- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е по-висока от мен.
Харесвм едно момиче и имам големи подозрения че и тя ме харесва.Пишем си в Фб и така нататък самоче проблема е че тя е по-висока от мен с 5-6см.Мислите ли че така може да се получи нещо?
Луд ли си бе, к'во ти дреме? Ако си пасвате, се награбвайте. Няма к'во да обръщаш внимание на такива глупости, дори и да те подиграват за това. Важното е да сте щастливи заедно.
Аз не виждам как височината може да попречи на чувствата ? В момента ти сам си причиняваш и създаваш излишни комплекси.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мен лично би ме спряло това.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И ти разправяш на бонбона, че тя била проста?Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
Кво ти дреме, че е по-висока? Интересно защо, но досега не съм срещал в природата, някое животно да не иска да *опрашва* женската, щото тя е по-висока?!?!?!Ма то простотията по хората ходи, та нищо ново под слънцето
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+1Първоначално написано от SmilezZz
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Според мен ако си скейтърче (луда съм по тях - лично мнение, че мн ме кефят), нямаш грижи - качваш се на скейта и така се разхождате по главната и никой няма да забележи разликата във височината.После при цеувката на пръсти върху скейта и готово!
Аз ако се хвана със скейтър, няма да му мисля нито за ръст, нито за характер...
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Щом те е харесала, значи тия 4-5-6 или колкото там сантиметри са, не я трогват особено. Ако не се комплексираш излишно на тая тема и съсредоточиш вниманието си към нея, нещата ще се получат, да.Първоначално написано от weedman123
Въпросът е тя как приема нещата. Ако тя си те харесва - значи няма проблем.
ПП. Bozichko, нямаш много право да обиждаш kuklichka_bg. На някои момичета им пречи момчето да е по-ниско по-същия начин, по който на теб ще ти пречи, ако девойката е 95кила. Това не е до повърхностностност , а до вкусове и привличане. Там всеки си е с лични предпочитания. Една връзка става сериозна и тече гладко, ако има пасване, чувства И привличане.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
точноПървоначално написано от flyingmonkey
![]()
...ако се харесвате найстина, не мисля, че това ще е някаква пречка![]()
awerw♥
Първоначално написано от SisiStrange
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Хайде стига бе. И какво като е малко по висока? Стига да не е от тия мис каприз дето не им изнася ръста въпреки че всичко друго ги устройва.Такава просто не ти трябва. Щом гледа само външният вид да си ходи по-добре с някой назобен дето има два грама мозък в главата за да "се чувства защитена".
А пък още по интересни са ми тези дето са еднакъв ръст с момчето,а понякога дори са и 5-6 сантиметра по ниски и хайде големите проблеми. Ами ще се примирите да не носите 30см токче бе да му се невиди. Да може би като сте по-високи се чувствате като едвали не родител на гаджето си. От отсрещната страна понякога е същото. И аз се чувствам някакси по-едър и силен до по компактни девойки така да се каже, но всичко се преодолява. Въпросът е и двете страни да го искат. А не ихххх тоя е с няколко сантиметра по нисък от мен. Ще се мре не става и за нищо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Първоначално написано от gabsit000
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Височината не е важна, ако се харесвате/обичате..Ако не..има и друго решение..
![]()
![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
тей като гледам на 14 си ... имаш да растеш спокойно. А и сега ти е времето да се забавляваш какво като е по-висока някои го смятат за секси. Имаш време, сега се забавлявай с момичетоДа не те спира. Няма значение че е по-висока, ако се държиш като мъж/момче истинско няма да я караш да се чувства дискомфортно
От теб зависи, защото тя не може да се смали, но ти можеш да пораснеш
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Човече, това са само някакви си 5-6 сm. Ако те харесва/обича не би трябвало да й пука особено за ръста ти.
izob6to ne trqbva da se vprqga6 .. az sum visoka kum 185,nosq si tok4eta i ne mi puka 4e hodq s po niski ot men (vajnoto e da mi haresat) nito se komleksiram .. gore glavata