Първо се извинявам дали темата ми е правилния раздел, но честно казано това ми е първата тема и все още незнам нищо, така че сори !!
КАкто всички и аз си имам мечта- да стана актриса, и се нуждая от вашите мнение просто искам да знам какво мислят околните/
Момиче съм на 13 година и мечтая от доста време да стана актриса, даже вече съм планирала къде да уча затова след като стана на 18, смятам да замина за Ню Йорк и се запиша в една школа точно за това. НАправила съм си списък със филми които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да гледам и смятам скоро време да си пускам клипчета с монолози и др. работи в някой сайт за видео споделен като ютуб !! Смятам да уча испански, защото този език много се говори в щатите и мога да кажа, че съм умна и ще успея да вляза в елитна гимназия. В края на лятото ходих на нещо като кастинг за една школа по актьорско майсторство, но преподавателката напшраво ми каза че не ствам за НИЩО, честно казано думите й доста ме засегнаха, все пак това ми беше мечтата а тя ми я разби и сега искам да й покажа че е сбъркала !! ИСкам да го направя повече от всичко, за да покажа на хората, които не вярват изобщо в мен (като родителите ми и приятелите ми), смятат, че това да бъдеш известен е неизвестно и още повече, че съм от Бг. Искам го и за да покажа на света, че в Бг има и много талантливи хора, а не като тия изроди дето правят клипове против родината ни !! И най-вече го искам заради самата себе си и смятам да направя всичко възможно, за да успея !!!
Е, според вас дали ще успея. Наистина нуждая се от вашето мнение, нуждая се от думите и подкрепата на някой !! Аз вярвам в себе си , но леко се обезнадеждавам като слушам другите какво мислят за това, не смятам да се отказвам, но все пак се нуждая от мнението Ви !!!!