- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- косатаа ми ..
хейй момичета кажете ми как да си изправя косата без преса и ютия, защото майка ми ми взе пресата, а когато се опитаха да ми изпраят косата с ютия една фр ме изгори .. много ще се радвам ако има начини, защото косата ми е като гнездо .. ;х :Д
Нахлузи си един дамски чорап на главата.. може и да стане.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И какво като няма да е изправена? Може да се накъдриш, или дори естествена понякога е по-добре.
Мда,не е задължително да е изправена..или пък ако не ти харесва и е много бухнала я хвани на кок или опашка..или пък да я сплетеш...абее варианти много има.
![]()
Със сешоар и кръгла четкаИ не разбирам защо и се подигравате, аз също не се харесвам с къдрава или чуплива коса и се изправям.
Това е защото заради всичките преси и фон дьо тени сте забравили да се гледате естествени!Първоначално написано от imaginemoi
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз като се изправям със сешоар и кръгла четка обикновено ми стои по няма и 1 час,но знам ли как ще е при тебе иначе ако не стане сплети се на 2-3 плитки и сутринта ще си на вълнички![]()
Как искаш да не е гнездо, след като си я унищожавала толкова дълго време и продължаваш да си правиш експерименти с нея !?![]()
Със сешоар и кръгла четка ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1 .... пфф...Първоначално написано от marin4itu
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Както казаха преди мен сешоар и четка, други варианти за изправяне не знам. Виж, за къдрене или начупване начини колкото искаш![]()
Първоначално написано от marin4itu
Не знам как го реши това.... Не всички имат перфектни естествени коси, които нямат нужда от оформяне! Харесвам се повече с права коса, отколкото с естествена начупена и не знам къв ти е проблемът с това...... И не, не съм изкуствена (какъвто извод си направи) - не използвам лакове, пияни, не се тупирам, не си правя вафлички, не използвам пудри и фдт.... Просто се харесвам с права коса!
Аз имам преса от година и съм я ползвала 2 пъти.Пробвай на опашка,така лицето ти ще се забелязва.Можеш да пробваш да я нарешиш 100 пъти и след това да сложиш спрей за обем в корените.Пиша ти защото при мен също е като разплетена кошница и на моята коса това действа.
Никъде не съм казала, че си изкуствена, ако обичаш не ми изопачавай думите. И аз преди не можех да се гледам без да ми е изправена косата. Знам какво е. Забравила си да се приемаш с естествена коса. Какво като е чуплива? Чуплива коса не означава автоматично грозна коса. Доста момичета познавам, които са къдрави или чупливи, и заради пресата и постоянно изправяне сега косата им си е развалила къдриците и съжаляват. В живота има къде къде по-трагични неща от това майка ти да ти вземе пресата..Първоначално написано от imaginemoi
Плюс това всяка коса има нужда от оформяне! Обаче оформяне не значи дручасово горене! Не казвам и че моята коса е перфектна или идеално права.. Оформям си е със сешоар просто на коя посока да бъде.
Един ден ще дойдеш на моя акъл, просто не можеш да го осъзнаеш още..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..