- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В този мрачен следобед
какво сте решили да правите...?![]()
Да развивам теории по психология![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мале какви очички има дребнотоПървоначално написано от Claymore
![]()
Ще рисувам, ще уча и ще седя на компютъра![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
боядисвам си косътъ ЧЕРВЕНАмомче съм
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
ДАМ![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
току що се прибрах и съм вир вода-до ся бях на кормуване-беше нещо ужасно/за Варна говоря/ и после докато се прибера ме опръскаха 1000 коли и напраоооооооооо бахти гадното утре пак съм на кормуване и пак ще валися
КАТО СЕ ИЗКЪПЯ ЩЕ ПУСНА ПИКК![]()
![]()
Ще ги скъсам на КоД
Първоначално написано от GregoryHouse
аз уча думички иии ми е някакво скапано настроението![]()
Какво ти ее ;/ аз пък днеска се прецаках да отида пеша на училище и цялата се намокрих и кецовете ми бяха пълни с вода.. и бях със суичър защото след училище щях да си купувам по- дебеличко яке и като влязох в даскало си блъснах мп3-ката в земята (трябва да проверя дали все още работи) и звъннах на наш'те да дойдат да ме приберат и сега съм болна.. мда, суперПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
ииих ужас....
еми нз няккво никакво ми е...![]()
Ще ям, и си пускам да гледам Miami Ink...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()