- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче
Здравейте ! Имам един въпрос. Неска в училище спорихме с момичетата от класа ми дали може да се забременее от предякулационна течност. Аз знам, че може те ми спорят, че не можело, и че ако ставало сега да са бременни, защото го правили без кондом и са се били пазили. И продължават да ми спорят та въпроса ми е може ли или не може, че най-накрая да спрем да спорим.(аз си знам че може)![]()
![]()
Естествено че има шанс,макар и по-малак.
и аз така им казвам те не бе няма такова нещо даже и момчетата казват че не можелоПървоначално написано от Sh@d0w
Те така стават бебетата.
Отстъпи и кажи, че не е възможно, после на кръщенето ще ядеш баница и ще пиеш вино от дядото
евала брааатПървоначално написано от naQkataRaota
![]()
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Dyany10000 защо не отидеш да се прегледаш![]()
WTF
Не спори, те сами ще се убедят![]()
hahaaПървоначално написано от Dyany10000
![]()
awerw♥
Точно пък като са момичета трябва да го знаят.... оставяй ги да си се плющят без презервативи, после да дават пари за аборт и да се чудят как е станало ....
Аз преди много се дразнех с бившия ми постоянно спорехме за това, той твърдеше, че не можело .. и ми викаше да не съм се била притеснявала, че съм в овулация, щото нищо нямало да стане ... даже ме лъжеше постоянно, че нямал презервативи, да сме карали така... добре, че не му разрешавах, щото щях да съм поредната дето пуска тема дали е бременна.
абе като им се случи,ще видим ще спорят ли..не че им го пожелавам..но явно не са много запознати с сексуалната култура ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Нищо лично ,ама къв е бил тоя бе?! А по темата ..остави ги сами да се обедят че шанс имаПървоначално написано от dream1707
![]()
ОлигофренПървоначално написано от YyoOnNiItTyY
Разбира се,че може .. ти защо мислиш,че има жени които раждат на по 17-18(да не дава Господ и по-млади) .Не вярвам,че има момиче,чиято мечта е да се ожени и да роди на 18,без да види нищо от живота.
Така са направени 80% от децата в предишните поколения.Това не е вариант за пазене а игра с живота.Кажи им на твоите приятелки да почетат вместо да си чернят живота с деца и аборти .