.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

възможно ли е да съм бременна

по принцип трябваше да ми доиде на 10 , но не ми доиде , 2 дена след това правих секс , единия път свърши навън след това втория път които беше след около 1 4ас но малко свърши в мен и третия път не се михме и продалжихме обаче за малко без тои да свърши , въпрсоса ми е дали има възможност да съм бременна защото до ден днешен не ми е дошло, а нали по принцип жената забременява когато е в овулация , но след като цикъла ми се е преместил и този овулациоонен период предполагам се е преместил , а за сега няма признаците да ми доиде , само малко ме болят гърдите

напълно възможно е! отиди на гинеколог най-добре!
    WTF

Град
    Софийските потайности
    Е, боленето на гърдите е признак за "идването", до колкото съм запознат АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ИМА ШАНС ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ !!! Колкото по-мърляви, необразовани и ползвате по-малко предпазни мерки, толкова по-голям шанса за забременяване!!! Направи си тест!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Е, боленето на гърдите е признак за "идването", до колкото съм запознат АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ИМА ШАНС ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ !!! Колкото по-мърляви, необразовани и ползвате по-малко предпазни мерки, толкова по-голям шанса за забременяване!!! Направи си тест!
    Боленето в гърдите е И признак на бременност... Има шанс да се забременее само по време на овулацията и 3те дни преди нея.
    извинявай бозичко, ама не се сдържах :*

Как ще го кръстите бтв?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    След като е свършил в теб, шанса да си бременна, не е никък малък! Най-добре си направи тест и посети гинеколог.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    ТЕСТ! Няма да е зле и да посетлогиш гинеколог. Успех.
    awerw

Супер фен Аватара на gabsit000
    честито!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    честито!
    хахаха
    awerw

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Възможно ли е авторката да има 16 години?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на gabsit000
    пак много й даде...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

бе хора защо ЗА БОГА си прави те експерименти ?!?!?!?! :шамар по челото: (кофти,че няма такава емотикона в случая).Първо ми направи впечатление,че хал хабер си нямаш какво е овулация,да не говорим в какви дни около цикълати може да бъде и как се изчислява Все пак може ли да ни кажеш на колко си години?

Голям фен Аватара на mey_si
    Защо се притесняваш само от този гаф..Има ли варянт преди това да сте направили нещо..когато ти е била овулацията ?

честито на младите родители! сигурна съм,че вече мислите и за 2-ро

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щом е трябвало да ти дойде, се предполага ,че не си в овулация.Пък ако толкова те притеснява има едни хубави неща по аптеките,тестове за бременност се наричат.Не са трудни ,няма да решаваш интегрални уравнение,само пишкаш на тях и готово

Айде пообразовай се,съмнявам се да си бременна!
    maDamn

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Всичко е възможно.
    Болезнените гърди може да са признак на бременност, но по дяволите ако е имало оплождане, това е било преди седмица, симптомите няма как да се проявят толкова бързо ! Изчакай още няколко дни и си направи тест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си