Цитирай Първоначално написано от macromicro
Цитирай Първоначално написано от MillionKHM
Така, преди да кажа каквото и да е било, искам да отбележа, че съм редовен потребител в този сайт и в Кофата, но се регистрирах под друго име, защото не искам да влизам в конфликти от другия ми ник, а със сигурност знам, че предишното ми име е известно на много от вас.

Чудя се как да не колабирам от смях като чета постовете на някои момичета в тази тема - Повечето от вас знам как изглеждат, заради снимките, които са пускали и определено мога да им кажа - МОМИЧЕТА, МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ КАТО НИКОЛЕТА. Николета, че си е глупава и може би не най-красивата - не го успорвам, но на никого от вас не е направила лошо и кажете ми, за какво е заслужила цялата тази злоба и завист, които сипете по нея ? Без значение каква е, вие нямате никакво право да я коментирате, защото сте мноого далеч от нейните възможности, но всяка от вас може да избива комплекси, нали само това ви остава ? :l
Обичам теее.Най накрая някой да се застъпи за моето момиче .Преживейте го Николета е по красива от всички нас които пишем в този форум и има стандарт на живот за който ние само можем да мечтаем.NiLo love

Лично на мен ми е интересно, защото само се пише за нея. Не съм я плюла, нито и завиждам, защото няма за какво. Че е хубава, спор няма. Не съм съгласна и за стандартът й, защото всеки, който може, би го получил. Хора с много пари си живеят най-спокойно и се обличат най-обикновено. Някои, че се изгъзват- нека!