- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- фен тема:Николета Божинова
Тва верно ли е НиколетаПървоначално написано от whiteterror
.Аре стига бе.
Антифен![]()
Ужасно тъпичка е горката...пък и без грим,фотошоп,фон дьо тен и др. дали някой ще я хареса?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Да,тъпа е,това всеки го знае.Друг е въпросът дали е голяма красавица.Женска злоба,ама друг път!Винаги съм признавала красивите жени,много изключително красиви българки,ама на тая не мога да й дишам мутрата.Красива била..
Аз лично я намирам за по хубава от Меган Фокс примерно.И коя друга българка е провъзгласена за балканската Джоли,освен това като модел има международен успех.В Португалия чух,че е много популярна.
Така, преди да кажа каквото и да е било, искам да отбележа, че съм редовен потребител в този сайт и в Кофата, но се регистрирах под друго име, защото не искам да влизам в конфликти от другия ми ник, а със сигурност знам, че предишното ми име е известно на много от вас.
Чудя се как да не колабирам от смях като чета постовете на някои момичета в тази тема - Повечето от вас знам как изглеждат, заради снимките, които са пускали и определено мога да им кажа - МОМИЧЕТА, МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ КАТО НИКОЛЕТА. Николета, че си е глупава и може би не най-красивата - не го успорвам, но на никого от вас не е направила лошо и кажете ми, за какво е заслужила цялата тази злоба и завист, които сипете по нея ? Без значение каква е, вие нямате никакво право да я коментирате, защото сте мноого далеч от нейните възможности, но всяка от вас може да избива комплекси, нали само това ви остава ?![]()
А миминко, а ти жена колко си ми смешна.. Казваш - Колкото е красива, толкова е и евтина ?
Но на нея и плащат да се съблича, а ти го правиш безплатно за ч***киджиите в тази тема. Кажи ми как жена на твоите години, с дете и по професия учителка пуска такива снимки в сайт за тийнове ??
Абстрахиран съм от всичко, но ще кажа, че ако майка ми си пусне такава снимка в интернет, като твоята с бялото бельо, дето си снимала тялото си - ще се отрека от нея, заклевам се ! Та ти ми кажи с какво право коментираш Николета ? Може да изглеждаш перфектно за годините си, но Николета спрямо теб е на светлинни години напред.. А и една рокля на Николета струва повече от целия твой гардероб
![]()
Обичам теее.Най накрая някой да се застъпи за моето момичеПървоначално написано от MillionKHM
.Преживейте го Николета е по красива от всички нас които пишем в този форум и има стандарт на живот за който ние само можем да мечтаем.NiLo love
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от miminko
Снимката не мога да се занимавам да я търся, сигурен съм, че повечето се сетиха за коя точно говоря, мисля, че я беше пуснала в една тема в Кофата - '' Цици '' . По-добре Николета да е известна със слуховете, отколкото да е известна в тийн сайт, чиито потребители 95% са загорели лапета на по 12-3-4-5-6-17 годинии то като каква да е известна..
А за твоя гардероб не мога да съм сигурен какви дрехи има, но със сигурност знам, че една рокля на Николета е по скъпа от всичките ти дрехи взети заедно, само е достатъчно това, че булченската й рокля е 40 хил. евро..
Кажи ми честно, дъщеря ти не се ли срамува от теб ?
![]()
Първоначално написано от macromicro
Лично на мен ми е интересно, защото само се пише за нея. Не съм я плюла, нито и завиждам, защото няма за какво. Че е хубава, спор няма. Не съм съгласна и за стандартът й, защото всеки, който може, би го получил. Хора с много пари си живеят най-спокойно и се обличат най-обикновено. Някои, че се изгъзват- нека!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от macromicro
ХахахаУсетих иронията ти, аз не съм фен на Николета - безразлична ми е
, исках да видя с какво ще се оправдаят завистливите комплексарки като им обесня как стоят нещата от живота хаха
![]()
На мен ми харесва, но за жалост само на външен вид.Много е куха.
А аз изобщо не съм с претенции за голям или много зрял. Кажи ми само, не е ли абсурдно това, което ти правиш ?? Тези снимки, дето пускаш, тези коментари, дето пишеш ? Аз мисля, че това не отива на жена на твоята възразт.. до там ли стигна, че да търсиш комплименти и неприлични предложения от 10-20 години по млади от теб![]()
О-о-о гЛешката е мояВъпреки това, мнението ми за теб не се променя
Оставаш си лелята, дето учи децата на всичко.. Айде оставихме Николета на заден план, но все пак ако наистина не я харесвате - разберете, че вие я правите известна