- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- цикъл през 2-3 седмици
Това лято цикълът ми стана от 30-тина дни на около 22-25, а последните 2 пъти ми дойде съответно на 14-тия и на 16-тия ден.
На 16 съм, имам цикъл от 3 години и досега не е имал такива големи изменения. Не взимам противозачатъчни(чувала съм че от тях се получават такива изменения). Трябва ли да отида на доктор?
I'm yours.
Определено трябва да отидеш на лекар. 14-16 дни са си доста под нормата за МЦ.
Пила ли си ескапел, или някакви други хапчета, които ти влияят на хормоните?
мнеПървоначално написано от badsector
I'm yours.
Задължително.
На мен цикълът ми е 28 дни(преди беше 33) и се чувствам отвратително, понеже понякога и по два пъти се случва да ми идва в месеца, какво остава, ако беше 14-16 дни.![]()
А болки в яйчниците имаш ли, да си забелязала някакво странно течение, промяна в цвета и продължителността на менструацията?
Да си боледувала през това време? При настинки и грипове е възможно да има такива промени,но ако и следващия път ти дойде толкова скоро,по-добре направи консултация с лекар.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
нем... само единия път ми беше 4 дена вместо 6 както попринцип. ще изчакам до следващия път, бях леко хремава ама нищо сериозно.Първоначално написано от NambyPamby
I'm yours.
Не отлагай посещението при лекар,защото дори и най-късият цикъл е в интервал от поне 21 дена!Не си заслужава да чакашПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Не мисля, че ти има нещо, сигорно е заради промяната на сезона или ако нещо ти се е случило, това с цикъла си е напълно нормално няма да умреш СПОКО И като отидеш на лекар ще ти предпише хапчета за регулиране на цикъла, ама ти и без да ходиш ще се оправиш, явно е нещо хормонално и имаш повече кръв(най-просто казано) и ти идва по-често !!
Вярвай в мечтите си !
И на мен това ми мина през ума най-напред...Първоначално написано от badsector
Може ли и аз да се включа в тази тема? Моят проблем е сходен.. Преди около месец загубих девствеността си- от тогава полови контакти не съм имала. Когато го направих бях в овулация, но приятелят ми беше с презерватив и даже не свърши, отдели се само някаква течност, но не беше изпразване.. След това цикълът ми подрани с един ден, но сега (днес) ми се отдели някаква течност, подобна на онази, която ми се отделя, когато цикълът ми свършва.. Дали това е страничен ефект от започването на половия ми живот или някакъв проблем? Моля ви, помогнете(
ПС- трябва да ми идва на 9 Ноември...