКОВА много изпити и не става така,аз ще уча много .. колкото и много да учиш,ако не си талантлива и амбициозна - нема да стане.И да,ще добавя още нещо,мога да ти линкна всички теми до сега в които съм писал романи относно тоя въпрос и ще видиш,че ВСЯКО ама ВСЯКО момиче мисли,че е амбициозно,само щото гледа клипчета във Вбокс и тубата и се надъхва на готини песни като си мисли,че точно той е различен и не знам си к'во,няма друг като него .. Еми да,но познай к'во,ти с твойте амбиции си същата,като още поне 15 хиляди малки дечица и да познай ,какво..Ти ще си помислиш,че ти си доста по-различна от тези 15 хиляди и да ,познай какво - те си мислят същото.
Четвърто - Много сте ми смешни,като определяте момичето за амбициозно, ?И как разбрахте ,че е амбициозно?Като е видяла Селена Гомез в Лос Анджелис и вече погледнала 2 готини университети в ЛА и Ню Йорк и айде,ще ходим там - еми няма да стане..Не можеш с 4 изречения ,които впрочем са пълни глупости и ги слушам всеки ден,да изглеждаш амбициозна.
Пето - ЗАЩО ХОРА,ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО вие си мислите,че ние сме гадатели и добри хорица,дето ще ви напишат,че вие МОЖЕ да успеете?!А бе момиче,казала ти е жена,която сигурно не иска да обижда никого,че си абсолютно ужасна,не мисля,че греши толкова ,дори и да е така покажи го мамка му стара..
Запиши се да правиш МОНОЛОГ,ПЕСЕН,ТАНЦ - 'сичко,което е нужно на един истински актьор ..покажи ни го тук,кажи че си амбициозна и другите глупости дето всички плямпат,но дай да те видиме ти ставаш ли или не?На думи всеки е добър..
Шесто и последно - Не си мислете,че вярата е най-важна..с вярата си, СИ СТОЙТЕ У ВАС .. Всеки се успокоява,мисли за славата и парите и казва,че ще успее един ден и не знам си к'во,иде на две школи и вече айде аз съм най-подготвения..Хора,не става с вяра,става с ТАЛАНТ И ТРУД ..в този бранш никой няма да те подкрепя,ще ти казват,че си мръсна ,тъпа филмарка,която не знае нищо за живота,ще те мачкат и ще ти казват,че си зле,ще те подиграват,ще правят всичко за да ти сломят духа и когато оцелееш на целия този натиск и продължаваш напред С ТАЛАНТА СИ ,тогава ще успееш..на празни приказки не става..
Should ever be forgot...
и аз такаПървоначално написано от xoxi
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Aма на мен мечтата ми не чак толкова за известноста, ами заради любовта ми към киното, даже и не мечтая да бъда страшно богата просто искам да съм актриса, защото филмите ми доставят удоволствието да гледам как някой актьор си изпълнява роля и бих изкала аз да съм на неговото място !!Първоначално написано от Colouring
Вярвай в мечтите си !
Ами да и аз като си го прочетах, това изглежда, че искам да кажа, но всъщност е любовта ми към киното и актьорската игра !!Първоначално написано от xoxi
Вярвай в мечтите си !
Много ти благодаря !!Първоначално написано от Jessie
Вярвай в мечтите си !
На 13 всички си мечтаем да станем актриси или певици... спокойно с времето ще ти мине![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Честно казана много ти благодаря за изказването може би се нуждаех точно то това. И всъщност не искам да уча в униврсите там, защото е ацки скъпо, а смятам на първо време да работя и така да си платя за школата в която смятам да влизам. Обаче мога да ти кажа, че различното междо мен и другите е че аз каквото съм казала съм направвила, не смятам да се отказвам, дори и да е невъзможно и вече гледам (по-точно чета) за квартири и работи там , а и какво ми трябва, за да успея!!! Има нещо за което грешиш във вярата е всичко - не е нито таланта, нито това да не обръщам внимание на останалите, точно ако вярвам в себе си че имам талант и ще успея, затова просто трябва да вярваш в себе си, ако не вярвам ще стана като останалите, които си стоят тук, защото си мислят, че в другите страни е просто невъзможно да се живее, или заминават се целта да се махнат от тук защото не им харесва и да утидат в Испания да работят като общ работник и да са доволни. Аз смятам да замина, не защото тук не ми харесва, а защото искам да се развия в Щатите, защото там киното е доста добре развито !! Но сега като се замисля бих изкала да замина за Корея, защото киното (особенно ужасите) са им страхотни, но просто езика им е доста сложен, а и не смятам, че ще ме изберат, заради външния вид, аз съм различна, а актьорите им са азиатци и може би няма да търрсят европейци. Но честно казана искам в САЩ, дори и първоначално да не живея в Ню Йорк и АЗ ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ И ВЯРВАМ ЧЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО . Да праив сте милиони други хора искат да бъдат актъори, но повечето се отказват заради хора като вас, които им казват, че това е НЕВЪЗМОЖНО !!!!!Първоначално написано от lightcameraction
Вярвай в мечтите си !
да и останалите хора дето пускат темите говореха същите неща .. теб ти казват,че явно не ставаш и си ужасна,а ти си вярвай...
Should ever be forgot...
колкото и злобно да прозвуча, трябваше някой да спре да увърта и да и го каже направоПървоначално написано от sapphire5
любов към киното.. окей то и аз гледам много филми, амм не съм хукнала към САЩ
не, че не искам да ходя, амм това е друг въпрос.... мисля, че този мой начин на изказване беше много по-добър, от колкото да я окуражават напразно и като вече разбере наистина, че няма да стане, да е пълна с напразни надежди
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out