del
ти си глупав смотан хипокрит.
тъпанар.
горкото момиче.
какво като имаш принципи , това са простотии.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
замисли се,защот тогава да се измъчвам ако в моите очи не е перфектна и още по гадно ,ако не излезе такава ! Питай се аджеба,за какво да и се кълна във вярност и да давам всичко от себе си като знам самия колко струвам????
Първо, пунктуацията не е забранена, даже бих казала, че е задължителна.
Каквото е правила е нейна работа, а и е минало, важното е какво е в момента. Няма перфектни хора, но ако я обичаш, ще я обичаш дори и с някакви пороци (не че ти се разбра за някакви пороци от идиотски написания текст, но както и да е).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Хвани си девствена, като толкова искаш гадже без минало.
В противен случай - комплексар си и си тегав. Как са правили секс, къде са правили секс, къде били свършвали(wtf!?) са въпроси, които не те засягат. Гнусно е така да й се ровиш в миналото и да я съдиш за подобни неща. Още по-гнусно е да я караш да ти разказва и да ти дава отчет за неща, които е правила в МИНАЛИТЕ си връзки.
Няма нищо неморално, грозно и пошло в секса и в нещата, които правят двама души в леглото.
Защо мислиш, че струваш повече от нея.Първоначално написано от fondiu
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не мога да изпадам в подробности,не го твърдя,аз съм несигурен,имах нужда от съвет ... в крайна сметка всеки има право на избор, а той се определя от стандарта ... Имах нужда от съвет ,не от нападки ... какъвто съм-такъв ,а относно до пунктоацията ,не виждам какъв е проблема като се порових из форума
90% пишат като маймуни, извадени от зоопарка, нужно ли е и ти в кюпа да влизаш? И да, какъвто си, такъв си. Каквато е приятелката ти, каквото е правила, такава е. Не ти влиза в работата какво е правила и с кого.
Не ... влиза ми в работата ,защото всеки носи отговорност за действията си,те ни определят като личности,именно те рефлектират върху настоящето и нима не искате избранницата ви да е по-специална от всички други фусти??? не искате ли да е различна и да е била с разсъдък ... очаквам да ми кажете,че е ако не са били грешките в миналото й, е нямало да достигне такава до мен ... но искам човек с разум до себе си ... изкажете мнение по въпроса,моля ви се,оставете ме мен![]()
И какви са й грешките, че е спала с други, освен с теб? Емиии, това не е грешка, а избор. Както и това, че е правила секс с други мъже освен теб не значи, че няма разум. Да си мислил каква е 'избранницата' ти преди да се събереш с нея, а не сега да се оплакваш по форуми, че не била достатъчно добра за теб.И не, не ти влиза в работата какво е правила ПРЕДИ да е с теб, това си е нейният личен живот, нямаш право да я съдиш.
Какво искаш? Да ти кажем, че тя е зле, че не заслужава такъв прекрасен момък като теб, че си абсолютно прав? Проблемът идва от теб, не от момичето.![]()
Горката мацка ... Ако на мене приятелят ми ми държеше сметка за миналият ми сексуален живот щях да го завра в кучи гъс така че да не смее да повдигне пак тая тема. Миналото си е минало! Нямаш право да я съдиш за него.
не бе приятелче,боли ме фара бе,ако ти можеш да излизаш с момиче,на което да са и се точили в ушите и в устата ... твой проблем ! аз не могапитам да се -абстрахирам от всичко,което знам и да се наслаждавам на tova ,koeto imam или да задълбочавам до като не се уверя,че е свестно момиче и ,че отговаря на изискванията ми
![]()
Свършили са й в устата (примерно, не знам дали е така, както казах, пишеш като първия човек). Голям праз. Не е спала с целия квартал, а е имала приятели преди теб, правила е секс с тях, и да, по време на секс хората понякога правят тия О, толкова гнусни за теб неща. Ако момичето е умно, забавно, хубаво, свестно, не виждам какво значение имат тези малки подробности. Само них посъветвала девойката да не се занимава с теб, щом се имаш за толкова велик и чист като момина сълза.
разни хора,разни идеали
Така е, но е безумно глупаво да преценяваш дали ти отговаря на изискванията, все едно е някакъв компютър. Тръгнал си с нея, защото си имал чувства, защото ти е харесвала, защото ти е било приятно с нея, нали? И изведнъж едно малко нещо те кара да се държиш толкова високомерно и да го изкарваш, че е сторила непростим грях и не знаеш дали е достатъчно добра за твоя милост.
Аз съм спала с повече от двама, приятелят ми е наясно с този факт, че дори и познава хората, с които съм спала и пак не е правил такива драми. Слез на земята.
Ма кой е казал,че на нея са и свършвали еди къде сиима други ядове ,но както и да е! Беше ми приятно да си побъбриме
Побъбрим, без ''е''-то. Еми кажи какви са тия ядове. Нима очакваш нормални и адекватни отговори като не даваш цялостен поглед на нещата?
прав си!Но не са неща зашироката аудитория ... просто исках да разбера да и вярвам ли ,това е трудно да се каже,но когато знае мнението ми по даден въпрос и случайно не го задоволява,но ми се кълне в обратното !Ето това ме тормози,да не ме лъжепредставете си колко много иска да е с мен щом ми отговаря на ония въпроси ,за в устата.
Еми очевидно държи на теб достатъчно, за да те търпи.
Ако те излъже, лошо, защото те е излъгала.
Ако ти каже истината, пак лошо, защото не ти се вписва в критериите за приятелка.
А щом е готова да се нагажда към теб, към твоето мислене, май няма да е зле и ти да опиташ същото, говори с нея.
Грозно е за казване - критерий,при положение ,че я обичам,но тя наистина отговаря ... остава съмнението в това да не ме лъже ...
Ако връзките и са били сериозни (под сериозни имам предвид да са ходели доста време) ,дори да са правили тези "извращения",теб какво те засяга? Разнообразявали са се хоратаАз и приятеля ми сме пробвали какво ли не,значи трябва да стигнем до извода,че той не ме уважава?
![]()
Радвай се,че сега е с теб.Недей да мислиш за миналото и.А ако толкова се интересуваш и щом ти е "Сериозна" приятелка,попитай нея за тези неща,би трябвало да можете да говорите на всички теми![]()
не са били и връзки,а нещо като тръпка,аз съм първото момче ,което запознава с родителите й ... може сами да си направите извода дали съм свестен или не,щом е решила такова нещо,другите ги е криела едва ли не ,но те са буквално боклуци,столични мекерета,на ясно съминаче сме си говорили,дори и тя ме е разпитвала за твърде лични неща ,отговаряли сме си,обяснявали смме се един на друг
Но съм твърде осъмнен ... не мога да и повярвам на 100% ,тормозя се за глупости
аз