.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

От моят клас

Здравейте! Понеже имам и друга тема просто искам да споделя какво се измени.
    Момичето е от моят клас и правих опити, за да тръгнем. Имам предвид с повече комплименти колкото да разбере, че я харесвам. Мисля, че е разбрала вече. Както и да е преди два дена се скарахме (по-точно и стана неудобно понеже я питах къде е била на парти и с кой) , което е много тъпа постъпка от мен. Днеска исках да съм пълен игнор, но ме преместиха да седна пред нея. Тя постоянно ми говореше един вид закачки и като почнахме физическо ме закачаше по корема и се усмихваще.
    Просто не знам как да подходя. Страх ме е, че на кафе ще и го сервирам..

PS : Happy birthday Eminem!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Еминем става на 39... не е ли тъжно
    кой клас сте .... може пък и да ти се получи
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    11

Град
    On The Wall xDD
    значии имаш 2 варианта.. или те приема за "приятелка", т.е. закачате се, говори ти за всичко около нея и не пропуска да ти сподели някоя клюка.. или има нещо между вас и не е зле ти да направиш по-сериозната крачка... нда
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

значии имаш 2 варианта.. или те приема за "приятелка", т.е. закачате се, говори ти за всичко около нея и не пропуска да ти сподели някоя клюка.. или има нещо между вас и не е зле ти да направиш по-сериозната крачка... нда
    Ами братле не съм бил много контактен с нея попринцип. Откакто е разбрала сега е по-различно.

Град
    On The Wall xDD
    в такъв случай, не си и безразличен... може би трябва да говориш с нея... охх не знам много е трудно да разбереш едно момиче какво иска
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Не бъди дете, все пак караш 18-тата си година.
    Постъпи като мъж, покани я да излезете, да идете на кино, в парка, на кафе, каквото там се сетиш и по-важното - каквото ви е приятно. И й сподели какво чувстваш, разбира се, не по някакъв тъп и отрепетиран начин, просто слушай сърцето си, колкото и клиширано да звучи.

Не си й помисляй за хлапашките простотии за споделяне чрез Скайп и смс-и, прави изключително лошо впечатление на всяко по-интелигентно момиче.

И въобще не се притеснявай от глупостите от типа на "емииии, тя е от моя клас, ако не ме харесва, как ще се гледаме в даскалооо...". Драмите в гимназиалните класове са ежедневие, ще е неловко първия месец и после всичко ще отшуми.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    както казха по-горе " Постъпи като мъж, покани я да излезете "
    awerw

Супер фен Аватара на gabsit000
    нищо няма да загубиш,ако не опиташ да задълбочиш нещата с нея,но наистина недей да я притискаш и един вид да й държиш сметка къде и какво прави,я все още не е твоя,но дори и да стане пак не трябва така явно да проявяваш ревността си ..айде успех ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    както казха по-горе " Постъпи като мъж, покани я да излезете "
    Smoke Weed Every Day !

Няма смисъл. Само аз и пращам sms-и и само аз и пиша. Ама аз си знаех, но се увлякох. Понякога трябва да се откажем.
    Мерси все пак.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от GOODNESS
    Няма смисъл. Само аз и пращам sms-и и само аз и пиша. Ама аз си знаех, но се увлякох. Понякога трябва да се откажем.
    Мерси все пак.
    айде не е последната... виж може би ако не й обръщаш внимание и се правиш малко на интересен да й привлечеш вниманието..кой знае..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Голям фен Аватара на slimbo
    НЕ ДАЖЕ И НА 39 Е СЛАДЪК И ВЕЛИК

Добре хорица.. немога да разбера как се държи с мен и дали и допадам. Повече говорим отпреди да и правя тези намеци, поканих я на китайско,но тя каза че е на банкет в Събота. Което е вярно, защото сподедлих на най-добрия и приятел и той потвърди. Не знам как да подходя, много я харесвам заради нея спа по 5 часа и като мине деня без да си правим намеци се пукам от яд.
    Аз не съм от тези отворени момчета, преди време и споделих че ще взема участие на другия X-Factor и викам еми тая сценична треска... и тя стига и ти е що си все такъв срамежлив кво та ебе..
    От този момент търся промяна.. ако отида на кафе с нея ме е страх просто как ще се представя и дали трябва да и кажа още тогава.
    Изяждам се отвътре... вчера плаках за пръв път от 5 години сигурно защото смятах, че не съм достоен за нея..
    Благодаря все пак!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си