Така, преди да кажа каквото и да е било, искам да отбележа, че съм редовен потребител в този сайт и в Кофата, но се регистрирах под друго име, защото не искам да влизам в конфликти от другия ми ник, а със сигурност знам, че предишното ми име е известно на много от вас.
Чудя се как да не колабирам от смях като чета постовете на някои момичета в тази тема - Повечето от вас знам как изглеждат, заради снимките, които са пускали и определено мога да им кажа - МОМИЧЕТА, МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ КАТО НИКОЛЕТА. Николета, че си е глупава и може би не най-красивата - не го успорвам, но на никого от вас не е направила лошо и кажете ми, за какво е заслужила цялата тази злоба и завист, които сипете по нея ? Без значение каква е, вие нямате никакво право да я коментирате, защото сте мноого далеч от нейните възможности, но всяка от вас може да избива комплекси, нали само това ви остава ?
А миминко , а ти жена колко си ми смешна.. Казваш - Колкото е красива, толкова е и евтина ? Но на нея и плащат да се съблича, а ти го правиш безплатно за ч***киджиите в тази тема. Кажи ми как жена на твоите години, с дете и по професия учителка пуска такива снимки в сайт за тийнове ?? Абстрахиран съм от всичко, но ще кажа, че ако майка ми си пусне такава снимка в интернет, като твоята с бялото бельо, дето си снимала тялото си - ще се отрека от нея, заклевам се ! Та ти ми кажи с какво право коментираш Николета ? Може да изглеждаш перфектно за годините си, но Николета спрямо теб е на светлинни години напред.. А и една рокля на Николета струва повече от целия твой гардероб