.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Град
    Green Street
    Фен
    Stand Your Ground

Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=199897313404545&set=o.1502041249976 76&type=3&theater

АХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ вижте я на какво я е приличало преди...
    Тва верно ли е Николета .Аре стига бе.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Антифен
    Ужасно тъпичка е горката...пък и без грим,фотошоп,фон дьо тен и др. дали някой ще я хареса?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на gummybear
    хубава е .. ама е тъпа

theo <333

Мега фен Аватара на Colouring
    Да,тъпа е,това всеки го знае.Друг е въпросът дали е голяма красавица.Женска злоба,ама друг път!Винаги съм признавала красивите жени,много изключително красиви българки,ама на тая не мога да й дишам мутрата.Красива била..

Аз лично я намирам за по хубава от Меган Фокс примерно.И коя друга българка е провъзгласена за балканската Джоли,освен това като модел има международен успех.В Португалия чух,че е много популярна.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    нещо не ме кефи тая Николета

Така, преди да кажа каквото и да е било, искам да отбележа, че съм редовен потребител в този сайт и в Кофата, но се регистрирах под друго име, защото не искам да влизам в конфликти от другия ми ник, а със сигурност знам, че предишното ми име е известно на много от вас.

Чудя се как да не колабирам от смях като чета постовете на някои момичета в тази тема - Повечето от вас знам как изглеждат, заради снимките, които са пускали и определено мога да им кажа - МОМИЧЕТА, МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ КАТО НИКОЛЕТА. Николета, че си е глупава и може би не най-красивата - не го успорвам, но на никого от вас не е направила лошо и кажете ми, за какво е заслужила цялата тази злоба и завист, които сипете по нея ? Без значение каква е, вие нямате никакво право да я коментирате, защото сте мноого далеч от нейните възможности, но всяка от вас може да избива комплекси, нали само това ви остава ?

А миминко , а ти жена колко си ми смешна.. Казваш - Колкото е красива, толкова е и евтина ? Но на нея и плащат да се съблича, а ти го правиш безплатно за ч***киджиите в тази тема. Кажи ми как жена на твоите години, с дете и по професия учителка пуска такива снимки в сайт за тийнове ?? Абстрахиран съм от всичко, но ще кажа, че ако майка ми си пусне такава снимка в интернет, като твоята с бялото бельо, дето си снимала тялото си - ще се отрека от нея, заклевам се ! Та ти ми кажи с какво право коментираш Николета ? Може да изглеждаш перфектно за годините си, но Николета спрямо теб е на светлинни години напред.. А и една рокля на Николета струва повече от целия твой гардероб

Цитирай Първоначално написано от MillionKHM
    Така, преди да кажа каквото и да е било, искам да отбележа, че съм редовен потребител в този сайт и в Кофата, но се регистрирах под друго име, защото не искам да влизам в конфликти от другия ми ник, а със сигурност знам, че предишното ми име е известно на много от вас.

Чудя се как да не колабирам от смях като чета постовете на някои момичета в тази тема - Повечето от вас знам как изглеждат, заради снимките, които са пускали и определено мога да им кажа - МОМИЧЕТА, МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ КАТО НИКОЛЕТА. Николета, че си е глупава и може би не най-красивата - не го успорвам, но на никого от вас не е направила лошо и кажете ми, за какво е заслужила цялата тази злоба и завист, които сипете по нея ? Без значение каква е, вие нямате никакво право да я коментирате, защото сте мноого далеч от нейните възможности, но всяка от вас може да избива комплекси, нали само това ви остава ? :l
    Обичам теее.Най накрая някой да се застъпи за моето момиче .Преживейте го Николета е по красива от всички нас които пишем в този форум и има стандарт на живот за който ние само можем да мечтаем.NiLo love

Цитирай Първоначално написано от miminko
    А? Какво бяло бельо?
    Както ти имаш право да коментираш мен, така и аз имам право да коментирам вашата любимка. Аз поне не съм известна с това че спя с мъже, които дори не са свободни.
    А в моя гардероб какви дрехи има ти не можеш да знаеш.

Снимката не мога да се занимавам да я търся, сигурен съм, че повечето се сетиха за коя точно говоря, мисля, че я беше пуснала в една тема в Кофата - '' Цици '' . По-добре Николета да е известна със слуховете, отколкото да е известна в тийн сайт, чиито потребители 95% са загорели лапета на по 12-3-4-5-6-17 години и то като каква да е известна.. А за твоя гардероб не мога да съм сигурен какви дрехи има, но със сигурност знам, че една рокля на Николета е по скъпа от всичките ти дрехи взети заедно, само е достатъчно това, че булченската й рокля е 40 хил. евро.. Кажи ми честно, дъщеря ти не се ли срамува от теб ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от macromicro

Чудя се как да не колабирам от смях като чета постовете на някои момичета в тази тема - Повечето от вас знам как изглеждат, заради снимките, които са пускали и определено мога да им кажа - МОМИЧЕТА, МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ КАТО НИКОЛЕТА. Николета, че си е глупава и може би не най-красивата - не го успорвам, но на никого от вас не е направила лошо и кажете ми, за какво е заслужила цялата тази злоба и завист, които сипете по нея ? Без значение каква е, вие нямате никакво право да я коментирате, защото сте мноого далеч от нейните възможности, но всяка от вас може да избива комплекси, нали само това ви остава ? :l
    Обичам теее.Най накрая някой да се застъпи за моето момиче .Преживейте го Николета е по красива от всички нас които пишем в този форум и има стандарт на живот за който ние само можем да мечтаем.NiLo love

Лично на мен ми е интересно, защото само се пише за нея. Не съм я плюла, нито и завиждам, защото няма за какво. Че е хубава, спор няма. Не съм съгласна и за стандартът й, защото всеки, който може, би го получил. Хора с много пари си живеят най-спокойно и се обличат най-обикновено. Някои, че се изгъзват- нека!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от macromicro

Хахаха Усетих иронията ти, аз не съм фен на Николета - безразлична ми е , исках да видя с какво ще се оправдаят завистливите комплексарки като им обесня как стоят нещата от живота хаха

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На мен ми харесва, но за жалост само на външен вид.Много е куха.

Ти си взела че си си повярвала...
    Не, не се срамува от мен, може би защото не съм и дала повод да го прави. Аз няма повече да коментирам тя какви дрехи носи и аз какви дрехи нося, просто е абсурдно да споря с дете на такава тема.

А аз изобщо не съм с претенции за голям или много зрял. Кажи ми само, не е ли абсурдно това, което ти правиш ?? Тези снимки, дето пускаш, тези коментари, дето пишеш ? Аз мисля, че това не отива на жена на твоята възразт.. до там ли стигна, че да търсиш комплименти и неприлични предложения от 10-20 години по млади от теб

Ти си взела че си си повярвала...
    Не, не се срамува от мен, може би защото не съм и дала повод да го прави. Аз няма повече да коментирам тя какви дрехи носи и аз какви дрехи нося, просто е абсурдно да споря с дете на такава тема.

А аз изобщо не съм с претенции за голям или много зрял. Кажи ми само, не е ли абсурдно това, което ти правиш ?? Тези снимки, дето пускаш, тези коментари, дето пишеш ? Аз мисля, че това не отива на жена на твоята възразт.. до там ли стигна, че да търсиш комплименти и неприлични предложения от 10-20 години по млади от теб
    Душицо, вземи да прочетеш какво съм написала по-горе. Снимката не беше моя.

О-о-о гЛешката е моя Въпреки това, мнението ми за теб не се променя Оставаш си лелята, дето учи децата на всичко.. Айде оставихме Николета на заден план, но все пак ако наистина не я харесвате - разберете, че вие я правите известна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си