.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия

Писна ми...Как да отслабна?

Здравейте аз съм на 12 години и съм висока 1,55м обаче съм 51 кила.Моля ви кажете ми как най-ефикасно да отслабна за 30 дни примерно.Трябва да сваля поне 6 килограма.Моля ви помогнете!!!

закъсня..лятото се отслабва най-добре.
    тогава слагаш някви дебели (доста дебели и топли) дрехи и бягаш. правиш коремни преси етц.като се прибереш у вас пак ги слагаш, пускаш климатика на топло че да се потиш като животно.
    и така..тоя сезон е по-зор

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Боже,Боже ... Ти си на 12.Да спазваш диети сама е напълно абсурдно.Запиши се на ня'къв спорт.Ако си толкова решена да отслабваш обаче , поне се посъветвай с диетолог.Той ще знае най-добре как да спазваш диети.Да не стане някоя беля и после в болницата ...

Голям фен Аватара на daru6a1
    Изчислих ти индекса на телесната маса според височината , килограмите , годините и пола .. Абсолютно си си в здравословни граници!
    http://www.medicine.bg/instrumenti/i...telesnata-masa
    Убеди се сама
    Ти си едва на 12 , трябва да приемаш всякакви храни .. От нищо не трябва да се лишаваш. Както каза съфорумката преди мен запиши се на някакъв спорт и бъди упорита .. Ако искаш пиши ми ЛС да ти препоръчам упражнения , които да правиш вкъщи. Нещото , което трябва да правиш е НЕ да отслабваш , а да спортуваш и да се стягаш

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    Боже,Боже ... Ти си на 12.Да спазваш диети сама е напълно абсурдно.Запиши се на ня'къв спорт.Ако си толкова решена да отслабваш обаче , поне се посъветвай с диетолог.Той ще знае най-добре как да спазваш диети.Да не стане някоя беля и после в болницата ...
    Абсолютно!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Запиши се на танци, аеробика, тае бо.. Само недей гладува моля те!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    От толкова малка да се занимаваш с диети изобщо не е хубаво. Тъкмо на влизаш в пубертета и т.н.
    И също искам да кажа, както първия отговор, лятото е време за диети освен, че е по-топло и също имаш мноооого повече свободно време. Да не казвам, че докато си на у-ще няма как да ядеш здравословно.

Уточни се малко ти диета ли искаш или упражнения/?
    Ти ми сбъдна
    всичките мечти

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Цитирай Първоначално написано от siskaaaaa
    Уточни се малко ти диета ли искаш или упражнения/?
    Абе и двете искам освен това идеалното ми било 46 кг.Много ми ппечи корема.Задъхвам се,подиграват ми се...

ем като ядеш като свиня после няма връщане назад дееем ит ниггааа.... който си е дебел дебел остава тфа е

споко еее в пубертета до 20 ще се промениш изцяло.. стига рева

Колко килограма искаш да станеш - 30? Я не се изхвърляйте.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Консултирай се с диетолог.

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie
    ем като ядеш като свиня после няма връщане назад дееем ит ниггааа.... който си е дебел дебел остава тфа е
    направих тази тема за да ми помогнат не да ме обидят!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Не я обиждайте, още е малка /добре де, колкото мен / как ще разбира? НЕ ГЛАДУВАЙ, това е основното. Не яж много сладки неща. Запиши се на спорт, има толкова голям избор - футбол, баскетбол, тенис, волейбол, танци, тае бо, карате, плуване....

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    не обръщай внимание на които се подиграват . Аз на 12 бях 51 но съм по висока но и ти 51кг не са много а и като станеш по висока няма да личат
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на wiiwa
    за да не правя нова тема .. Някакви съвети за тънка талия и махане на паласките ?

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Изчислих ти индекса на телесната маса според височината , килограмите , годините и пола .. Абсолютно си си в здравословни граници!
    http://www.medicine.bg/instrumenti/i...telesnata-masa
    Убеди се сама
    [color=darkblue]Само да кажа,че това изобщо не е вярно.Показва ми,че трябва да кача 7 килограма,а ако наистина ги кажа ще приличам на толубмичкаЗа всеки е различно,затова тези калкулатори не са много за предпочитане.
    А относно въпроса ти.Ами просто се опитай да не ядеш след 19-20 часа,да пиеш повече вода и да ядеш по-малко тестени храни.Но винаги,когато ти се прияде хляб си хапвай и не мисли,че една филийка ще ти навреди-напротив.Както вече споменаха-тренирай.Ако не можеш да ходиш на спорт си купи въже и скачай вкъщи.Всеки ден си увеличавай бройката на скоковете и скоро ще има резултат.Също можеш да въртиш обръч.По 20 минути на ден(например докато гледаш телевизия) ще има голям ефект.И не прави коремни преси,защото ако имаш мазнини по корема и направиш мускули ефектът няма да е такъв,какъвто искаш!
    Но не забравяй да ядеш каквото искаш! Най-важното е да не се лишаваш и в никакъв случай да не гладуваш!
    И не се вманиачавай по теглото си!Харесвай се такава каквато си и това ще има ефект и върху начина,по който изглеждаш.

Мога и и още да пиша,ама...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си